- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как се отървавате от скуката в часовете? :)
Хора, искам да ви попитам нещо, на което винаги се чудя. Какво правите когато ви е скучно през часовете и дали много говорите по принцип в час.
Аз например когато ми е мн скучно(а тва се случва доста често напоследък) си драскам нещо на края на тетрадката или си играя морски шах с човека до мен. Поне малко ми минава от времето.![]()
![]()
Не съм от най-приказливите в час.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
аз говора или си драскам...
ау, миналата седмица кво направих!Мале - представяте ли си - срамувам се от себе си!В часа по история...таковаа....амиии...е ми развихрих си ръчичката във на едно момче...гащите)))ама беше само веднъж и няма да има втори път!хахах....беше забавно поне!
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
damni az obiknoveno si draskam ne6u na koricata ili otzad abe vinagi se namira ne6ui az ne sam ot nai prikazlivite
Зависи от часа..
Когато трябва слушам каквото се обяснява ..
Но в часовете, които не ме интересуват особено доста приказвам .. а ако учителя/учителката е строг/а с бележки ..![]()
Говоря,пиша си бележки,но най-често си купувам сякви списания и си чета![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
аз или преча в час(несъзнателно)... или спя ... или ако има някой път с някой да си говоря нещо или не влизам... или стоя до My Girl :P
Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!
Ами аз или си драскам на последните листи в тетрадката или си пиша бележки с някой.А вече ми стане много скучно почвам и да говоря.Случвало се е да спя в час...направо ме приспиват учителите с тез тъпите уроци.
![]()
Епу праим некфи скици там лафим си ъЪъъъъ мно мразим географията мноу пречим там![]()
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
Напоследък постоянно ми е скучно и хаха... значи - чета книга, драскам по тетрадката, базикам си телефона, говоря с Вер(най-добрата ми приятелка, седи до мен) играя на бикове и крави с момчето зад мен, правя прически на момичето пред мен... или ако скуката е ужасяващо убийствена просто си поспивам)) И най-якото от всичко е че даскалите не ми правят никакъв проблем, защото принципно съм ученолюбиво дете хаха
![]()
![]()
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Там където ми е скучно, не ходя...Представете си убийствената лекция час и половина, в която един заспал дъртак говори някви работи дето нито те интересуват, нито можеш да чуеш... Затва просто отивам в барчето и играя карти :P
И в училище правех така- не те кефи, не влизаш... После само аз си знам как си оправях кашите с отсъствията...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
ми обикновените неща:
говоря с тея около мене
преписвам домашвото за следващия час
пиша смс-и
разглеждам списания
с др. играем на асциации
Клатя си се напред-назад със стола.
Качвам си краката на чина и гледам в една точка.
Говоря със съседчетата.
Гледам на момичето, което седи до мен.
Решавам судоку.
Играя морски шах.
Гледаме филмчета на GSM-ите.
Чета чуждите SMS-си и умирам от смях.
Преписвам домашни.
Уча за следващия час.
Отивам до тоалетна и не се връщам - пуша някъде на вънка, отивам да ям нещо или седя на парното в коридора.
От най-приказливите съм.
П.С. Миналата година в час по БЕЛ висях на прозореца и си говорех с тея долу (после г-жата искаше да говори с баща ми)...
Ми почивам си, а ако ми стане много скучно искам да ме изпитат тръпката е невероятно особено кат не знаешосвен тва пък ти пишат и оценка (и винаги е повече от три все пак инициятива си поел) а пък така времето минава по бързо
![]()
Паля разни неща със запалка, когато понякога избухнат или се подпали нещо друго по-забележимо учителите забелязват ме гонят
Клатя се екстремно на единият крак на стола, когато загупя равновесие се сгромолясвам,всички забелязват и даскалите ме гонят
С момчето зад мен играем на "кой ще каже пръв << ох>>" и си дерем ръцете с ножче.Понякога има много кръв и даскалът забелязва или пък викаме много силно- и в двата случая ме гонят
Мама ми забрани да си драскам по тетрадките
затова драскам по чуждите
Когато напиша <<Cradle of Filth Forever>> или <<Slipknot #1>> на нечия чалгарска тетрадка въпросният чалгар пищи и учителят ме гони
С едно момче пушим на прозореца, учителят забелязва и ме гони
Извод: Когато ми е скучно в час съм извън класната стая
Аз бях горе, извинявам се![]()
Еми пиша си бележки с фриендките, даже днес ми писаха за това забалежка в дневникаАз сам мнооого приказлива и мразя тишината затова говоря...ако съм изолирана си пея.На последната страница/и не само/ си драскам графитчета, рисунки, пиша понякога и някое друго излияние
Друго...имитирам даскала, ям, чета смс-и, преговарям за следващият час, наскоро започнах да спя.Очаквам да се сдобия с ем пе три плеър -> ще почна да слушам музика ^^
Азе като ми е скучно в час (случва се мноо' често) си пускам mp3-ци или пъ си пиша текстовете на любимите ми песни на ManOwaR и Епизод по тетрадките (госпожата по български ми писа 6-тица щото съм имал О , Шипка написано в тетрадката) .. говоря с хората около мен (или с хората в другия край на стаята - за което трябва да викам и понякога ме гонят) .. много обичам да ям в час.. веднъж даже си занесох хляб , лютеница и кремвирши , направих целия чин на кочинка ..а господина ни по география дойде и си зе един кремвирш .. и аз
.. а той вика "така кат' та гледам кво хубаво си хапваш и аз огляднях" .. и целия клас
..и така
Thor, god of thunder
Let me die with a sword in my hand
Raise your hands, swords in the wind
Brothers of metal together again
With blood in our voices we ride
We'll fight till we win or we'll fight until we die
Ми понеже съм сутрин и първите 2 часа ги проспивам. 3тия огладнявам и целия час си похапвам нещичко. През останалото време се хиля, говоря си с тези до мене или с едни други от последния чин, но в повечето случаи просто си пускам mp3-mo и цикля и си слагам гугличката и ми е много весело да гледам как госпожата си мисли, че слущам. А пък в краен случаи въбоще не се вясвам на училище и си губя времето в кафенето до даскалото. ( играя карти ) :P
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
igraq si s telefona, govora si s frkata mi do mene, pi6a si doma6noto za drugiq 4as, pi6a si belejki s drugite, naposledyk 1-2 4as si piq kafetu v 4as...sq po4nah da prava typi klasacii ot roda nai-gotin zadnik na mom4e v klasa![]()
nqkvi takiva typotii za deca ot 2ri klas
ama ubiva vremeto....
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Kogato mi e tapo v 4as:
1.Prikazvam
2.Pi6a belejki i posle zamerqm daskalite s tqh
3.Periodi4ko hodq za tebe6ir(prez nqkooko minutki)kato se bavq s okolo 5-10 min.
4.Draznq sasedite(zemam im himikali, tetkadki, belejnici, u4ebnici, kvoto ima po 4inovete)=>tqh gi nakazvat 6toto 1 ne pi6at v 4as(e kak da pi6at kato nqma s kvo i na kakvo)2.ne sledqt texta v u4ebnika(emi kato nqmat u4ebnici....)3.Pi6at im zabelejki 4e nqmat i belejnici(...sorry...)
5.Pi6a sms-i
6.Slu6am muzika
7.Klatq se sas stola
8.Pi6a doma6ni
9.Pi6a izvinitelni
10.Mnooogo obi4am da qm soletki i da draznq obkrajenieto(vklu4itelno u daskalkata)![]()
![]()
![]()
11.Draskam si po tetradkata
12.Govorq po telefona
Abe ima kakvo da se pravi kato ne ti e interesno v 4as![]()
I CAN'T GET NO SLEEP
emi zavisi ot 4asa, ako ne mi e interesno si govorq s momi4eto koeto sedi do men-Milena, ili puk si pi6em belejki, igraem na morski 6ah, draskam si po 4ina, otivam uj do kenefa, s nadejdata da sre6tna nqkoi po koridora i da si polafim, ili puk si u4a za sladva6tiq 4as, ako imame kontrolno.![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
takaam da vidim kfo pravq...
1.blija blizalki mn 4esto
2.s4upvam se ot govorene,osobeno kogato sedq na 2ri 4in,za6oto zad men e nai-ligavoto s-vo wann`a`doo![]()
3.pi6a kilometri4ni taini belejki za mr proper i muscul gel i cilit
4.4oplq gsma
5.slu6am mp3 mnoogoo i si popqvam za ujas na ostanalite
6.draskam po 4ina ili po tetradkite
7.i osnovnoto mi zanimanie e da zapisvam biserite na klasa,koito nikak ne sa malko,kudeto mi padne.posle gi prepisvam vku6ti![]()
ta takiva raboti
![]()