- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Чесане, протягане и прозяване...
Имам няколко умни въпроса които ме интересуват и ще съм благодарен на сериозните отговориТа да преминем и към тях:
Чесане: Имате ли място до кето не може да стигнете да се почешете...и по точно гърба...стигате ли винаги там дето ви сърби??
Прозяване и протягане: Абе не знам чувствам се странно сутрин в даскало първите часове буквално на 6-7 минути се протягам ама така злобно като за последно понякога трескам някой отзад с ръцете или ритам някой отпред долу с краката...гедам ги другите сички седят като пънове а аз не мога просто толкода ми се протяга същото е с прозяването..супер много се прозявам...дори когато не ми се спи?? Вие така ли сте?
Прозяването пак: А като видите някой да се прозява допрозява ли ви се и на вас??![]()
А можете ли да си докоснете лакътя на дясната ръка с носа?![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Хихихи тази тема ме развесели...Днес цял ден се прозявам...И наистина е заразно...Или ако започнеш да говориш за въшки и те пресърбява косата ахахаха същата работаА за протягането...Много разсънва....Не може сутрин без него....Обичам да се протягам след ядене макар,че не е полезно
Тогава съм доволна ахахаха Сега ме досърбя гърба...Малко ми е трудно ама стигнах
А за лакътя и носа Не мога
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
-Навсякъде мога да се почесвам
-Аз след всеки час в даскало се протягам и прозявам
-Не си спомням много много![]()
-Мога да си докосна лакъта с нос![]()
П.П. Интересна ТЕМА![]()
I az obi4am da se protqgam.Sutrin kato se sabudq,se 4uvstvam super shvanata i prosto ne moga bez da se razperq na vsi4ki stranimnogo se protqgam.
Prozqvam se 4esto,nai-ve4e,kogato sam izmorena.
Po4esvam se navsqkade,malko e trudno ponqkoga,no se spravqm,dori s garba![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Понякога ми е адски трудно и направо умирам когато ме сърби гърба и не мога да си го почешам!![]()
![]()
Протягам се най-вече сутрин в часа по истЕрия и накрая в часа по немски.![]()
А за прозяването.....миии то май във всички часове се прозявам. Лелеее как ми се спи в час по мате понякога. Колкото и да обичам математиката понякога толкова ми е скучно че не знам...В немския също.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Интересна темичка... като прочетох заглавието очаквах да е нещо тип "абе не се ли дразните като някой почне да се почесва, протяга, прозява пред вас...."
По принцип не е много културно да се протягаш пред някого, или да се прозяваш - надявам се поне да слагате кърпичка или ръка пред устата си![]()
Прозяването обикновено става когато ви е паднало кръвното - тогава леко ви се доспива. Относно "заразното" прозяване, наистина е много интересен феномен) редовно ми се случва като заговорим за прозяване и да се почнат едни огроооомни прозяааавки
![]()
Животът е прекрасен
да,мамка му.Първоначално написано от Momchence
винаги така става като видя някой , почвам да се прозявам и аз , ако той не спре и аз не мога да спра![]()
а за хълцането няма ли да кажем нещоникой не обича да хълца ама на мен ми е яко :P
Na men dori samo da mi govorqt za prozqvane zapo4wam. Ama kakvo da se pravi. Basi, dori dokato 4etoh temata se prozqvah...
Ina4e za protqganeto... kato sym na rabota i to4no prez 5 minutki se opuvam. Puk kolejkite ne go pravqt o.O
Saatana vittu perkele hate crew!
ami kato me syrbi gyrba ob6to vzeto se po4esvam vinagi.ako ne stane deistvam kato balu v maugli(ako ste go gledali traa da se setite
ima edno mqsto kydeto balu si 4e6e gyrba v edna palma :P )
za prozqvaneto i protqganeto...na4i mn 4esto se prozqvam.osobeno po-pyrvite 4asove v daskalo i kato stane okolo 9 pak po4vam.pri protqganeto sym leko kat tebe :P kato se razpotqgam... :Pi az imam 4uvstvoto 4e 6e udara nqkai zad men :P i togava se spiram...
tva za lakytq nemoga.
hylcane... nqkoi pyt me kefi kato se razhylcam
drug pyt mn me nervi-zavisi kyde sym.a tva hylcane vyob6te e tolko sme6no...vednyj me izgoniha ot 4as 6oto fr mi se razhylca i se razhilihme :P
PS:temata e mn gotina![]()
Само да вметна че това с носа и лакътя е просто невъзможно да стане...просто е яко да си представиш как всеки който го прочете си изпъва главата напред и почва да си вири носа с посока на лакътяв крайна сметка сички стигнахте до тоя извод че не става :P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Много хубава тема![]()
Така...
Много обичам да се прозявам и постоянно се прозявам и е много кофти когато ми си допрозява докато някой ми крещи,някой се жени, ими пък на погребение, или когато се целувам с някого
![]()
Ходих 2 години на йога и мога да се почесам навсякъде
Поради същата причина мога и да си пипна лакъта с носа
![]()
Не лъжи не е възможно тфа...може би до лакътя ма точно него не виждам как може да стане ти тряя си някъф жирафПървоначално написано от Hybrid_Theory_F
![]()
Първоначално написано от Momchence
Мога,бе!Честно!