.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Гост12121
    Guest

Малко топче при левия тестис

Погледнах форума на бързо, но не намерих нищо описващо точно това, което аз имам....

Значи имам малко топче на повърхността ( кожата ) на левия тестис, червено и доста добре издадено, никаква болка при допир или леко стискане.На 16 год сам

П.П.Само на лекър не ми казвайте да хода , мене ме е срам на майка ми да го покажа ..

Guest
    Sram,mrun mrun mrun.Ti nqma da go pokazva6 na maika si estesveno!Otidi sam na venerolog!Ta ti si na 16!

Супер фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Otidi sam na venerolog!!
    Що пък прати човека веднага на венеролог?

Кажи от колко време е това топче, променя ли се по форма, големина или цвят? къде точно се намира- в кожната торба ли е или върху нея?
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

нищо ти няма... преди и аз имах и само се махна... става от удар с топка в ташака... но ако мислиш че е киста тряя 100% да отидеш щото е сууупер гадно... ако не отидеш на време после ще те режат
    Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!

Гост121212
    Guest

хммм

Цитирай Първоначално написано от Dr. Smurph
    Кажи от колко време е това топче, променя ли се по форма, големина или цвят? къде точно се намира- в кожната торба ли е или върху нея?
    ами днеска го забелязах, засега няма промени ... големината е колкото 1 - 2 мм незнам точно .. ма е доста малко ..цветът е червен ..и е в/у кожата...

Супер фен
    Град
    Sofia
    Щом е от 1 - 2 дни изчакай още 4-5 и ако не изчезне пиши отново!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Супер фен
    Град
    Sofia
    Щом е от 1 - 2 дни изчакай още 4-5 и ако не изчезне пиши отново!

Мега фен
    1. Лекар!
    2. И се грижете за здравето си! Ако имаш проблем, отиваш на лекар, а не пишеш по форуми!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си