.

Виж резултатите на анкетата: С какъв цвят коса сте?

Гласували
78. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • естествено руса

11 14,10%
  • боядисана руса

4 5,13%
  • естествено кестенява

33 42,31%
  • боядисана кестенява

3 3,85%
  • естествено черна

9 11,54%
  • боядисана черна

6 7,69%
  • естествено червена

1 1,28%
  • боядисана червена

7 8,97%
  • синя , зелена , оранжева , лилава , розова...

4 5,13%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70
    Супер фен
    Град
    Ups & Downs

С какъв цвят коса сте?

С какъв цвят коса сте?

А какъв е естествения ви цвят?
    С колко цвята коси сте били?

Моя естествен цвят е светло кестеняв , но съм с руси кичури и косата ми изглежда изцяло руса.
    Иначе съм била с руси и червени кичури , при което цялата ми коса стана като розова.

А имам и няколко дни (от лятото) като съм с 'розова' коса

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Естествено черна, никога не съм я боядисвал.
    !offtopic!
    Обаче мойта коса е най-гадната някаква гъста и много твърда и съм принуден да се постригвам 1ви, 2ри номер щот' като е по-дълга става кат гнездо

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

ухх била съм с черна, червена, рижава, на руси кичури, на червени кичури, млечен щоколад, еспресо. В момента съм си с естествената ми - тъмно кестенява
    време е за party!

Естествено керстенява.

Преди 6 готини бях на кичури (руси). Голяма изгъзица, сега като се погледна на снимки и ми става лошо.
    Преди 4 години бях на тъмно червени кичури, които в последствие стана с портокалов цвят и щях да е побъркам... досте време след това се боядисвах с тъмно кестеняво (какъвто ми е истинския цвят), за да ги прикрия...
    абе едва ли някога пак ще се боядисам...

Напред Армейски Лъвове!

Болката е голяма, Любовта по-силна-ЦСКА завинаги!!!

Guest
    Еми аз съм била каква ли не Просто не издържам повече от половин година без да направя някаква рязка промяна с косата си..
    Преди бях естествено тъмно руса,после се направих на светли руси кичури,после добавих червени,после добавих кафяви и накрая черни.
    А сега съм със червеникаво-кафява коса на черни кичури и черна основа отдолу на косата.. мноого добро
    Прическата е тази,само че с цветовете,които изброих:

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Моята е светлокестенява, лятото става почти руса...
    Била съм чернс за малко, след това започна одисеята ми с русото- година и половина мноооого руса бях, като първия път стама морковено, а последния- почти бяло... Като реших да го махам мацнах отгоре тъмен кестесн , но след един месец пак стана русо ПОсле една фризъорка го направи русото все едно е на кичури... После остана само на бретона... Преди 2 месеца окончателно се отърва хо това русо и сега нямам намерениое да се боядисвам скоро...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Фен
    Град
    nqkade tam...
    ami moqta si e rusi4ka,ama potymnqva... ama ni6to.Az mn si haresvam cveta!i nikoga ne sam se boqdisvala i nqmam tva namerenie...
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Като бях малка косата ми беше черна,ама ся пък взе че стана светло-кестенява

Супер фен
    Град
    sofia
    moita e kestenqva, v momenta mi e boqdisana ruso,no ne mnogo svetlo, do predi nqkolko meseca bqh na rusi ki4uri.
    Predi tva bqh 4ervena, predi mnogo svetlo ruso, pak 4ervena i taka

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Аз сам с черна коса
    Иначе естествения ми цвят е много тъмно кестеняво ама не е хубаво
    Била съм с черна черна и пак черна
    П.П. Била сьм и на 4ервени кичури

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Супер фен
    Kosata mi e 4erna, ama super mnogo iskam da si napraq lilavi ki4uri (kato cveta, s koito pi6a)

Град
    Пловдив
    Ми , аз НИКОГА не съм се боядисвала и НИКОГА няма да се боядисам поради простата причина , че си обожавам косата адски много ! Както си ми е до дупето и гъста , да я боядисам , че да я разваля - НИКОГА ахахахаа ... Иначе цвета е идеален , тоест тя ми е шарена ... На места е адски светло руса , на други стига до много тъмно кестеняво и като ме попитат "Леле,как го постигна този цвят" и откачам ! ЕСТЕСТВЕНА Е БЕ ! хахахаа
    " Порочността е мит , измислен от добри хора , за да си обяснят обаятелността на другите !!! " - ОСКАР УАЙЛД

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    с тъмно кафява коса съм
    ама скоро смятам да си сложа къна,за да стана леко червеникава
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Kosata mi po princip e kestenqva,no se boqdisvam na rusi ki4uri
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Град
    Po sveta i u nas
    Emi moita kosa e svetlo kestenava , prez lqtoto po4ti rusa . Predi vreme si pravih rusi ki4uri i imam o6te ot tqh . Iskam da vi popitam s kakaf cvqt kosa po 6te mi otiva ako sam s sini o4i - rusa ili 4ernokosa ?

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Цитирай Първоначално написано от TweeTy^_^
    Emi moita kosa e svetlo kestenava , prez lqtoto po4ti rusa .
    И аз съм така!
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Първо ще започна с това, че много си обичам косата !!! Сравнително гъста и мека !!! Естествено кестенява на цвят, никога не съм я пипала с бои, имах мераци за кичури преди време, но добре, че се осъзнах и сега и пари да ми дават няма да си я развалям излишно. Може да се каже, че е дългичка ... малко и остава за да е почти до кръста.

Грижите обаче малко ми куцат.. не съм на ясно кога трябва да и слагам маски и какви, колко често е хубаво да се мие косата с шампоани и балсами и пр.

Аз съм си с естествения цвят - светло кестенява. А и не смятам да я пипам в близките години. И така си ми харесва, защото има много фактори, освен цвета на една коса, които я определят като хубава.

Аз си бях обещала да не се боядисвам докато не стана на 40, ама скоро ми дойде много весела идея и ходих на фризьор, направиха ми сини,сиви,бели и лилави кичурчета върху моя светло-кестеняв цвят

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SimpleGirl
    Първо ще започна с това, че много си обичам косата !!! Сравнително гъста и мека !!! Естествено кестенява на цвят, никога не съм я пипала с бои, имах мераци за кичури преди време, но добре, че се осъзнах и сега и пари да ми дават няма да си я развалям излишно. Може да се каже, че е дългичка ... малко и остава за да е почти до кръста.

Грижите обаче малко ми куцат.. не съм на ясно кога трябва да и слагам маски и какви, колко често е хубаво да се мие косата с шампоани и балсами и пр.
    Тъй ... Да дам малко съвети аз за потдръжката на косата щом ти куцат ! Значи , относно маските , то си зависи , но попринцип се нанасят разбира се на мокра коса , ьубаво е добре да се втриват в корените и по - продължително да масажираш , за да подейства по - качествено . Много е важно да подбираш маски , подходящи за твоя тип коса , за да не се омазнява или изсушава .
    Относно миенето - Пълна заблуда е , че не е полезно да се мие всеки ден - НАПРОТИВ !!! Много даже е полезно и подхранващо(аз я мия всеки ден) . Както и при маските , шампоана трябва да е съобразен с типа на косата ти ! БАЛСАМ - Винаги , ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ! Омекотява косата и придава блясък Това е , ако има друго - питай !
    Аз имам страхотна коса (скромно,а?) , следователно методите ми са правилни
    " Порочността е мит , измислен от добри хора , за да си обяснят обаятелността на другите !!! " - ОСКАР УАЙЛД

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    червена....
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    estestveniq mi cvqt e tumno rus no prez lqtoto stava svetlo rus ina4e sega bie na kestenqva pove4e p.p ne sum se boqdisvala nikoga pone zasega :P
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

С неестествено лайнян цвят

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Тъмно кестенява, естествена.Иска ми се да я боядисам лилава или синя или зелена....Ае въобще в откачен цвят.Но горката ми коса къде не е хубава, ами и да я развалям...
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Мега фен
    Черна(късносана), но в момента избива на кафяво, а на слънце има червени отенъци...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си