.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 193
    Има едно божествено нещо наречено mp4-player

Град
    Where streets have no name
    разлиствам космополитън,слушам музика,рисувам,пея си,правим си състезание кой ще покаже най-много средни пръсти на даскала без да го хванат,пиша смс,казвам,че отивам до тоалетната и вися пред огледалото докато свърши часа,говоря със съседа на другия край на стаята,затапвам даскали....обичайното.

po4ti prez den sam si v koridora... gonat me ot 4as 6tot mn govorq ina4e az risuvam... ili muzika na slu6alkite.... a pyk naposledyk si pi6eme s teq ot klasa belejki po GSM-a i si gi pra6tame s bluetooth. qko zabavno stava ;]

Аз съм от по-приказливите .Но поради дисциплината ми ме преместиха сам на чин. Но тогава открих нещо мн интересно - сплитам си пръстите (без палците) така че палците някак ти стърчат (не мога да го обясня по-добре) и почваш да ги въртиш без да ги докосваш.Въпроса е колко завъртания ще направиш без ти се допрът паците.Моят личен рекорд е 124 Пробвай пък дано ти допадне

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    почти няма скучни часове, като изключим ЗБУТ там спЪ
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

mi az sedq s edin fr po abs si4ko i poneje i dvamat ane sme ot mul4alivite i ne mlukvame ako ve4e nqma kvo da si kajem se karame (malko po ciganski) ama praim 6ou na si4ki amm igraq i az morski 6ah (vse gi biq ) draskam, pi6a belejki izlizam uj do kenefa i otivam da pu6a, luleq se na stola ako sam nai otzad koeto e 4esto celq horata okolo men e shartiiki ama i te mi otvru6tat duv4a duvka praq si snimki i tei
    Koito ne me ponasq da se iznasq!

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Слушам музика.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Град
    {}град на мечтите{}
    ами аз обикновено си драскам нещо отзад на тетрадката, иначе може да се случи и да си говоря с тези около мен или просто да гледам през прозореца и да си мисля
    HoPiNg FoR tHe BeSt,
    BuT eXpEcTiNg ThE wOrSt...

Град
    In Devil's Castle
    ами плямпам,въртя се(случвало се е да падна от стола) ,хвърлям химикалки,замярам съучениците и така нататък
    someone else...

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Не че има кой знай колко варианти.. решавам кръстословица, гледам съсредоточено в една точка, драскам си по чина (преди беше изографисан целия, обаче ваканцията са чистили чиновете до един и сега действам по възстановяването на произведенията ми..), слушам музика на мп3-то, лягам на чина и се мъча да изолирам цялата шумотевица покрай мене.. или просто и най-често си говоря или се хиля с тея покрай мене.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Слушам музика, драскам си някакви простотии, морски шах с комшийчето или чат, или започваме да изброяваме марки чипсове/вафли/бонбони, а после гледаме кой е изброил повече, и който е изброил повече, печели. Па ако е тоооолкова скучно, спя.
    И все пак, има някои часове, които са интересни.

Наполседък много спя, но попринцип се старая да слушам, колкото и да ми е тъпо. Не си позволявам да говоря - прекалено е нагло.
    Memento moriendum esse!

Еми обикновено спя а пък ако не спя със съседката играем на морски шах или си говорим , драскам си нещо , правя пищови ако имаме тест , пиша домашни,
    изброявам всичките си любими рапъри абе има много неща за правене

еми говоря си , слушам музика по принцип аз седя на първия чин и имам много близък контакт със учителя .

Цитирай Първоначално написано от kykyto
    еми говоря си , слушам музика по принцип аз седя на първия чин и имам много близък контакт със учителя .

Сам/а ли си говориш

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Говоря си или слушам музика...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Л о В е Ч
    Приказвам си в час,драскам си по чина,пращам SMS-и ,чета си нещо,ръчкам си телефона много неща правя

Ами много неща Драскам в тетрадката, слушам музика, отивам до прозореца да видя кой е на двора, говоря, защитавам се да не ме надраскат защитавам си тетрадките и тях да не ги надраскат, че после ще трябва тях да защитавам от дуги хора Пращам си картинки и музика на GSM, и най важното--> {говоренето е ясно }

Супер фен
    Пиша смс-и,слушам музика и говоря с останалите

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Слушам почти винаги ако не чета някоя книга или решавам судоку/кръстословица

Град
    град на греха
    Пиша си бележки с някой , слушам музика или чета новия брой на "Космополитан"

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    пускам си Ипода и се правя че слушам
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Ами или дремя,или пиша бележки,или разглеждам нещо..зависи от часа..Ако е физика примерно,не си позволявам такива работи заради даскала(щото е гаден) и там се правя че слушам..
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си