.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 193
    Цитирай Първоначално написано от sangra
    Osven po4ti vsi4ko izbroeno...nai-mn obi4am da se pravq na idiot! Primerno: pravim kontrolno...az se izpravqm i : "G-jo...ima li kifli bez pulnej" (sledva anulirane na kontrolnoto i otsustvie)
    Ili puk g-jata predava nov urok ...az stavam i i dovur6vam izre4eniqta po nqkuv bezumen na4in ->rezultati...klasa e izpopadal pod 4inovete da se smee,a az sum izgonena
    Slu4valo se e kakto si slu6am Mp3 -to da zapo4na da si peq (ama ne tihi4ko)i se use6tam 4ak kogato celiqt klas me e zqpnal ,a g-jata se e iz4ervila kato domat."Spasqvam se" obiknoveno kato otida do g-jata i... : "G-jo vijte sega,q elate tuka...a taka,sednete do mene...slu6aite sega...naskoro skusah s gadjeto...taq pesen viiiiinagi me uspokoqva...elate da 4uete >>>...>>>,...." govorq i razni gluposti dokato svur6i 4asa...
    A ponqkoga ...kogato si znam,4e 6se mre ot skuka,o6te predi da sum vlqzla v 4as...otivam do Zoo magazina,kupuvam si q skakalci,q hlebarki i...prosto se zabavlqvam v 4as
    I taka...ako se setq za o6te..
    .
    COOOOL!!qko si prekarva6
    Мисли глобално, действай локално!

Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    спя
    IMenno tova trqbva da se pravi v 4as!
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    аз говора или си драскам...
    ау, миналата седмица кво направих!Мале - представяте ли си - срамувам се от себе си!В часа по история...таковаа....амиии...е ми развихрих си ръчичката във на едно момче...гащите )))ама беше само веднъж и няма да има втори път!хахах....беше забавно поне!
    При положение че ти е било забавно за кво трябва да се срамуваш от себе си!Давай да върви!Веднъж се живее все пак!

Ми най-често се гримирвам или отивам "до тоалетната"под предтекста "ох госпожо имам проблеми с бъбреците и ако не отида до тоалетната мога да припадна и после баща ми ще ви съди" ,а всъщност отивам до класната стая на някой френд или на гаджето и го викам да ми прави компания в следващите 20-30 минути!

Рисувам оптични илюзии.
    Reach out and touch faith

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Ми много неща! Пример...

Бележки
    Лафя с тея около мене
    Рисувам графити (това най-често)

az ne vlizam mnogo 4esto,no ako vlezna ne mogat da si predadut uroka ot men govora s vsi4ki 6toto ne sa me vijdali ot otdavna i 6te me vidat sled sedmica dve i za tiq nqkolko 4asa deto vlizam se skusvam ot prikazvane i si trugvam i otivam 4ak sled sedmica dve i pak su6toto

[size=10][b]

slusham muzika

Град
    Там,където някой ще ме обича.
    Говоря със съседчето по чин и затова даскалките много ме обичат. Ако не мога да си говоря с някой си вадя CD-playera и си слушам музика или си пишем бележки.
    Един човек ми липсва и всичко ми е безразлично.
    Един човек, а всъщност всичко..

Фен
    Град
    BlondLandia
    Цитирай Първоначално написано от Hybrid_Theory_F
    Osven po4ti vsi4ko izbroeno...nai-mn obi4am da se pravq na idiot! Primerno: pravim kontrolno...az se izpravqm i : "G-jo...ima li kifli bez pulnej" (sledva anulirane na kontrolnoto i otsustvie)
    Ili puk g-jata predava nov urok ...az stavam i i dovur6vam izre4eniqta po nqkuv bezumen na4in ->rezultati...klasa e izpopadal pod 4inovete da se smee,a az sum izgonena
    Slu4valo se e kakto si slu6am Mp3 -to da zapo4na da si peq (ama ne tihi4ko)i se use6tam 4ak kogato celiqt klas me e zqpnal ,a g-jata se e iz4ervila kato domat."Spasqvam se" obiknoveno kato otida do g-jata i... : "G-jo vijte sega,q elate tuka...a taka,sednete do mene...slu6aite sega...naskoro skusah s gadjeto...taq pesen viiiiinagi me uspokoqva...elate da 4uete >>>...>>>,...." govorq i razni gluposti dokato svur6i 4asa...
    A ponqkoga ...kogato si znam,4e 6se mre ot skuka,o6te predi da sum vlqzla v 4as...otivam do Zoo magazina,kupuvam si q skakalci,q hlebarki i...prosto se zabavlqvam v 4as
    .
    Впечатляващо... Сигурно наистина никога не ви е скучно!Между другото- кифлите без пълнеж не са ли просто хлебчета?
    sangra, поздравления за прекрасната програма де правиш в час! Ей тва за кифлите ме накара да се смея сама, а това за животинките .. не,не, това направо ме довърши
    Видя я царят, че се смее,
    но сам усмивката изгуби.
    Забрави ловните соколи,
    дори забрави да воюва.
    lOvE iS DEliGhT!

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    аааа са се сещам фразата на листчето:

"има кифла на тавана"

Град
    Plovdiv, Gangsta Paradise
    ami az sedq na 1 4in. kogato My girl ne idva na daskalo togava mi e sku4no samo. ina4e se 4uvstvam kato v RAQ i kakvoto i da praq mi e interesno { slu6ame muzika s MP3-to., snimame se s GSM ili photoaparat ,gledame snimki , u4im za drugiq 4as, govorim si s susedite .

ima mnogo typi daskali bahti skykata e ! broq sekundite do kraq na 4asa a to e cql den tva xaxaxa
    ROCK will save the world

Хмм значи от всичко прочетено дотук изводът е следния: Когато ми е скучно в час говоря с приятели или си драскам. Според мен обаче е нужно човек малко да се ограничава от такива глупости и забавления(особено такива като на sangra)и да се опитва да слуша в час.
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Град
    Планетата Земя
    чета книга или блуждая с поглед из стаята и размишлявам върху живота, вселената и всичко останало.
    Долу авторитетите!

Град
    Пазарджик
    ti si bolen mozak
    Целта оправдава средствата

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Ami draskam si v tetradkata,pi6a si belejki s horata oko men,a kogato e purvi 4as-obi4knoveno lqgam na 4ina i spinkam
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Guest
    АЗ уча в механо-техникум и сме доста разхлабени Ако ми е толкова скучно ,че да няма кфо да права и ми е писнало да драскам ,да слушам мп3 и разни такива, просто отивам да ритам в салона.Там са 50% от учениците.А пък като знам че имам глупав час просто "дрънвам" в кафето и не се тормозя да се чуда кфо да правя...Я играем билярдец, я цъкнем джаги.... момчешки простотии....

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Започвам да си говоря с другите........да подлудявам учителя(това го правя само с учител, който ще ми отговаря и няма да се ядоса на лафчетата) и така!

Град
    nqkade okolo..........Sofia
    пускам mp3-ката и изобщо не им слушам простотиите на даскалите
    If you want to be ПИЯН,drink Ракия not Айрян
    http://www.krechetalo.com/uploads/photo-6005.gif

ем.. аз обикновено си драскам отзад на тетрадката говоря си с хората около мен разглеждам списания. .. ии така тва прая в скучните часове а те са повечето ...а понякога си пиша домашното за следващия чс

Град
    там където мечтите стават реалност
    играя игри,спя,драскам си,пея си,говоря си сам,говоря си с някой друг,пиян съм,напушен съм,ебавам се с някой даскал.
    Тия неща правя за да не ми е скучно,понякога иначе слушам в часовете и пиша
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Слушкам си музика.
    Говоря си с тея около мене.
    Драскам си нещо.
    Играя си на телефона.

Или пък ако е в час по математика или немски и говоря с някой ,който е на края на стаята :]]]
    Ако е информатика си кисна в скайпа докато тая преподава.

А когато ни е прекалено скучно почваме с простотийте ... например миналата седмица .. по немски се отегчихме и шмъркахме детски витамини

Общо взето не внимавам въобще и говоря адски много :]]]]

ооооооооооо... ми мн неща правя... пиша си бележки, чета книга или списание, внимавам кат е мн важно и като ми е интересно, говоря си, мечтая си или си драскам някъде... иначе съм прилежна ученичкааааааа
    I LOOOOOOOOVE JEFFFFFF HARDY!!! Животът не се измерва с броя вдишвания, а с моментите, в които дъхът ти спира!!!

Град
    Враца
    .
    Ти ме кефиш обаче

Така, аз в час:
    1. си рисувам нещо
    2. пиша текстовете на любими песни
    3. чета си СМС-ите
    4. Подписвам се на учебника (на няколко пъти уроците не се виждаха от драсканици)
    5. разказвам на комшийката ми - бф някоя случка
    ии май е тфа :P

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Цитирай Първоначално написано от hardy_girl21
    ооооооооооо... ми мн неща правя... пиша си бележки, чета книга или списание, внимавам кат е мн важно и като ми е интересно, говоря си, мечтая си или си драскам някъде... иначе съм прилежна ученичкааааааа
    И аз тъй но не съм прилежна ученичка....и си говоря с едни идиоти от задния чин дет се правят на шутове...абе ти си знаеш нали харди гърл

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си