.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 193 от общо 193
    Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Музика,ядене,бележки...или си пиша мои простотии
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Dokato oshte bqh uchenik v gimnaziqta, nai-skuchniqt predmet beshe ZIP-a po literatura 11-ti i 12-ti klas. Moite uvajeniq kam prepodavatelkata, no tova bqha ubiistveni chasove (po-konkretno "blokove", zashtoto chasove nie nqmahme, a blokove - 1 blok=80 min., a nie imahme 2 bloka ZIP=160 min ENJOY!)

Polovinata mi tetradka beshe sas zapiski po materiala, drugata - skici, nai-obiknoveni draskanici, morski shah, igri na besenica, mnogo sudoku i kup drugi neshta za zapalvane na vremeto. Cikalat beshe ogromen, nqma spor.
    Τώρα είμαι καλά.

Гледам си филми,говоря,играя на игри

Град
    pernik
    nqma zna4enie kakuv 4as e 6tot sedq do nai-dobrata mi fr. i s neq se ligavime po cql 4as hapeme se govorime gadeli4kame se dor se e slu4valo da padame ot 4ima i da se kikotime na zemqta abe vaob6te kupon .v 4as po himiq dori se razhojdame i nikoga ne ni e tupo

Мога да отговора с 1 единствена дума - МАЗАЛО
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Голям фен Аватара на Ice
    Говоря си с моята приятелка (тя стой до мен) говоря си с тия на предния чин, слушам музика, ръчкам си телефона, разглеждам на някой друг телефона абе намирам си кво да правя
    Everything happens for a reason..

Само спа.. Веднъж в час по литература вече подпряла съм си главата на ръката щот иначе падам напред и си я удрям в чина, а това боли малко и нали седя подпряна и усещам как клепачите ми падат сами и се вдигат малко падат и се вдигат малко и накрая се затвориха напълно и седях полузаспала щот чувах кво говори госпожата ама и сънувах някви тъпотии... и госпожата вика а тука Силвия заспалата ще търси за.. ( не разбрах кво каза) и се стряскам, отварям бързо очи и питам: Кво, кво?! Силвия ще търси за спалката ли?! Квооооо?! и целия клас ми са хили... ама така е... цяла година само първа смяна не мога се наспа и си доспивам в часовете...
    Неподходящ размер на подпис

Град
    Sofiq
    Ми обикновенно слушам музика и си ровя в тела или си пишеме бележки с фр.
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Град
    холандияя
    Тъй като повечето от тетрадките ми са безследно изчезнали, а останалите за изрисувани..И момичето, което седеше до мен се премести в друго даскало,лялявите зад мен се хилят като луди..идиотите пред мен се плюят..Аз най-спокойно си лягам на якенцето..отпускам се..и заспивам..така и не преча на даскалката

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    ae kak uspqvate za zaspite na tez neudobni 4inove py i daskalite silno govoryt

Град
    Улицата
    ми различно спъ слъшам музика цакам на некоя игричка на тела говора си ебавам се с учителите и така
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    Sofia
    Миии...или си говоря с някой...или си драскам нещо в тетрадката...или си пиша с някой от класа...абе се се занимавам нещо,защото ми е скучно в часовете...

Играеме на X и O, говориме си, разглеждаме си телефоните, пускаме пръдни, оригни и всички подобни простотий, които може да измисли един пубер Момчетата на последните чинове се сещате к'во праят, нали? Люпат семки

Играем на морски шах,или на някои тел от които си изпросим да даде,че наще са ни писнали... Понякога играя сварка и зимам по 10ст или ако седя с някой по изчанчен човек,което се случва много често си говорим за перверзни работи Обичам перверзийте,че кой не ги обича или да както казаха си драскам или говоря с някои пред мен или зад мен :P

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    амиии ние целият клас играем на развален телефон..най-весело е като последният се изкряска от 1ния край на стаята-корабокрушенец,а тоя в другия край-не бе,лунапарк..г-жите в такива случай обожават да тряскат контрални ама поне ни е весело....сега не сме за 1то контролно..иначе аз или си говоря с някоя фр ,или си пиша разказчета..леле тва по ае е безотказно лекарство срещу скуката и съня дет едва не ме обземаа...имам познати дет си гледат и филмчета на тела..

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Седя с най-добрия ми фр от класа Голям смях пада Иначе дразня останалите и си прая базици с госпожите

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    Ооо в наще часое не е скучно Даже е сушер забвано Иначе вчера примерно 2 часа при класната ядохме масленки (събрахме некви стинки и си купихме, после и за мин.вода хоихме ) а днсека играхме карти
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

Мега фен
    В нашите часове въбоще не е скучно....
    Учителите ни са ненормални,техните ученици /ние/ - също....
    правете си сметката....
    Ако пък не слушаме музика от телефоните или от MP3-ките...
    драскаме по чиновете...
    Вдигаме нервите на дайскалите....

Абе вес готини работи....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си