.

Виж резултатите на анкетата: Гледате ли легендарния Л.Д.Ф.

Гласували
9. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, страшно много ме кефи.

3 33,33%
  • Да.

2 22,22%
  • Не.

3 33,33%
  • Не, поредната идиотщина.

1 11,11%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Луи Дьо Финес - обсъждане

Тук можете да опишете мнението си за филмите в които участва, критики и възхищения

Фен
    Град
    сУпЕр сМоТаНо
    Охх гледах някъф Кацнал на дърво ли кфо беше .. ам мноу хубаво се спи на тоя филм,умрях от тъпотия .....
    I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!

Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!

Mai ne sym zapoznat sys towa...Kakwo e?
    Немам Подпис...

Цитирай Първоначално написано от ISSP
    Mai ne sym zapoznat sys towa...Kakwo e?
    Начи тва са френски комедий с неговото (Луи Дьо Финес) участие, дават ги вторник и сряда по Би Ти Ви от 20:05 .

Супер фен
    Ау обожавам го тоя чичка не мога да спра да се хиля като гледам филмите му. Въобще човека си в класика в Френcкото кино даже честно мога да си призная, че много повече ми харесва да гледам неговите филми отколкото разни тъпи комедиики от последните няколко години. Доста са качествени филмите му за времето в което са снимани дори са идеални.
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    Ау обожавам го тоя чичка не мога да спра да се хиля като гледам филмите му. Въобще човека си в класика в Френcкото кино даже честно мога да си призная, че много повече ми харесва да гледам неговите филми отколкото разни тъпи комедиики от последните няколко години. Доста са качествени филмите му за времето в което са снимани дори са идеални.
    Хе-хе радвам се че не само аз тука съм го харесал, изобщо така си е аз не си спомням така да съм се смял на последните комедий колкото на неговите филми

Град
    MoHTaHa
    az go obojavam , no ne tiq filmi po BTV , a poredicata mu "Policaqt ot Sen Trope "

p.p. i drugite me kefat , no sa dosta stari4ki

Тедка-Медка
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    с тебе съм

Цитирай Първоначално написано от SPRI_F
    az go obojavam , no ne tiq filmi po BTV , a poredicata mu "Policaqt ot Sen Trope "

Дано го пуснат по Би Ти Ви, спомням си го беше един от най готините негови филми

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Sa3ana3a
    Цитирай Първоначално написано от SPRI_F

Дано го пуснат по Би Ти Ви, спомням си го беше един от най готините негови филми
    Eдва ли ще го пуснат,защото са няколко епизода.Иначе страшно много харесвам филмите с него - има и някои лоши попадения(като "Кацнал на едно дърво"),но като цяло е велик комедиянт .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си