- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С какъв цвят коса сте?
С какъв цвят коса сте?
А какъв е естествения ви цвят?
С колко цвята коси сте били?
Моя естествен цвят е светло кестеняв , но съм с руси кичури и косата ми изглежда изцяло руса.
Иначе съм била с руси и червени кичури , при което цялата ми коса стана като розова.
А имам и няколко дни (от лятото) като съм с 'розова' коса
![]()
Естествено черна, никога не съм я боядисвал.
!offtopic!
Обаче мойта коса е най-гадната някаква гъста и много твърдаи съм принуден да се постригвам 1ви, 2ри номер щот' като е по-дълга става кат гнездо
![]()
ухх била съм с черна, червена, рижава, на руси кичури, на червени кичури, млечен щоколад, еспресо. В момента съм си с естествената ми - тъмно кестенява![]()
![]()
време е за party!
Естествено керстенява.
Преди 6 готини бях на кичури (руси). Голяма изгъзица, сега като се погледна на снимки и ми става лошо.
Преди 4 години бях на тъмно червени кичури, които в последствие стана с портокалов цвят и щях да е побъркам... досте време след това се боядисвах с тъмно кестеняво (какъвто ми е истинския цвят), за да ги прикрия...
абе едва ли някога пак ще се боядисам...
Напред Армейски Лъвове!
Болката е голяма, Любовта по-силна-ЦСКА завинаги!!!
Еми аз съм била каква ли неПросто не издържам повече от половин година без да направя някаква рязка промяна с косата си..
Преди бях естествено тъмно руса,после се направих на светли руси кичури,после добавих червени,после добавих кафяви и накрая черни.
А сега съм със червеникаво-кафява коса на черни кичури и черна основа отдолу на косата.. мноого добро![]()
![]()
![]()
Прическата е тази,само че с цветовете,които изброих:
![]()
Моята е светлокестенява, лятото става почти руса...
Била съм чернс за малко, след това започна одисеята ми с русото- година и половина мноооого руса бях, като първия път стама морковено, а последния- почти бяло... Като реших да го махам мацнах отгоре тъмен кестесн , но след един месец пак стана русоПОсле една фризъорка го направи русото все едно е на кичури... После остана само на бретона... Преди 2 месеца окончателно се отърва хо това русо и сега нямам намерениое да се боядисвам скоро...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
ami moqta si e rusi4ka,ama potymnqva...ama ni6to.Az mn si haresvam cveta!i nikoga ne sam se boqdisvala i nqmam tva namerenie...
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
Като бях малка косата ми беше черна,ама ся пък взе че стана светло-кестенява![]()
moita e kestenqva, v momenta mi e boqdisana ruso,no ne mnogo svetlo, do predi nqkolko meseca bqh na rusi ki4uri.
Predi tva bqh 4ervena, predi mnogo svetlo ruso, pak 4ervena i taka![]()
Kosata mi e 4erna, ama super mnogo iskam da si napraq lilavi ki4uri![]()
![]()
(kato cveta, s koito pi6a)
Ми , аз НИКОГА не съм се боядисвала и НИКОГА няма да се боядисам поради простата причина , че си обожавам косата адски много ! Както си ми е до дупето и гъста , да я боядисам , че да я разваля - НИКОГАахахахаа ... Иначе цвета е идеален , тоест тя ми е шарена ... На места е адски светло руса , на други стига до много тъмно кестеняво и като ме попитат "Леле,как го постигна този цвят" и откачам ! ЕСТЕСТВЕНА Е БЕ ! хахахаа
" Порочността е мит , измислен от добри хора , за да си обяснят обаятелността на другите !!! " - ОСКАР УАЙЛД
с тъмно кафява коса съм![]()
ама скоро смятам да си сложа къна,за да стана леко червеникава![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Kosata mi po princip e kestenqva,no se boqdisvam na rusi ki4uri![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
И аз съм така!Първоначално написано от TweeTy^_^
![]()
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Първо ще започна с това, че много си обичам косата !!! Сравнително гъста и мека !!! Естествено кестенява на цвят, никога не съм я пипала с бои, имах мераци за кичури преди време, но добре, че се осъзнах и сега и пари да ми дават няма да си я развалям излишно.Може да се каже, че е дългичка ... малко и остава за да е почти до кръста.
Грижите обаче малко ми куцат.. не съм на ясно кога трябва да и слагам маски и какви, колко често е хубаво да се мие косата с шампоани и балсами и пр.![]()
Аз съм си с естествения цвят - светло кестенява. А и не смятам да я пипам в близките години. И така си ми харесва, защото има много фактори, освен цвета на една коса, които я определят като хубава.![]()
Аз си бях обещала да не се боядисвам докато не стана на 40, ама скоро ми дойде много весела идея и ходих на фризьор, направиха ми сини,сиви,бели и лилави кичурчета върху моя светло-кестеняв цвят
Тъй ...Първоначално написано от SimpleGirl
Да дам малко съвети аз за потдръжката на косата щом ти куцат ! Значи , относно маските , то си зависи , но попринцип се нанасят разбира се на мокра коса , ьубаво е добре да се втриват в корените и по - продължително да масажираш , за да подейства по - качествено . Много е важно да подбираш маски , подходящи за твоя тип коса , за да не се омазнява или изсушава .
![]()
Относно миенето - Пълна заблуда е , че не е полезно да се мие всеки ден - НАПРОТИВ !!! Много даже е полезно и подхранващо(аз я мия всеки ден) . Както и при маските , шампоана трябва да е съобразен с типа на косата ти ! БАЛСАМ - Винаги , ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ! Омекотява косата и придава блясъкТова е , ако има друго - питай !
Аз имам страхотна коса (скромно,а?) , следователно методите ми са правилни![]()
" Порочността е мит , измислен от добри хора , за да си обяснят обаятелността на другите !!! " - ОСКАР УАЙЛД
червена....![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
Тъмно кестенява, естествена.Иска ми се да я боядисам лилава или синя или зелена....Ае въобще в откачен цвят.Но горката ми коса къде не е хубава, ами и да я развалям...
![]()
Черна(късносана), но в момента избива на кафяво, а на слънце има червени отенъци...