.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 161
    zsnachii seboral forte omaznqva kosata....
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

Mersi i az 6te probvam Dano da mi porasne pove4e,za6toto sega mi e malko pod ramenete Iskam dalga kosa,kato na pevicite

Град
    BG-Yambol
    И аз искам дълга като на певиците!Аре кажете плс за тоз аспирин в шампоана!По колко се слага?Цял или натрошен?Аре плс щото мн ме заинтересува,а ако наистина са 5-6см на месец...ще ставам до лятото за фолк звезда! ахахахаха
    Jivotyt ne se izmerva s broq na vdi6vaniqta,a s migovete,koito spitat dyha!!!

Мега фен
    Град
    София
    Ми хубаво бе, в едно шишенце, поне аз така правя, 200 милилитра го пълня наполовина със шампоан, след това слагам в нега два натрошени аспирина и шейвам! Не знам колко е пораснала, ма се вижда+ това, не знам защо ми се изсветлява косата!

Guest
    eiiiiiiiii ae kaji za toq aspirinnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!
    mnogo me zaintrigyva!ima li strani4ni deistviq ima li efekt li samo ni bydalka6!!!!!!!!?

sq za asepirina!tova se kazva holivudska recepta za zdrava i laskava kosa...kosata stava mnogo hubava osobeno ako ne e boqdisvana edna TAkava laskava (NE MAZNA)az naprimer si slagah 1-2 aspirin4eta v edna 4ashka i gi natroshavam posle sipvam shampoan4e kolkoto za edno izmivane i si se kapq...stoq 2-3 min s nego i izmivam.Naistina e mnogo hubav efekta.ama trqa ste postoqnni pri sqko kapane se slaga.
    С мен който иска, срещу мен който може

Guest
    MoRsKa_nimfa
    a slaga6 li balsam sled tova?razkaji pove4e za efektite sled izpolzvaneto na aspirina!

Повече от фен
    Град
    orange county
    li4no moqta kosa raste super burzo i ne polzvam ni6to no probvai znam 4e ina nqkakvi kato kapsulki vurvi i popitai v aptekite
    znam 4e ima takiva za rastej,blqsuk i tnt
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    MOQT FRIZIOR MI PREPORU4A EDNA MASKA ZA IZTO6TENA KOSA I SU6TO TAKA ZA PODHRANVANETO I ,I ZA OSKURQVANE NA RAZTEJA .A MASKATA E 1 SUPENA LUJICA RAKIQ ,1 SUPENA LUJICA KISELO MLQKO I EDNA SUPENA MED ,1 JULTUK BURKASH I TO SE POLU4AVA RQDKA SMES . SEDISH S NEQ 1 4AS 4AS I POLOVINA I SLED TVA IZPLAKVASH OBILNO NAISTINA MNOGO E DOBRA AZ LI4NO SUM Q PROBVALA !MASKATA SE PRAVI EDIN ,DVA PUTI MEZE4NO !!

ShroomY спомена за хапчетата на Mertz. От къде мога да си ги купя? Аз сега ползвам Хитинова вода и миса, че добре действа.

Sa6to mnogo pomaga i kapaneto s huma.+ tova tq ne e skapa(20st paket4eto-2 izmivaniq)Kosata zazdravqva,omaznqva se mn rqdko i raste po barzo.Edinstvenoto gadno e 4e e malko tvarda sled kato izpolzva6 huma ama 1 mesec kapane s neq e dostata4en.Se po nqkav na4in 6te se prejali6 [img][/code][/list]

Guest
    nikita,ama samo s huma li q mie6?vmesto 6ampoan??

Фен
    Град
    Канзас сити
    Може да пробвате и ФИТОВАЛ-шампоан и капсули.Може да си го намерите в аптеките.Аз лично съм ползвала само шампоана и наистина има ефект,но мисля че в комбинация с капсулите ефектът ще е по-голям.Шампоана е към 4лв.,за капсулите не съм сигурна.

Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!

emi az znam dr neshto...varish brashlian i sled tfa si polivash kosata s vodata,v koiato si go varila...ne sum probvala ama sa mi kazvali 4e mnogo deistva...
    we like it DARK&HARD

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PRECIOUS^f
    Mersi i az 6te probvam Dano da mi porasne pove4e,za6toto sega mi e malko pod ramenete Iskam dalga kosa,kato na pevicite
    te pevicite da ne misli6 4e se majat s hininova voda?!?! si4ko e prisadeno i izkustveno..

taka za brashlqna e vqrno...raste kosata,no pak ako kosata vi e rusa ili svetla moje da polzvate laika da svarite.aspirina moje posle i v balsama da slojite edin no ne pre4i i da nqma...kakto reshite,balsama ne pre4i,daje e zadaljitelen!
    Humata e mnogo hubava za kosata,shtoto v neq nqma himiq kato v shampoanite.Izpolzva se VMESTO shampoan.kazvate stava malko po tvardi4ka sled tova...mdammm ma shtoto neznaite cakata humata se razrejda s voda (ili zehtin-mnogo pomaga za kosata)nanasq se v korenite i hubavo be se edno shampoan4e,posle stoish 15-20 min,sled tfa izplakvash.VAJNO za meka kosa:1 litar voda slagash malko ocet 1-2 sup. lajici i polivash stava meka meka mmmm .sq ve4e ste ujaseni....SPOKO IZMIRISVA SE SLED KATO IZSAHNE.NQMA NIKAKVI PROBLEMI AIDE!USPEH

Аспирина

Значи ще ви кажа за аспирина. Аз го използвах, наистина косата ми стана много мека и лъскава с майка ми бяхме много доволни аз изцяло бях забравила за това с аспирина трябва пак да си го правя Значи примерно шампоана ако ви е 200Мл аз на толкова слагах 2 аспирина. Слагах ги в една кърпичка или в чашка и ги натрушавам след което ги изсипвам в шампоана и почвам да го тръскам с по- силната си ръчичка около минутка две за да се разтвори и да проникне из целия шампоан. Измивах си косата 2 пъти седмично има огромен ефект започна да се омазнява по-бавно дори съм я измивала на седмица по веднъж. Преди бях на кичури но сега съм си със естествения цвят на косата с този аспирин има ОГРОМЕН ефект особено върху руси коси. Те нали имат един такъв овяхнал вид.. това им придава блясък и стават мекичкиии А това за нещо си там Форте не го бях чувала трябва да го пробвам аиде сладурчета. Пробвайте го това наистина има ефект

Uf teq vitamini Мерц ...hmm ..edno momiche imashe problemi s kosopada i zapochna da gi pie..da verno kosata i se ukrepi..no i tqloto i se ukrepi s dosta dopulnitelni kilogrami..neznam dali ot teq vitamini napulnq..ili ot neshto drugo no tq kazva che ot vitaminite e nadebelqla..az ot togava se naplashih ot teq vitamini shtoto vqrvaite mi i da imate zdrava kosa s 10kg otgore nqma da i se radvate mnogo na kosata..
    Правете любов,не война..
    и не предавайте приятелите си!
    [/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]

Фен
    Град
    Sliven
    сега ходих до аптека да си купя себорал форте само че жената ми каза че не бил за растежа на косата а бил против пърхут...иначе сложих аспирн в шампоана ми...дано да стане!

Фен
    Град
    леглото
    навихте ме и мене за аспирина..ще взема да пробвам..колкото до хининовата вода-вчера си сложих за първи път и порасна с 20 см майтапа настрани- готино ми е на косичката след това ..пък за растежа ще видим като мине повечко време
    You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Въх, зарибихте ме и мен да пробвам с аспирин...
    Абе не знам внушавам ли си или не но наистина като я измих е някакси по-готина...
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

eiiii zlatni ste da znaete mnogo mi pomognahte.Sa 6te puskam kosica, nali sym metal4e i se 4udeh kvo da pravq 4e da mi porasne po byrzo, 6te probvam vsi4ko koeto moga. Aide otivam da si sloja aspirin4e.

P.S.samo da vi pitam poneje nqkoi ot vas kaza 4e slaga na 200 ml 6ampoan 2 aspirina, dali ima problem ako sloja 4.Ima li nqkvi strani4ni efekti tozi aspirin i otmivat li se hininovata voda i seboral forte-to sled nanasqneto im?

emi az si slagam po 1-2 aspirina v chashka za edno izmivane tai 4e i 10 moje da slojish nqma nikakav kofti efekt.si4ko e ok

Мега фен
    Град
    София
    ^^^ Не е ли малко множко? Аспирина много изсушава косата и после става ад за ресане!

Цитирай Първоначално написано от Cold_King
    eiiii zlatni ste da znaete mnogo mi pomognahte.Sa 6te puskam kosica, nali sym metal4e i se 4udeh kvo da pravq 4e da mi porasne po byrzo, 6te probvam vsi4ko koeto moga. Aide otivam da si sloja aspirin4e.

P.S.samo da vi pitam poneje nqkoi ot vas kaza 4e slaga na 200 ml 6ampoan 2 aspirina, dali ima problem ako sloja 4.Ima li nqkvi strani4ni efekti tozi aspirin i otmivat li se hininovata voda i seboral forte-to sled nanasqneto im?
    не ти препоръчвам да слагаш много не е хубаво.. 2 на едно шишенце стигат и в аптеката ми го казаха че това е най-добре недей прекалява. Нали знаеш че всичко в големи количества е вредно!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си