- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как си избрахте потребителското име?
Потърсих някаква подобна тема, но не намерих. Та затова да ви питам: как избрахте точно това да ви бъде потребителското име във форума? има ли някаква предистория... нещо с което го свързвате? просто ви харесва? или за да се подвизавате по-анонимноа може би нещо друго?
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Навремето ника ми подхождаше. Сега някак си се превръщам в старуха,линея,не съм вече стария куенч...
а защо ти подхождаше?Първоначално написано от quench
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
При положение че има само 2-3 мои познати, които не ми викат така... Някакси ми се стори походящ...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
quench може да означава и утоляване,и загасяване - например,можеш да кажеш "утолявам жаждата си - quench my thirst",а можеш да кажеш и "загасих живота му - i quenched his life"
абе,избрах го заради двоякото значени - не толкова,защото съм си представял някакви убийствени/самоубийствени модерни неща,ами защото може да носи думата в различен контекст различно настроение - като си избирах този ник,бях на около 15 - тогава доста лесно си менях настроението
и такива ми ти работи....
Един приятел се подвизаваше с ник X_a_x_o хареса ми, но нямаше как да бъде същия. Чух песента на Ъпсурт - Чекай малко, съответно xaxo xixi. Хареса ми и от 4-5 години се подвизавам с него.
преди ника ми беше само Sharky - Акулка
но не беше уникално и сложих първо БОЙ - SharkyBoy,После Blue - SharkyBlue(Нали съм си левскарче),но накрая стана шаркибул
бул/bul(bulgaria) и така ме знаят там кадето съм използвал никчето.... и ми викат шарки![]()
инаме може да ме срешнете като Martti,Scoooty....![]()
Within Temptation - Ice Queen![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
v edin hubav slun4ev den edin fr mi kaza taka (tva predi okolo 4/5 godini) i ot togava si izpolzvam tova za nick-4e![]()
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
От една игра, която страшно много ми харесва, само че смених една буква - killer instinct е играта...
mm zna4i poprincip vsi4ki mi vikat ive ili ivke..i probvah da se regna s ive7o ama be6e zaeto i za tva I_ve70) typa istoriq ob6to vzeto
![]()
![]()
Ами нз така ми викаха в 8 клас...Казвам се Ивана и в 8 клас всички ми викаха ивченцето щото съм изглеждала мн невинна и миличка(за тяхно (не)щастие се оказа че грешат.Вече не ги използвам този ник...той всъщност ми е само в този форум,по принцип ползвам друг.
![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
ПРОСТО ТОВА МИ Е ИМЕТО - ЛУКО.ВСИЧКИ МИ ВИКАТ - ЛЮК, НО НЕ СЪМ МИСЛИЛ ЗА ОПРЕДЕЛЕНИ НИКОВЕ КОГАТО СЕ РЕГНАХ, А ПРОСТО СИ НАПИСАХ ИМЕТО ...
Every second chance, begins with a first step...!!
imah predi edin nik.. i gadjeto mi vze 4e se pisa po podoben na4in.. posle mn`po4naha da me psuvat ta se naloji da go smenq.. i si mislih nik4e puk be6e izlqzul filma banditki toku shto.. prosto mi haresa kak zvu4i ii taka![]()
![]()
![]()
![]()
ами.. казвам се Славена .. и от там --> Slaven4eeto`
![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
Orignah s ei tfa izleze![]()
![]()
Дъ бест аватар от галерията
Daddy Yankee Feat. Snoop Dogg - Gangsta zone
Амии първо пробах да се регна с дългогодишния ми ник spwif, обаяе ми се стори остарял, пък и тогава имаше някъкво значение за мен, после пробвах да се регна с Orion, което от извесно време ЯКО ме кефи, но вече има такъв абонат и накрая се регнах с Bodom_child, което идва от любимата ми група Children Of Bodom...
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
и мойто е нещо подобноПървоначално написано от 182+44_4adel
не вярвах че ще пиша много,а то какво излезе
![]()
Попринцип съм зла , обичам черното и вече съм достатъчно пораснала за да съм дама![]()
Преди гледах кеча и на Трите Хикса му викаха King of Kings![]()
Личи ти!Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Ми мойто...беше в периода в който слушах Грийн гей и тва беше една от л'бимите им песни...![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns