- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С какъв цвят коса сте?
emi.. cherveno ..umiram da se boqdisvam i za tva nqkoi dens he ostana bez kossichka :P0 ama kvo da se prai
estestveno rusa.....obujavam si cveta na kosata i nqmam namerenie da go promenqm nikoga
No Friends
No Sex
No sex
No children
No children
No teacher
No teacher
No school
No school
No problem!
Emi po princip sum estestveno kafqva!No ot okolo predi godina zapo4nah da se boqdisvam 4ervena!![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
ми мойта си е по принцип руса ама сега съм на кичури пак русички![]()
![]()
f@nt@zi@
Estestvenata mi kosa e svetal kesten.Sega sam s rusa no ne bialo ruso a malko po jalto!(kato patence)awe kosata mi e kato na hillary duff(ot avatara mi)samo deto dolniq plast e malko po tamen 4e o6te ne moga da go izsvetlq kakto trqbvas. pri4inata za tova e 4e predi tova biah kafqva,predi kafqvoto oranjeva,predi nego biah 4ervena,predi 4ervenoto biah rijavo rusa,predi nego biah kestenqvo(tamno),predi kestenqvoto biah na rusi ki4uri,predi tqh na 4erveni i rusi(govorim ve4e za predi 5god) i predi tva imah samo dva rusi ki4ura(kogato za sefte si slojih biq na kosata) i taka-tova e skalata namoite boqdisvaniq ot poslednoto do parvoto!
est. Rusa ... ama p0ve4e prili4a na svetl0 kestenqva! Na slynce sym iz0pa4ena ... :P
Естествено черна това е нещото което най много обичам в себеси!И благодаря на тати че ми е дал черната си косичка!щот майка ми е руса и ако се бях родила с руса коса щях да се гръмна!
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Moita kosa e estestveno kestenqva-ili po-to4no ne6to mejdu kestqva i tumno rusa...
Nikoga ne sum q boqdisvala-cveta si mi haresva![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Моята е черан, но мисля да я направя червена...
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
еми в момента съм боядисана кестенява,но и естествената ми също е кестенява.Омразна ми да се боядисвам..бях с розови,червени,черни краища..после на кичури руси...след това цялата руса,после бях черна на червени кичури след това пак руса...и сега я оставям..няма да я пипам...или поне така си мисля докато не ми хрумне нещо друго,ама майка ми е фризьорка и ми угажда затова съм сменила толкова!!![]()
Мойта е двуцветна.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
По принцип съм с тъмно-кестенява коса. Миналата година направих грешката да я боядисам с руско като не смятах да стане руса само да се просветли и така стана, много хубав мек цвят обаче след като се боядисах още 2 пъти осъзнах че си искам хубавата кестенява коса и сега я чакам да израстне.
6to taka we?!?!Първоначално написано от Death_F
kvo protiv ima6 rusata kosa..mn si e qka
e verno stana banalno si4ki da se boqdisvat v ruso no kvo da se pravi..gotin cvqt
![]()
Po princip kosata mi predi beshe na mesta mn rusa na mesta po tymno i si beshe estestvena ma sa izrusih i sq e neshtu mejdu ruso kafqvo cherno ama e qku![]()
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Мале леле не е за казване, че ми е болна тема още. Естествения ми е тъмно рус, много готино беше. Ама лятото ме ухапа да се къносвам... 1, 2, 3 пъти всичко ОК, голям съм пич с червена косаАма днес много кофти прецаках къната и сега вместо червена, съм кестенява. Мноу кофтиии...
![]()
Моята коса е естествено светло кестенява.Имам и леки руси кичури, но си харесвам естествената си коса.
Linkin4eto най-ме кефи с руса коса.![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Аз съм си естествено рус.![]()