- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- spukana guma
na4i onq den spukah guma ama ne na magistralata a v nas s priqtelkata mi imali opasnost ot hiv i drugi raboti
ами то опасност винаги има!Но първо трябва да сте се изследвали и двамата за да знаете дали някой от вас е заразен
не звучи обнадеждаващо знам,но както казват - НЕ дай си боже!!!
На първо време е добре да разбереш дали няма опасност от бременност. За ХИВ - естествено, че ако някой от Вас е имал - вече и другият има.
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
А кво се прави като се скъса презерватива...?
брао баба... зашива се... кфо се праи... нищо просто се слага друг!! и се къса адски трудно... трябва да е стар или да е пробит... или да е от 20 стинкиПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!
Не съм съгласен, че се къса "адски трудно"! Напротив - много лесно!Първоначално написано от Waterhand
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
ok ok... преди употреба се чете огромния надпис на гърба...: "NO INDIANS"...Първоначално написано от Dr. Smurph
Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!
az otidoh na vulkanizator
Като се скъса момичето отива до банята и проверява да не е останало някакво пърче,.абе кофти звучи, ама е хубаво да се извадят парченцата,.после пие там постинор дуо до 12 часа първото., е най-добре е веднага ,..ако са изминали повечко часове /8-9часа/ най-добре да отиде на генеколог да и даде някакви хапчета...принципно е конска доза противозацатъчни,..
а за вероятноста да си заразен с някаква болест ,..има ятя е същата каквато и приятеля/приятелката ти да се заразени. Ако е болен/а и ти ще го прихванеш
Ами щом те е страх от ХИВ явно не подбираш с коя да спиш![]()
![]()