.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PaNjaBi_ToUch{f}
    Малеее ...
    Я ми кажете, тези, които сте против аборта, за вас по-правилно ли е да родиш дете, което ще бъде изпратено в дом за сираци, цял живот ще среща страдания и трудности и т.н., освен това ще се съсипе живота на момичето, което го е родило - ще среща клюките и обидите на всички около нея, срама и т.н., няма да завърши училище, ще остане проста;
    майка й и тя ще се съсипе, ако не умре от ужаса

или другия вариант: отиваш в клиниката, оперират те и това е. Избягваш всички тези посочени по-горе неща! Незнам аз ако бях някое неродено дете и ако знаех какво ме чака след раждането ми щях да се самопометна:РР
    А и не вярвам в господ. Според мен живота започва с обособяването на органите и т.н. след 4-5 месец там някаде
    а и друго: представете си, че смачкате гъсеница. И какво вие не казвате, че сте смачкали пеперуда, а сте смачкали гъсенца. А тази гъсеница е можела да се превърне в пеперуда.
    Само да уточня-отивавш в клиниката,където ставаш съучастник в убийство на беззащитно човешко същество.
    По отношение на въпроса ти-да,по-добре ще бъде да родиш детето и да го дадеш за осиновяване,отколкото да го убиеш.
    Разбира се ,че ще е по-хубаво да си го гледаш ти,защото то мъничкото е къс от сърцето ти,както се казва.
    А това,че не вярваш в Бог,това не е просто проблем.
    Смятам,че това определя и ценностната ти система

PaNjaBi_ToUch{f}
    Guest
    Това, че не вярвам в бог не определя ценностната ми система. Причините са дълбоко лични, поради които съм загубила вярата си.Но това не ме прави лош човек! А и според теб аз имам ли възможност да отгледам сама дете?! Кажи ми как бих го отгледала?? Опиши ми възможното бъдеще?!

Guest
    И преди ти казах.Ако смяташ,че не си готова за дете,внимавай повече с контрацептивите.
    НО,ако се случи да заченеш,трябва да родиш детето.
    Такъв е естествения ред в природата.Хората не правят изключение от природните закони.
    Не те карам да споделяш мнението ми,но не се поддавай на грешни внушения.Както вече ти казах аз знам това,което пиша.
    Господ да е с теб и да ти даде мъдрост и сила.

PaNjaBi_ToUch{f}
    Guest
    [Повярвай ми, винаги съм си внимавала с контрацептивите, но може на всеки да се случи!
    Но бих искала да кажа,че много по-добре едно такова дете да загине преди да се е родило, отколкото да живее цял живот в страдание!Никога не съм се поддавала на каквито и да е било внушения. Това са си лично мои убеждения и виждания. А и времената се променят.Не са такива, каквито са били преди 200 години примерно. Има много други фактори, като социална среда, обществено мнение, финансови възможности, психически възможности. А и все пак ти не ми описа възможното бъдеще... Е слушам?

Guest
    [Повярвай ми, винаги съм си внимавала с контрацептивите, но може на всеки да се случи!
    Но бих искала да кажа,че много по-добре едно такова дете да загине преди да се е родило, отколкото да живее цял живот в страдание!Никога не съм се поддавала на каквито и да е било внушения. Това са си лично мои убеждения и виждания. А и времената се променят.Не са такива, каквито са били преди 200 години примерно. Има много други фактори, като социална среда, обществено мнение, финансови възможности, психически възможности. А и все пак ти не ми описа възможното бъдеще... Е слушам?
    Какво мога да ти кажа?Ако постоянно гледаш дали имаш пари за това и онова,може и да решиш никога да не раждаш,защото други деца може да имат повече неща от твоето и това да ти се струва пречка.Незнам дали така мислиш,само предполагам.
    Относно психическите възможности-ами аз не съм от женски пол,така че не съм напълно сигурен как се чувстват жените.Но доколкото имам информация повечето жени искат един ден да имат дете,защото просто така са устроени.Не виждаш ли усмивките по лицата на бременните и майките?Топлината в очите им.
    Помисли си какво става ако всяка жена чака да забогатее,за да роди-на 30 примерно 1 да ражда>Еми това ще е израждане и незачитане на природните закони.Ако можеш се опитай да разбереш-освен земните закони има и други.Сложното е че човек трябва да се опита да балансира,но определено Божиите закони трябва да са на първо място според мен.
    Възможното бъдеще?Ако нямащ вяра?

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    омфг тука вече и богове некфи намесихте
    и кфи ли не глупости аре гост успокой се
    няма да я накараш да роди дете и да си преебе
    живота на 17 е мамка му всичко тепърва и
    предстои и са кфо оп едно бебе..ти
    предстаяш ли си за кфи слухове стаа въпрос и
    кфо ше мислят хората за нея(да, малко или
    много общественото мнение си има значение)
    и изобщо как ще учи кво ще прави нататък с
    живота си според теб?!не си момиче и никога
    няя да го разбереш, повярвай ми.аре ходи се
    моли там на твоя бог и се надявай да ти се
    яви някой път някъде и да ти помогне.остави
    хората да живеят както си искат и да вярват
    в каквото искат.
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    омфг тука вече и богове некфи намесихте
    и кфи ли не глупости аре гост успокой се
    няма да я накараш да роди дете и да си преебе
    живота на 17 е мамка му всичко тепърва и
    предстои и са кфо оп едно бебе..ти
    предстаяш ли си за кфи слухове стаа въпрос и
    кфо ше мислят хората за нея(да, малко или
    много общественото мнение си има значение)
    и изобщо как ще учи кво ще прави нататък с
    живота си според теб?!не си момиче и никога
    няя да го разбереш, повярвай ми.аре ходи се
    моли там на твоя бог и се надявай да ти се
    яви някой път някъде и да ти помогне.остави
    хората да живеят както си искат и да вярват
    в каквото искат.
    Права си.Нека Всеки сам си разбира живота по собствен начин.Мисля,че казах достатъчно.
    Бъдете живи и здрави.

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    и ти.
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Guest
    абе госте, и като го роди тва дете нали ше стои гладно бе? кой ше го храни, кой ше го облича, кой ше го издържа..?
    аз бих направила аборт /убийство ако щеш/ отколкото да се роди едно такова нещастно дете, на което му е провален живота още от ранно детство. ебаси безумната идея..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    абе госте, и като го роди тва дете нали ше стои гладно бе? кой ше го храни, кой ше го облича, кой ше го издържа..?
    аз бих направила аборт /убийство ако щеш/ отколкото да се роди едно такова нещастно дете, на което му е провален живота още от ранно детство. ебаси безумната идея..
    i kojto i wariant da izberesh uwelichawash riska da nqmash poweche deca...vse pak e choweshki jiwot..pomisli..

Momcheta, sprete da pishete. Kakwo e edno dete za vas? Sex, posle rabota i oshte sex. I malko rev na glavata. A za edno momiche tova e ujas. I kogato deteto e nejelano, nqma da e shtastliwo. Deca se otglejdat, kogato sa iskani!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Momcheta, sprete da pishete. Kakwo e edno dete za vas? Sex, posle rabota i oshte sex. I malko rev na glavata. A za edno momiche tova e ujas. I kogato deteto e nejelano, nqma da e shtastliwo. Deca se otglejdat, kogato sa iskani!
    Какво да кажа освен че ника ти явно отговаря точно на характера твоя характер.

Мега фен
    Другият ми ник е "Вивисекция", но това не значи, че правя дисекция на живи същества, нали?

PaNjaBi_ToUch{f}
    Guest
    Тая сутрин ми дойде. Смятам темата за приключена! Моля модераторите да я заключат!

Тая сутрин ми дойде. Смятам темата за приключена! Моля модераторите да я заключат!
    С този отговор считам темата за приключена!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си