- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Прекъсване на бременност
Само да уточня-отивавш в клиниката,където ставаш съучастник в убийство на беззащитно човешко същество.Първоначално написано от PaNjaBi_ToUch{f}
По отношение на въпроса ти-да,по-добре ще бъде да родиш детето и да го дадеш за осиновяване,отколкото да го убиеш.
Разбира се ,че ще е по-хубаво да си го гледаш ти,защото то мъничкото е къс от сърцето ти,както се казва.
А това,че не вярваш в Бог,това не е просто проблем.
Смятам,че това определя и ценностната ти система
Това, че не вярвам в бог не определя ценностната ми система. Причините са дълбоко лични, поради които съм загубила вярата си.Но това не ме прави лош човек! А и според теб аз имам ли възможност да отгледам сама дете?! Кажи ми как бих го отгледала?? Опиши ми възможното бъдеще?!
И преди ти казах.Ако смяташ,че не си готова за дете,внимавай повече с контрацептивите.
НО,ако се случи да заченеш,трябва да родиш детето.
Такъв е естествения ред в природата.Хората не правят изключение от природните закони.
Не те карам да споделяш мнението ми,но не се поддавай на грешни внушения.Както вече ти казах аз знам това,което пиша.
Господ да е с теб и да ти даде мъдрост и сила.
[Повярвай ми, винаги съм си внимавала с контрацептивите, но може на всеки да се случи!
Но бих искала да кажа,че много по-добре едно такова дете да загине преди да се е родило, отколкото да живее цял живот в страдание!Никога не съм се поддавала на каквито и да е било внушения. Това са си лично мои убеждения и виждания. А и времената се променят.Не са такива, каквито са били преди 200 години примерно. Има много други фактори, като социална среда, обществено мнение, финансови възможности, психически възможности. А и все пак ти не ми описа възможното бъдеще... Е слушам?
Какво мога да ти кажа?Ако постоянно гледаш дали имаш пари за това и онова,може и да решиш никога да не раждаш,защото други деца може да имат повече неща от твоето и това да ти се струва пречка.Незнам дали така мислиш,само предполагам.Първоначално написано от PaNjaBi_ToUch{f}
Относно психическите възможности-ами аз не съм от женски пол,така че не съм напълно сигурен как се чувстват жените.Но доколкото имам информация повечето жени искат един ден да имат дете,защото просто така са устроени.Не виждаш ли усмивките по лицата на бременните и майките?Топлината в очите им.
Помисли си какво става ако всяка жена чака да забогатее,за да роди-на 30 примерно 1 да ражда>Еми това ще е израждане и незачитане на природните закони.Ако можеш се опитай да разбереш-освен земните закони има и други.Сложното е че човек трябва да се опита да балансира,но определено Божиите закони трябва да са на първо място според мен.
Възможното бъдеще?Ако нямащ вяра?![]()
![]()
![]()
омфг тука вече и богове некфи намесихте
и кфи ли не глупостиаре гост успокой се
няма да я накараш да роди дете и да си преебе
живота на 17 е мамка му всичко тепърва и
предстоии са кфо оп едно бебе..ти
предстаяш ли си за кфи слухове стаа въпрос и
кфо ше мислят хората за нея(да, малко или
много общественото мнение си има значение)
и изобщо как ще учи кво ще прави нататък с
живота си според теб?!не си момиче и никога
няя да го разбереш, повярвай ми.аре ходи се
моли там на твоя бог и се надявай да ти се
яви някой път някъде и да ти помогне.остави
хората да живеят както си искат и да вярват
в каквото искат.
Права си.Нека Всеки сам си разбира живота по собствен начин.Мисля,че казах достатъчно.Първоначално написано от Murderdoll
Бъдете живи и здрави.
абе госте, и като го роди тва дете нали ше стои гладно бе? кой ше го храни, кой ше го облича, кой ше го издържа..?
аз бих направила аборт /убийство ако щеш/ отколкото да се роди едно такова нещастно дете, на което му е провален живота още от ранно детство. ебаси безумната идея..
i kojto i wariant da izberesh uwelichawash riska da nqmash poweche deca...vse pak e choweshki jiwot..pomisli..Първоначално написано от Анонимко
Momcheta, sprete da pishete. Kakwo e edno dete za vas? Sex, posle rabota i oshte sex. I malko rev na glavata. A za edno momiche tova e ujas. I kogato deteto e nejelano, nqma da e shtastliwo. Deca se otglejdat, kogato sa iskani!
Какво да кажа освен че ника ти явно отговаря точно на характера твоя характер.Първоначално написано от `Death`Whore``
Другият ми ник е "Вивисекция", но това не значи, че правя дисекция на живи същества, нали?
Тая сутрин ми дойде. Смятам темата за приключена! Моля модераторите да я заключат!