.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: spukana guma

dol4o &divana
    Guest

spukana guma

na4i onq den spukah guma ama ne na magistralata a v nas s priqtelkata mi imali opasnost ot hiv i drugi raboti

спуканата гума

ами то опасност винаги има!Но първо трябва да сте се изследвали и двамата за да знаете дали някой от вас е заразен не звучи обнадеждаващо знам,но както казват - НЕ дай си боже!!!

Супер фен
    Град
    Sofia
    На първо време е добре да разбереш дали няма опасност от бременност. За ХИВ - естествено, че ако някой от Вас е имал - вече и другият има.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Guest
    А кво се прави като се скъса презерватива...?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А кво се прави като се скъса презерватива...?
    брао баба... зашива се... кфо се праи... нищо просто се слага друг!! и се къса адски трудно... трябва да е стар или да е пробит... или да е от 20 стинки
    Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!

Супер фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Waterhand
    брао баба... зашива се... кфо се праи... нищо просто се слага друг!! и се къса адски трудно... трябва да е стар или да е пробит... или да е от 20 стинки
    Не съм съгласен, че се къса "адски трудно"! Напротив - много лесно!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Цитирай Първоначално написано от Dr. Smurph
    Цитирай Първоначално написано от Waterhand
    Не съм съгласен, че се къса "адски трудно"! Напротив - много лесно!
    ok ok... преди употреба се чете огромния надпис на гърба...: "NO INDIANS"...
    Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!

Guest
    az otidoh na vulkanizator

Guest
    Като се скъса момичето отива до банята и проверява да не е останало някакво пърче,.абе кофти звучи, ама е хубаво да се извадят парченцата,.после пие там постинор дуо до 12 часа първото., е най-добре е веднага ,..ако са изминали повечко часове /8-9часа/ най-добре да отиде на генеколог да и даде някакви хапчета...принципно е конска доза противозацатъчни,..
    а за вероятноста да си заразен с някаква болест ,..има я тя е същата каквато и приятеля/приятелката ти да се заразени. Ако е болен/а и ти ще го прихванеш

Ами щом те е страх от ХИВ явно не подбираш с коя да спиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си