.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Unhappy Киста на жълтото тяло?!

Здравейте!!!

В вторник ходих на лекар защото в понеделник много силно ме заболя корема и не можах да стана .... и в вторник отидох на гинеколог и тази ми каза че имам киста и е 29 милиметра и сега ми даде да пия хапчета ... ;x ксимебак , кандизол и оргаметрил ето тези неща пия и ми каза че като ми дойде цикала щяло да се спука !?

Моля ви помогнете ми кажете вие какво мислите?!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кандизол пък защо?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

еми кандизол защото имам гъбички затова но може ли да е друго а не киста?

Ами не, едва ли е друго, на ехограф се вижда много ясно, няма как да е сбъркано, ако това си мислиш. Това не е нищо страшно. Кистите на жълтото тяло са просто празен граафов фоликул, който вместо да изчезне до следващия цикъл, се пълни с течност.

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Опасни са като станат по-големи от 55 мм. Хванала си я навреме, ще я изхвърлиш, спокойно
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си