- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как се отървавате от скуката в часовете? :)
Първоначално написано от sangra
От сърце се смях![]()
Иначе аз през час или се правя, че слушам г-жата и тя ми се радва, ама иначе си мисля нещо дето няма смисъл с урока. Или пък си рисувам, което е най-често явлениеЦелите ми тетрадки крайните листи са надраскани
Слушала съм си музика през час. Като ми стане много тъпо и нямаме английски си говоря със съседката по чин
Абе такива работи
Не правя простотии
![]()
ми с една фр дето сяда зад мен постоянно дебнем някой даскал да каже нещо тъпо и отиде цял час да се смеем на простотии.забавно е![]()
просто проспивам скапания 4ас,лесно е...да не повярва6, 4е сам отли4ни4ката на класа!![]()
За метъла живея, хора!
в час по история .. понеже чиновете са с 3 седалки сядаме 4 момичета на 1 и се снимаме![]()
и господина ни гледа и иска само да слушаме и да не вдигаме шум
![]()
в час по български ... ако ще изпитва си разменяме местата с някои фр
примерно ако изпитва мен става друго момиче и се представя за мен
е праим си весело все пак
по немски наи редовно .. целим се с тези на другия краи на стаята с хартиени топки или солети или пък играем на бесеница
морски шах или некфи такива игрички
в час по рисуване играем на гсм .. абе .. малко тъпичко минават скучните часове .. .
![]()
Ami govorq,risuvam si qm ponqkoga.Nikoga ne sku4aq.
чiSта проба ragga muффin' и RаSта мЭдiтацIя...
Мдам...Първоначално написано от rosskata
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Циклаж.. Или спа, драскам, говоря... Или пък съм в отпуска от часа, ако ме изгонят, не е рядко явление.![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
Зимата се целим с сняг и понеже сме клас само момчета доста се мачкаме , на шега разбира сеИ госпожата се чуди какво да ни прави и ни дава за наказание да правим столове понеже на практика се учим да боравим с стругове
Половината даскало столове са наша изработка
![]()
Скайп: doombringer2006
амиии .. драскам си по тефтерчета, по тетрадки .. по учебници..
рисувам си графики .. и всякакви такива неща каквито ми хрумнаТ .. иначе.. определено някой часове, е мн скучно .. но в някой не е![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Ми за жалост нямам какво да правя, защото трябва да внимавам...Не искам от първата година да правя лошо впечатление
Нооо иначе... преди, та и сега, понякога... Приказвам си с другарчето
, играя си с телефона... напоследък съм взела СМС - чета да пращам
, слушам музика... рисувам даскалите
и там още някакви глупости
![]()
И това ми звучи доста познатоПървоначално написано от nicolepcd
![]()
![]()
последния портрет от петък няма равен
![]()
и фотошоп не може да постигне такова нещо
![]()
![]()
![]()
![]()
Ето за това говорех в предния коментар...
nicolepcd, чувствай се горда, защото аз се гордея с теб![]()
![]()
![]()
![]()
Оооо, даааааа... Мойта гордоооооооост!!!Първоначално написано от elsy
И мойта любов, естественооо
![]()
Ако не беше казала, че прилича на гей, нямаше да ме предизвикаш да го направя по - мъжествен
![]()
![]()
![]()
![]()
Слушам музика попринцип,ама сега ми е счупен плеъра![]()
Таааа сега цял час играя на супер марио![]()
Медетирам като гледам в една точка.![]()
Don't worry, be happy!
Имам един съученик дет лъска бастуна почти всеки час.Най-забавно беше като г-жата по БЕЛ го видя,изгони го и каза да лъска навънка,не в часа й![]()
П.С.На мен никога не ми е скучно!
...
Драскам си по тетрадките,пишем си бележки с една приятелка която не стои до мен.Оглеждам се и се гримирам,играя Тетрис на телефона,ям
![]()
![]()
,играя на морски шах с момичето до мен(понякога и сама),говорим си,абе все намирам нещо което да правя
![]()
Ооо, напоследък ми става все по-тъпо в часовете. Особено по български.
Иначе не павя нищо осбено. Поглеждам си джиесема на всяка минута, за да видя колко остава до края на часа; и си пиша бележки, с :другарчето по чин".![]()
друсаме се
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Ам.. чета книга, решавам судоку, рисувам , уча за следващия час... много са нещата които можеш да прайш в час... Ама съм забелязала че ако се вслушам в госпожата ми е по-интересно![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Хахах.. а един мой съученик ми разказа като е бил в предното даскало едно момче направо се изпразнило в една чашка и попитал госпожата дали знае тва кое .. тя го гледала гледалаПървоначално написано от EmO_KiD_;(
казала че не знае и го помирисала ...
и казала : Абе мирише ми на едно нещо... ти от къде го взе .
Той викал : От мен от де?
И тя: Ааа.. ама вие сте още 9-ти клас /тва става миналата година/ имате ли вече ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лелеее
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!