- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- за или против турците
Тоя цитат стана огромен, най- накрая ще заключатПървоначално написано от sherry
темата, но сефте. Сега корн, ще ти го обясня съвсем просто, за да можеш да възприемеш (надявам се). Мога да разбера колко си интелигентен по няколко много прости нещица. Първо неграмотен си, и о подяволите, всъщност си унищожително неграмотен. Това не са грешки от бързо писане, това са грешки, признак на селяния, като за начало няма да е лошо да се научиш как се пише "аз". Второ, да мога и по постовете ти да разбера, колко точно струваш. За 7865439 път казвам, че тия постове, които ти си писал, не съм ги писала аз, нали се сещаш, те изразяват това, което мислиш. Независимо дали е ебавка, или приемаш нещата на сериозно, те са доказателство за това точно колко плосък мозък имаш. И не си преписвай привилегията, някой да те мрази от тоя форум. Това е трудно постижимо. Можеш да дразниш само, да. Освен това, е най- лесното нещо на света да кажеш, че злобеем, което потвърждава, това което казах, не приемаш критика и чуждо мнение, което е доказателство за това колко ти е огледален мозъка. Направи ли връзката, или пак не успя? Мноол си бил разбирал ти от религии, обществени догми и изобщо от всичко свързано с това. И о, да повярвай ми познавам достатъчно много евреи, аз за разлика от тебе не говоря празни приказки.
Give me your best shot motherfucker!
religiqta im e gre6naПървоначално написано от sherry
kak moje edna religiq da propovqdva voina a ? te za tva ne sa normalni hora
samo tva 6te kaja ... a kat si tolkos znae6ta za6to na6ta religiq se vodi PRAVOSLAVNA a ? vijda6 li samata duma pravoslavna .... dumata pravo .... tva e originalnata religiq koqto e 4istata a ne katolicite ... othvurlqli mi ikonite .... 6toto pi6elo v edna ot zapovedite da ne si praime obrazi na tva det e na nebeto ..... egati gluposta !!!v stariq si zavet si go pi6e 4e na edin ot voda4ite bog e kazal da napravi ot durvo i srebro potretret ne e bilo ba6 kat ikono no e su6toto ! i 6to spored tebe katolicite sa nau4eni da hodqt postoqno na curkva a ? si4ko e pari be dete moe ... znae6 li i as sum hodil v podrazdelenie na katoli4eska curkva i moga da ti kaja 4e sum im vidql samata organizaciq ... gledat kak da zemat pove4e pari ot horata za li4ni oblagi
![]()
![]()
misli6 li 4e musiumanite ne sa su6tite a ... po 3 puti na den se molqt ..... te v curkvata te po4ti prinujdava6 da dade6 darenie .... taka e i v katoli4eskata i v mnogo drugi taka e i pri musiumanite ! a q vlez v na6ta curkva ... nqkoi kara li te da dade6 ne6to a ? znae6 li kakvo stava kato ne dade6 pari v katoli4eskata ... polovinata vutre te gledat na kruv ni6to 4e uj propovqdvat mir i dobro .... a v na6ta curkva ako 6te6 6te si zapali6 dori i sve6t ako ne iska6 i tva nqma da napravi6 ... i slujeniq ima seki den... 6toto teq hora sa odadeni na rabotata si ! a pri katolicite ... drug put ! imat si to4no opredeleni dni i opredelen 4as det sa tam si4ki ... si4ko e edna takava ogromna sistema za da zemat parite na horata 4e ne e istina .... za men 4isti reliii sa budizma i pravoslavnoto hristqnstvo
![]()
![]()
i v dvete nqma nikvigluposti kat v korana sve6tena voina ... aide stiga gluposti be
![]()
a i ako neznae6 ...as da ti kaja ima dokazatelstva 4e isus e minalav prez mnogo hramove v koito se propovqdva budizam ... spored men dvete religii si prili4at po dosta ne6ta
ta kat ne ste zapoznati kak sedqt ne6tata s religiite nedeite da mi kazvate koi sa bili dobri i koi lo6i .... ako ne mi vqrva6 zemi edna katoli4eska bibliq i edna na6a bibliq originalnata si ! i samo sravni 1 tsranica da vidi6 4e nqmat 2 izre4eniq ednakvi !!!
![]()
![]()
![]()
as kum si4ki hora sum toleranten no prekra4at li granicata voinata se subujda ....imah edna priqtelka koqto be6e s razli4na vqra ot men i moga da ti kaja 4e hi4 ne sum q mrazil i sme si govorili za religiite i sme sporili no da se mrazime .... NE !!!tva koeto me drazni na mnogo vqrva6tite e 4e probat seki da privle4at kum negovata si vqra ...spored men specqlno za vqra ne trqbva 4ovek da si pozvolqva da se proba da privle4e nqkogoПървоначално написано от exploitedteen
![]()
ti osven da obijda6 drugo moje6 li da pravi6 be momi4e ?!? ei na tva mu se vika ogledalem mozak seki put da mi govori6 edno i su6to !!!a i mejdo drugoto "as" go pi6a taka 6toto pi6a s latinica no kakto i da e ti qvno si prekaleno plitkoumna za da go preceni6 tva 4e taka mi e po udobno po desetobalnata sistema na pisane ama i ti tva ne znae6 kakvo e sigotnoПървоначално написано от fire_of_satan
![]()
bog e kazal 4e brata 6te se ispravi sre6tu brata si i 6te zapo4ne golqmata voina sled kato toi si otide .... voinata q ima ... misli6 li 4e hristqnite teq det naistina hodqt na curkva i 4etat bibliqta mislqt evreite i musiumanite za normalni hora a ? sve6tena voina bratka ... tva e 4ast i e napisano vuv musiumaskata bibliq samo det se vodi koram ... ama ti i tolkos znae6 ... no dvete krainosti na religiite si traikat .... sdurjat se 4e ina4e q si prestavi sveta da se razdeli na 2 lagera i da se fanat za gu6ite a ...abe nqma ko da obesnqvam psuvaite vikaite zlobeeite po moi adres ne mi dreme
Е корн... Преди те мислех за ограничен, сега разсейваш всички мои съмнения по въпроса...![]()
Между другото, странно как си толкова информиран, а не знаеш как се пише КОРАННо както и да е/...
А, и още нещоАЗ се пише АZ po "desetobalnata
" система... Хм... "Десетобална"
ПОзнавам отблизо един наистина вярващ мюсюлманин... Та с него съм си говорила надълго и нашироко- РЕЛИГИЯТА, в основата си, както и християнската, така и тяхната, е миролюбива философия... Целия проблем идва от ограничени хора като теб, които искат да си мислят, че са нещо повече от някой друг, и интерепетират религията по своя извратен начин...
Предлагам по тоя повод да се увиеш с динамит и да почнеш свещената си война![]()
Аз това...Първоначално написано от Анонимко
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Аз па мразим турци и цигани повече от всичко на света тера зле са СЪКС
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
и аз такаПървоначално написано от miloto_girl-4e