- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Малко топче при левия тестис
Погледнах форума на бързо, но не намерих нищо описващо точно това, което аз имам....
Значи имам малко топче на повърхността ( кожата ) на левия тестис, червено и доста добре издадено, никаква болка при допир или леко стискане.На 16 год сам
П.П.Само на лекър не ми казвайте да хода , мене ме е срам на майка ми да го покажа ..
Sram,mrun mrun mrun.Ti nqma da go pokazva6 na maika si estesveno!Otidi sam na venerolog!Ta ti si na 16!
Що пък прати човека веднага на венеролог?Първоначално написано от Анонимко
Кажи от колко време е това топче, променя ли се по форма, големина или цвят? къде точно се намира- в кожната торба ли е или върху нея?
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
нищо ти няма... преди и аз имах и само се махна... става от удар с топка в ташака... но ако мислиш че е киста тряя 100% да отидеш щото е сууупер гадно... ако не отидеш на време после ще те режат![]()
Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!
ами днеска го забелязах, засега няма промени ... големината е колкото 1 - 2 мм незнам точно .. ма е доста малко ..цветът е червен ..и е в/у кожата...Първоначално написано от Dr. Smurph
Щом е от 1 - 2 дни изчакай още 4-5 и ако не изчезне пиши отново!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Щом е от 1 - 2 дни изчакай още 4-5 и ако не изчезне пиши отново!
1. Лекар!
2. И се грижете за здравето си! Ако имаш проблем, отиваш на лекар, а не пишеш по форуми!