.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Pomo6t... zakasnqva mi!

Spored vas moje li da sam bremenna kato sam pravila sex samo 4e s prezervativ i sam 100% sigurna 4e ne se e kasal... Zakasnqva mi 4-5 dena i sam adski upla6ena... Imam 4uvstvoto 4e me goni nqkva paranoq a sam sigurna 4e ne moje da sam bremenna... prosto nqma na4in... vie kak mislite ???

Супер фен
    Град
    sofia
    e ot vuzduha li 6te zabremenee6 , nqma ti ni6to uspokoi se 6tom prezervativa si sigurna 4e e bil zdrav nqma stra6no 6te ti doide

И аз бях в същото положение.
    Нямаше скъсан презерватив, обаче ми закъсняваше...
    Оказа се че се дължало на нещо си като киста на единия яйчник. Предписаха ми Дуфастон и ми дойде след няколко дни
    По-добре отиди на гинеколог, той ще ти каже на какво се дължи и евентуално ще ти изпише някакви хапчета както на мен.
    Успех мила
    Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си..

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Цитирай Първоначално написано от >@>>>@<

По-добре отиди на гинеколог, той ще ти каже на какво се дължи и евентуално ще ти изпише някакви хапчета както на мен.

Именно, аз също бях така, може да е от всичко, може дори да е от нерви че не ти идва...простичко е отиваш на гинеколог и се успокояваш Успех и от мен!!
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

aaaaaaaaa
    Guest
    Az sam destvena i absolutno vseki mesec mi zakasnqva ne imalo nito edin mesec v koito da mi doide to4no na denq.Nai-golqmoto mi zakasnenie be6e 2 sedmici.Ako se vodim po tazi logika zna4i az zabramenqvam vseki mesec ot vazduha!

Голям фен
    Град
    софия
    спокойно ще приситгне няма да се плашиш , sega vidqh v razpisanieto skoro trqbva da pristigne she ti vyrnat parite za pri4inenoto neudobstvo pone taka kaza shefa

Голям фен
    Град
    София
    Успокой се, това става и на психична основа.Ако път и ти е бил първия път,най-вероятно и заради това ти закъснява
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

sssssssssssss
    Guest
    spoko ne si bremenna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си