- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Луи Дьо Финес - обсъждане
Тук можете да опишете мнението си за филмите в които участва, критики и възхищения![]()
Охх гледах някъф Кацнал на дърво ли кфо беше .. ам мноу хубаво се спи на тоя филм,умрях от тъпотия .....
I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!
Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!
Начи тва са френски комедий с неговото (Луи Дьо Финес) участие, дават ги вторник и сряда по Би Ти Ви от 20:05 .Първоначално написано от ISSP
Ау обожавам го тоя чичка не мога да спра да се хиля като гледам филмите му. Въобще човека си в класика в Френcкото кино даже честно мога да си призная, че много повече ми харесва да гледам неговите филми отколкото разни тъпи комедиики от последните няколко години. Доста са качествени филмите му за времето в което са снимани дори са идеални.
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Хе-хе радвам се че не само аз тука съм го харесал, изобщо така си е аз не си спомням така да съм се смял на последните комедий колкото на неговите филмиПървоначално написано от aBeP4eTo
az go obojavam , no ne tiq filmi po BTV , a poredicata mu "Policaqt ot Sen Trope "
p.p. i drugite me kefat , no sa dosta stari4ki
с тебе съмПървоначално написано от aBeP4eTo
Дано го пуснат по Би Ти Ви, спомням си го беше един от най готините негови филмиПървоначално написано от SPRI_F
![]()
Eдва ли ще го пуснат,защото са няколко епизода.Иначе страшно много харесвам филмите с него - има и някои лоши попадения(като "Кацнал на едно дърво"),но като цяло е велик комедиянтПървоначално написано от Sa3ana3a
.