- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как се отървавате от скуката в часовете? :)
COOOOL!!qko si prekarva6Първоначално написано от sangra
Мисли глобално, действай локално!
IMenno tova trqbva da se pravi v 4as!Първоначално написано от Murderdoll
![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
При положение че ти е било забавно за кво трябва да се срамуваш от себе си!Давай да върви!Веднъж се живее все пак!Първоначално написано от SEXtreme
![]()
Ми най-често се гримирвам или отивам "до тоалетната"под предтекста "ох госпожо имам проблеми с бъбреците и ако не отида до тоалетната мога да припадна и после баща ми ще ви съди" ,а всъщност отивам до класната стая на някой френд или на гаджето и го викам да ми прави компания в следващите 20-30 минути!
Рисувам оптични илюзии.
Reach out and touch faith
Ми много неща! Пример...
Бележки
Лафя с тея около мене
Рисувам графити (това най-често)
![]()
Говоря със съседчето по чин и затова даскалките много ме обичат. Ако не мога да си говоря с някой си вадя CD-playera и си слушам музика или си пишем бележки.
Един човек ми липсва и всичко ми е безразлично.
Един човек, а всъщност всичко..
sangra, поздравления за прекрасната програма де правиш в час! Ей тва за кифлите ме накара да се смея сама, а това за животинките .. не,не, това направо ме довършиПървоначално написано от Hybrid_Theory_F
![]()
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
ami az sedq na 1 4in. kogato My girl ne idva na daskalo togava mi e sku4no samo. ina4e se 4uvstvam kato v RAQ i kakvoto i da praq mi e interesno { slu6ame muzika s MP3-to., snimame se s GSM ili photoaparat ,gledame snimki , u4im za drugiq 4as, govorim si s susedite .
ima mnogo typi daskalibahti skykata e ! broq sekundite do kraq na 4asa a to e cql den tva xaxaxa
ROCK will save the world
Хмм значи от всичко прочетено дотук изводът е следния: Когато ми е скучно в час говоря с приятели или си драскам. Според мен обаче е нужно човек малко да се ограничава от такива глупости и забавления(особено такива като на sangra)и да се опитва да слуша в час.![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
чета книга или блуждая с поглед из стаята и размишлявам върху живота, вселената и всичко останало.
Долу авторитетите!
ti si bolen mozak![]()
Целта оправдава средствата
Ami draskam si v tetradkata,pi6a si belejki s horata oko men,a kogato e purvi 4as-obi4knoveno lqgam na 4ina i spinkam![]()
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
АЗ уча в механо-техникум и сме доста разхлабениАко ми е толкова скучно ,че да няма кфо да права и ми е писнало да драскам ,да слушам мп3 и разни такива, просто отивам да ритам в салона.Там са 50% от учениците.А пък като знам че имам глупав час просто "дрънвам" в кафето и не се тормозя да се чуда кфо да правя...Я играем билярдец, я цъкнем джаги.... момчешки простотии....
Започвам да си говоря с другите........да подлудявам учителя(това го правя само с учител, който ще ми отговаря и няма да се ядоса на лафчетата) и така!![]()
![]()
![]()
пускам mp3-ката и изобщо не им слушам простотиите на даскалите![]()
If you want to be ПИЯН,drink Ракия not Айрян
http://www.krechetalo.com/uploads/photo-6005.gif
ем.. аз обикновено си драскам отзад на тетрадкатаговоря си с хората около мен разглеждам списания.
.. ии така тва прая в скучните часове а те са повечето
...а понякога си пиша домашното за следващия чс
![]()
играя игри,спя,драскам си,пея си,говоря си сам,говоря си с някой друг,пиян съм,напушен съм,ебавам се с някой даскал.
Тия неща правя за да не ми е скучно,понякога иначе слушам в часовете и пиша![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Слушкам си музика.
Говоря си с тея около мене.
Драскам си нещо.
Играя си на телефона.
Или пък ако е в час по математика или немски и говоря с някой ,който е на края на стаята :]]]
Ако е информатика си кисна в скайпа докато тая преподава.
А когато ни е прекалено скучно почваме с простотийте... например миналата седмица .. по немски се отегчихме и шмъркахме детски витамини
![]()
Общо взето не внимавам въобще и говоря адски много:]]]]
ооооооооооо... ми мн неща правя... пиша си бележки, чета книга или списание, внимавам кат е мн важно и като ми е интересно, говоря си, мечтая си или си драскам някъде... иначе съм прилежна ученичкааааааа![]()
I LOOOOOOOOVE JEFFFFFF HARDY!!! Животът не се измерва с броя вдишвания, а с моментите, в които дъхът ти спира!!!
Ти ме кефиш обачеПървоначално написано от sangra
![]()
Така, аз в час:
1. си рисувам нещо
2. пиша текстовете на любими песни
3. чета си СМС-ите
4. Подписвам се на учебника (на няколко пъти уроците не се виждаха от драсканици)
5. разказвам на комшийката ми - бф някоя случка
ии май е тфа :P
И аз тъй но не съм прилежна ученичка....и си говоря с едни идиоти от задния чин дет се правят на шутове...абе ти си знаеш нали харди гърлПървоначално написано от hardy_girl21
![]()