- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как се отървавате от скуката в часовете? :)
разлиствам космополитън,слушам музика,рисувам,пея си,правим си състезание кой ще покаже най-много средни пръсти на даскала без да го хванат,пиша смс,казвам,че отивам до тоалетната и вися пред огледалото докато свърши часа,говоря със съседа на другия край на стаята,затапвам даскали....обичайното.
po4ti prez den sam si v koridora... gonat me ot 4as 6tot mn govorq![]()
ina4e az risuvam... ili muzika na slu6alkite.... a pyk naposledyk si pi6eme s teq ot klasa belejki po GSM-a i si gi pra6tame s bluetooth. qko zabavno stava ;]
Аз съм от по-приказливите.Но поради дисциплината ми ме преместиха сам на чин. Но тогава открих нещо мн интересно - сплитам си пръстите (без палците) така че палците някак ти стърчат (не мога да го обясня по-добре) и почваш да ги въртиш без да ги докосваш.Въпроса е колко завъртания ще направиш без ти се допрът паците.Моят личен рекорд е 124
Пробвай пък дано ти допадне
![]()
почти няма скучни часове, като изключим ЗБУТ там спЪ
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
mi az sedq s edin fr po abs si4ko i poneje i dvamat ane sme ot mul4alivite i ne mlukvame ako ve4e nqma kvo da si kajem se karame (malko po ciganski) ama praim 6ou na si4kiamm igraq i az morski 6ah (vse gi biq
) draskam, pi6a belejki izlizam uj do kenefa i otivam da pu6a, luleq se na stola ako sam nai otzad koeto e 4esto
celq horata okolo men e shartiiki ama i te mi otvru6tat
duv4a duvka praq si snimki i tei
![]()
Koito ne me ponasq da se iznasq!
Слушам музика.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Pra6tam sms-i
ами плямпам,въртя се(случвало се е да падна от стола),хвърлям химикалки,замярам съучениците и така нататък
![]()
someone else...
Не че има кой знай колко варианти.. решавам кръстословица, гледам съсредоточено в една точка, драскам си по чина (преди беше изографисан целия, обаче ваканцията са чистили чиновете до един и сега действам по възстановяването на произведенията ми..), слушам музика на мп3-то, лягам на чина и се мъча да изолирам цялата шумотевица покрай мене.. или просто и най-често си говоря или се хиля с тея покрай мене.![]()
You are broken, I can fix you...
Слушам музика, драскам си някакви простотии, морски шах с комшийчето или чат, или започваме да изброяваме марки чипсове/вафли/бонбони, а после гледаме кой е изброил повече, и който е изброил повече, печели. Па ако е тоооолкова скучно, спя.
И все пак, има някои часове, които са интересни.![]()
Наполседък много спя, но попринцип се старая да слушам, колкото и да ми е тъпо. Не си позволявам да говоря - прекалено е нагло.
Memento moriendum esse!
Еми обикновено спя а пък ако не спя със съседката играем на морски шах или си говорим , драскам си нещо , правя пищови ако имаме тест , пиша домашни,
изброявам всичките си любими рапъриабе има много неща за правене
![]()
еми говоря си , слушам музика по принцип аз седя на първия чин и имам много близък контакт със учителя .![]()
Говоря си или слушам музика...![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Ами много нещаДраскам в тетрадката, слушам музика, отивам до прозореца да видя кой е на двора, говоря, защитавам се да не ме надраскат
защитавам си тетрадките и тях да не ги надраскат, че после ще трябва тях да защитавам от дуги хора
Пращам си картинки и музика на GSM, и най важното-->
{говоренето е ясно
}
Пиша смс-и,слушам музика и говоря с останалите![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Слушам почти винагиако не чета някоя книга или решавам судоку/кръстословица
Пиша си бележки с някой , слушам музика или чета новия брой на "Космополитан"
Ами или дремя,или пиша бележки,или разглеждам нещо..зависи от часа..Ако е физика примерно,не си позволявам такива работи заради даскала(щото е гаден) и там се правя че слушам..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...