- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как се отървавате от скуката в часовете? :)
Ами аз попринцип си говоря с моята приятелка до мен или на задния 4ин,а понякога дотолкова ми се доспава в 4ас 4е опирам глава на тетрадката и се отнасям.![]()
Аз,съм си аз !!!
МмММмМм.....Целим се с презервативи (неотворени) И Се дебнем и кат те оцели тряя да кажеш Дюрех поради 100 милиона причини, а който не каже копува на тоя дет го е метнал 1 кутия![]()
Играем си на теловете
Бием се
Псуваме
абе сичко кот ни доиде на ума
Fitness Forever
MP3-ки, правим яко изцепки.. хилим се, спим ... излизаме от час
JUST DANCE!!
Пффф.. винаги има кфо да се прави дори и в най-тъпия час .. бъдете изобретателни за бога ..Аз например и попринцип се клатя със стола /понякога падам,ноооо ПОНЯКОГА
/ или се хиля като пача без причина, ровя някой чужд GSM .. ммм ям нещо сладко .. пея на глас ама мн силно .. ставам от стола и се местя на някое друго свободно място ..
.. плямпам глупости със съседите .. най-често СПЯ ..
не се изказвай неподготвен,прасе
Принципно много обичам да бърборя в час,
но другарчето ми по чин, не особено, за тва си имаме
тетрадка и в нея пишем глупости, песнички, тъпи стихотворения и
си драскаме рисунки.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
ami kfo da vi kaja as vinagi zakusnqvam i iskarvam nai-mnogy 15 min v 4as i me gonqt!!!
Emiii v 4as po BEL se podigravam i komentiram gospojatai fr mi do menv 4as po istoriq spq na 4ina
v 4as po matematika prepisvam ot daskata i n6 ne shva6tam
v 4as po fizika se kriq zad fr mi za da ne me ispitat
v 4as po fizi4esko qm
v 4as po izobrazitelno risuvam gluposti
v 4as po geografiq govorq s mom4eto zad men za biv6oto mi gadje ili negovata biv6a
v 4as po angliiski igraq karti ili slu6am muzika
v 4as po himiq prostooo vinagi zakasnqvam za himiqta za6toto mi e spr t1pa i n6 nemoga da pravq gospojata vika postoqnno edin p1t me nakara da si hv1rlq d1vkata a ne i idva na ak1la 4e s1m dala 10 stotinki za taq d1vka
v 4as po muzika se karam s gospojata
v 4as po ruski ne s1m vlizala nito edin p1t ot na4aloto na godinata
miii tva e ob6to vzeto si t1rkam podmetkite naprazno
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чуждото мнение не ме интересува,освен ако не е в моя поза !!! :]
Еми , най-често се старая да случам , но в часове като музика и рисуване най-често се скъсвам от смях . А пък в час по рисуване освен , че се смея:
Пея каквото ми дойде на ум .
Рисувам по възможно най-далечната тема от зададената за часа.
Говоря си с г-жата колко е трудно да да си в пубертета .
По английски имаме нов г-дин , който е двойник на Станислав Христов Христосков . Тогава най-често :
Пея на английски и г-дина се скуса от кеф последния път.
Смея се , защото ако някой ма неблагоразумието да разсмее г-дина , целия клас изпада в истерия , защото смеха на г-дина е супер смешен !
![]()
![]()
![]()
А по физическо най-често :
Ям .
Не се явявам в час .
Ако се появя , гоня хората от тенис масата и с г-дина играем целия час и всички се кефят много !
![]()
кой каквото си иска...най-вече играем белот![]()
Po izobrazitelno nai-chesto se buzikame s gospodina ,s birenoto mu koremche ,kakto toi kazva .. vupreki che e cql plonder ii s novata mu pricheska iii takiva
Pooo muzika peem tancuvame .. dobre che gospojata nosi svqstna muzika i taka .... ako uchitelite ni ne bqha tolkova gotini,nqmashe chasovete da sa tolkova priqtni)
~Remember,remember...25th of November~
1. Плямпам, хиля се.
2. Играя на бесеница.
3. Чета си книга.
4. играя си на GSM-a
5. Драскам си.
6. В критичните случаи крещя (с останалите от класа)
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
ми слушам музика,играя си на тела или си говоря с някой ... (:
i az predi taka mn govoreh oba4e spored men e po dobre da slu6a6 taka po4ti nqma da ima kakfo da u4i6 y vas a kato govori6 posle q znae6 doma6no q ne ..![]()
![]()
Lof YAaA..!
Първоначално написано от kefish_meee
4esto i pri nas e taka
![]()
Lof YAaA..!
най доброто лекарство е да вземеш опаковка от дъвка ш я накъсай на малки парченца така опр ште ти мине времето![]()
В лицето ми извикай, че ме мразиш
или дори, че ти е все едно.
Заслужил съм очите ти студени.
Заслужил съм ги с хиляди вини.
Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
Невидима, ти казваш "Остани".
Драскам си в края на тетрадката нещо си или пиша нещо, като съобщение на съседката ми :P Или се хиля на госпожата в съотвения час и тя ми отвръща с хилене :P
земаш кръстословица![]()
уча по нещо, което ми върши работа... :P някой хора решават задачи по химия примернотака е, шъ съ кандидатства, нямам как...
Когато Калигула вкарал коня си в Сената, всички коне в Рим се окуражили...
Чета списание, с една фр се снимаме с тела й, драскаме си нещо, правим си гледанки (тва най-често).И тва разбира се в много малко часове.. в повечето внимавам :P
4eta spisanie Playboy po-to4no go gledam slu6am muzika spa
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Говоря си,драскам си,чета списания,пращам си разни простотийки от др телефони...и такам![]()
Еми аз си говоря сн якой,разказваме си разни неща или ако съм много изтощен си лягам е така затварям си очите и се облягам на ръката и си стоя,докато не стане нещо по интересно![]()
![]()
![]()
![]()
.
Ami s priqtelkata mi (tazi, s koqto stoim dvete na 4in) si pi6em raboti, govorim si tihi4ko, bazika me se i sa pukame ot smqh( osobeno v istoriqta)...