- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво предпочитате - изкуствена или естествена елха?!
днеска си украсявах елхата и се сетих,че ми и интересно да знам какви елхи предпочитате и защо?!
Аз лично имам изкуствена елха и съм адски доволна![]()
1.Не ми се налага да обикалям с часове(капризен човек съм),за да намеря дръвче,което да ми се хареса
![]()
2.Не падат тези дребните зелени .. сещате се за какво говоря,нали?! ... защото точно в момента им забравих името![]()
3.След като минат коледните празници не ми се налага да правя нещо досадно,а именно да ходя да изхвърлям елхата .. да чистя от нея..
Може би така с изкуствените елхи се губи част от коледната магия,но аз съм практичен човек![]()
Удобството е с предимство![]()
Та какво ви е мнението на вас?!
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Vse mi e 5, imam 4 izkustveni elhi, ot koito edna e peeshta... :P sqkfi po razmer!
Естественото за мен е по-доброто.А и ми вдъхва коледна атмосфера защото мирише на елхичка-много приятно..![]()
И дведе елхички си имат своите предимства,но за мен нищо не може да замени уханието на дравчето като влезеш в стаята![]()
Честно казано елха не сме си слагали от две години, защото почти не сме си в нас по празниците. А и виждам, че не е кой знае каква загуба. Някак все едно ми е вече.
Но сякаш предпочитам истинските елхи, защото са си по-традиционни и мисля, че те вкарват по-голямо коледно настроение.
Kupuvaiki izkustveno drav4e opazvame prirodata!![]()
real rullez!!!
Everything's gonna be alright...
NIKOGA ne pomnq da sme si vzimali izkustvena elha vinagi sme imali estestvena i tazi godina nqma da izneverim na tradiciqta. Neznam az prosto po-dobre useshtam praznika s edna estestvena elhichka, a kato pochnat da padat bodlichkite i q izkarvame v gradinata. :P
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Kupuvaiki izkustveno drav4e opazvame prirodata!absolutno sam saglasna s tova. pak i izliza po-evtino. vse sa6toto e kato istinskata daje po-hubavo za6toto ne uvqhva i ne i padat bodli4kite. stoi si ve4no zelena. az ne mislq 4e ot estestvenite miri6e v staqta ama aidi.........
am az li4nu predpo4itam izkustvena elih4ka
po 4isti4ko e ne padat igli4ki...
izliza po-evtino
![]()
i na vajnoto za men e 4e mi stava6e mnogo my4no kato trqbva da izhvyrlqme elhi4kata na bokluka
i sega katu vidq dryv4eta do kofite i mi stava mnogu my4nu
![]()
taa taka....vqrnu si e 4e s istinskata praznika moje bi se use6ta po dobre...ama ima aromatizatori s dyh na bor4e![]()
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Кхкхкхкх
Значи предпотим изкуствената елха пред естественат, защото:
-не се изсичка дърво за да ми е кеф на мен /запазвам природата/
-мразя да чистя игличките
-тъжно ми е да гледам как елхата "умира"
Първоначално написано от exploitedteen
Защо така... Тва е много як празник- с всичките онея семейни глупости, и тва как всички се правят на весели...Пък има и подаръци, и въобще... Аз обожавам коледата най-вече заради атмосферата,която създава...
И съм за естествена елха- просто мирише страхотно, с изкуствена не би било същото...
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Еееее.. друго си е миризмата на смола..на зеленинка..
приятните бодлички,които да ти се забиват по пръстите като се опитваш да наредиш играчките...
А да не говорим за удоволствието след празниците да чистиш всичко и да се чудииииш защо изникват все повече и повече бодли и клонки от най-невероятните места като-килима,под завивките ти,в дивана и каде ли още не![]()
Къде сме без радостта от естественото :P
Ехх....![]()
от 2-3 години сме с изкуствена и май е по-добре щото иначе после тряя да чистя една седмица![]()
OPREDELENO estestvena! Drugo si e da ti miri6e na bor4e...A subiraneto na dosadnite igli4ki.... bih go prejivqla :P Ma sa me zamislihte 4e izkustvenite sa po polezni za opazvaneto na prirodata... hmmm.... e vse pak si iskam estestvena. :P
Бих предпочела естествена,но за съжаление се задоволявам с изкуствена поради наличие на 3 котки в къщи.Имаме инциденти и с изкуствената елха,често пъти тя просто е на земята...заради играта на котетата...![]()
Ние също имаме изкуствена ама още не съм я украсявала...А не знам дали имам и желание...Май съм си изпуснала хубавото коледно настроение някъде по пътя и не знам къде да го търся![]()
![]()
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Exploitedteen е доста прова но тфа е по въпроса за Коледа като празник....тфа е друга тема но това което казва е много много вярно..цяла година сички са лайна и на коледа изведнъж всички стават примерни християни, весели, щедсри състрадателни и не знам кфо още....и пак мисля че някой хора са доста по-естествени от други....мисля че все още българите пазиме поне малко традицията и не сме се самозабравили чак толкова..погледнете другите...
Колкото до елхата...естествена..никога не съм имал изкуствена елха...от както съм на 12-13 ходя самичак и копувам елхата и я мъкна до нас...мама все ми казва да не е по висока от мене а аз все я взимам огромна....пък тя на вънка изглежда малка а като я вкараш вкъщи е огромна хахаха....колкото до това за изсичането..нали за да я отсечеш трябва да я засадиш?толкова много диви елхички няма....повечето са специално за това посадени и според закона би трябвало да е така...друг е въпроса че има нелеглани което е доста жалко..помня че последния път имаше печат което значи че всичко е ок
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
естествено, че естествена!Може да излиза скъпо, ама няма нищо по-хубаво от аромата на елхичка и зелената и красотаизкуствените елхи никога не могат да са толкова красиви...
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Хмм интересна тема.Аз лично предпочитам изкуствената елха. Вече няколко години сме си с една хубавка изкуствена елхичка, която е също така красива както естествената! Естествените много падат, боцкат, докато ги превлечеш всяка година...Много разправия.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Аз предпочитам естествената мани тая изкуствената 1 път в годината ще е нова година поне да усетим духа и аромата на празника![]()
kak we ei estestvenoto si e po qkoo i pove4e nastroenie vkarva kakpripovdiga nqkva plasmasa tam nqh
Предпочитам естествена. Обичам Коледата и и обичам мисрзмата на борче и елххичка да се носи и аз апартамента,
но от няколко години съм принуде да празнувам Коледа с изкуствена, защото майка ми си е въобразила, че така е по- лесно.
аз не мога да си взема естествена за мойта стая, защо няма къде да я сложа и всяка година по това време спорим за елхите!
Напред Армейски Лъвове!
Болката е голяма, Любовта по-силна-ЦСКА завинаги!!!