- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За по-бърз разтеж на косата
Аз вече сложих 4 в 200 и нещо ml, но няма значение.
Мерси за информацията!!!![]()
а тоя себорал форте след като се изкапя ли да го слагам.аз сега ще съм с хининова вода,себорал форте и аспирин да видим кво ще стане!![]()
Абе чудя ви се на акъла как може да се връзвате на някои който пише мнението си само да си намира работаКви са тия глупости че с аспирина косата растяла 6 см на месец?
Той просто подхранва косата и я прави мека това е ! Ползвала съм.. не е кой знае какво! А относно колко да слагате.. как си слагате шампоан?
просто слагаш в шепичката си аспирина и с една капка вода той се е разтворил слагаш и шампоан4е в шепичката и мацаш на косата ..
![]()
![]()
Тва е ! Успех \
/
хах мила извинявай но мойта коса от аспирина расте доста по бързо, е не е със 6см на месец, тва е пълна глупост. А колкото до тва че в шепичката си слагаш аспирин и после вода, пожелавам ти успех да не изтече от "шепичката ти". И плюс това този аспирин който аз използвам мога да ти кажа че е прекалено твърд и трудо разтворим само с "водичка в шепичката" така че не се бъркаи вземи иПървоначално написано от sisi{P}
някъде!!!
Milenkaсладурче ти да не се опита да ме нареждаш???
Извинявай ама ти как си слагаш шампоан ? изтискваш опаковката върху главата си ли ? или от чашката с лъжичката бъркаш и мацаш ??
А за аспирина.. колкото и да ти е ТВЪРД той винаги се разтваря !
![]()
sisi{P} поучавам те!! понеже видно не умееш нищо, ти изобщо потдържаш ли си косата??? Ако си чела внимателно всички мнения, а явно не си, щеше да разбереш аз как си мия косичката със шампоана. А колкото до аспирина едва ли някой е толкова глупав, та да чака той да се разтвори 100 години, от колкото да го натруши и да го изсипе в шампоана. Най се дразня на такива "разбирачки" като тебе, които се правят че всичко знаят, без никакъв опит, а всъшност нищо не знаятхората като пишат съвети можеш да опиташ, нали за това е този форум за обмяна на опити а не да провокираш без дори да си пробвала
![]()
Бърза поправка на косата.
Възстановяване на косата с мед е истинско удоволствие и за сухата кожа на главата. Медът я подхранва и същевременно с това заздравява косъма, като образува около него защитна „медена" обвивка.
Истинско чудо! Само опитайте! „Опаковайте” косите си поне веднъж с мед. Медената маска е експресно средство срещу изтощена и суха коса.
Тя става гладка, реши се по-лесно и придобива изключителен блясък. Тази маска можете да забъркате и в домашни условия.
Маска за блясък.
Мечтания блясък в косите можете да постигнете и с домашно приготвена медена маска за коса.
2 суп. Л. мед, разбъркани със сока от един лимон до хомогенна смес, се нанасят на суха коса с помощта на гребен.
След около 10 мин косата се изплаква добре и се измива както обикновено.
Маска за изтощени краища.
Изтощените краища на косата под въздействие на меда стават еластични и блестял.
2 ч. л. масло от покълнала пшеница се смесват с по 1 ч. л. мед и оцет.
Нанася се внимателно и след 30 мин също така внимателно се отмива с топла вода.
Маска, която овлажнява изтощената и суха коса, придава й здрав блясък. 1/2 чаша майонеза, 1 ч. л. пчелен прашец.
Майонезата и пчелният прашец се смесват и се втриват добре в основата на косъма и в цялата коса. Оставят се да действат 5 мин и се изплакват с хладка вода. Накрая косата се измива с лек шампоан
\/
![]()
Някой ползвал ли е Мерц? Препоръчаха ми го, но искам да чуя още мнения по въпроса?
Erwamatin power s nowa podobrena formula .... twa sa gluposti sigurno hininowa woda pomaga shtom ima tolkowa mneniq za neq..Първоначално написано от DeSiTo0o
OT skoro polzvam hininova voda i bi trqbvalo daima efekt za6toto predi sis lagah maska s hinin i ima6e golqm efekt!!! tva za aspirina nz dali e vrno no me karate da probvam i moje i da se naviq..
i az sum s hininova voda...a tfa za aspirina na edna fr i se poqviha goli petna po glavata ot izsu6avane na kosuma i skubane kato se re6e6e sled kupane s aspirina
nz sig nas eki deistva razli4no ma az nqma go probvam
The pain is temporary!
Probvai sus seboral forte i hininova voda
Истината е в хининовата вода:) Тия аспирини и глупости не ми вдъхват много доверие
iskate li da vi kaja kakvo stana sled kato taka se doverih na edno spisanie,v koeto 4etoh recepta za mekota na kojata na liceto.smesvat se kiselo mlqko i aspirin i posle gledai liceto mi cqloto na nekvi ogromni 4erveni petna koito se belqt.taka 4e nikoga nqma da si sloja takova ne6to na glavata.aspirina super mnogo isu6ava kojata i kosata i vodi do kosopad...hora kak moje da si pliokate takiva gadosti po kosata...hap4etata Merz. sa mnogo zdravoslovni,no se trupat ujasno mnogo kilca ot tqh.napravete si maska ot med i limon i nqma da sujalqvate i hininovata voda e super.na drugo ne se doverqvam i ni6to takova nqma da si namaja na glavata.to4ka.
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
Az ve4e si kupih hininova voda i aspirin puk da vidim... Dano mi ostane kosata na glavata sled kupaneto![]()
I am the owner of nowhere land
Queen of the castle that’s made of sand
Staring in front of the universe
Maybe someday I’ll be someone else
I’m sure I’ll do it, but till’ that day
Here on my star I am just a castaway
tai kato si nabavih ve4e i aspirin i hininova voda da vi pitam ve4e kak se polzva hininovata voda sled kato se izmiq kosata i kakvo...?
a aspirina ?
ne iskam da si nabarkvam celiq 6ampoan....
kajete kolko aspirin za edno izmivane
neznam moqta raste zna4itelno barzo ne e mii 4esto i postrigvai e redovno
Вие се побъркахте тук.
Всички ампули и хапчета могат да са полезни, но стига да са съобразени с косата ви. Затова преди да правите нещо е по-добре винаги да се посъветвате с фризиора си, за да не останете след това без коса.
Не може някой да ме убеди , че хининовата вода е толкова полезна, вярно - помага за растежа, обаче много често има странични действия.Това го проверих при консултация с лекар и ми казаха , че някои от съставките не са дотолкова полезни.
А това с аспирина си е пълен абсурд, но всеки решава сам - който иска, нека го прави!
Аз мога да добавя към списъка - бадемовото масло, предлага се почти навсякъде и много фризиори го препоръчват
Prava si "vseki si re6ava sam" az toku 6to izlqzoh ot banqta i v momenta kosata mi e cqlata v hininova voda![]()
![]()
Знаете ли, днес бях на фризьор и ми гледа косата под микроскоп и нищо не ми каза. Не мисля че фризьорите са особено компетентни.Както и да е, аз си взех Себорал Форте и хининова вода, мисля да ги смеся и да се мажа, а сигурно ще пробвам и аспирина да видим. Тази на Икаров е много мазна бе! Ама я бива. Ако ще пиете хапчета има САМО едни- PHYTOPHANERE na PHYTO, те са за коса и нокти и са супер! Опаковката е 55 лева но стига за 2 месеца. Също и на маниачките за тен мога да препоръчам PHYTOSOLEIL, ( струват 36 лева и стигат за 2 месеца също) което са хапчета за ТЕН! Аз ги пия вече месец и кожата ми потъмна доста от самосебе си, така спрях солариума. Не съм оранжева само да ви кажа преди да сте попитали
П.С. ИСкам да питам някои дали е запознат с наистина мощно средство за по-бърз разстеж на косата. Чувала съм за някакви американски неща от които растяла с 4-5 см. на месец!!!
Айде сладури, бай от мен!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Q ako razbere6 podrobnosti za teq amerikanski ne6tada dade6 info za6toto i az iskam da mi raste po 4-5sm na mesec , no da ne e mn vredno
sega sam s hininova voda i nevijdam koi znae kakva razlika , samo deto kosata mi e super gasta i ne mi haresva taka
с мойта рецепта косата за 2 часа ми порасна с 50 см.косата ми беше до раменете , а сега ми е до кръста
отиваш във фризьорския салон даваш 300 кинта удължават ти косата и си решаваш проблема
![]()
"V jivota niama shtastie,a samo shtastlivi migove!"
Da be da ne sam lud 6te dam 300lv sa udaljavane![]()
![]()
![]()
teq pari za kolko po-hubavi raboti moga da gi dam![]()
Taka...zna4i v4era kato se za4etoh vav va6te syveti napravih slednoto:
smesih 2 butil4ici Hininova voda s 2 butil4ici Seboral Forte i vatre slojih 6 aspirina ( super burzo se raztvarqt da vi kaja, koito tvardeshe 4e ne se raztvarq pasti da qde) i vsi4koto tova hubavo go smesih i go razdrusah.
Stana edna rozova te4nost. Sled tova purvo se namazah sus stimulanta na Ikarov i sedqh 45 minuti. Ama mnogo obilno se omazah. Posle se izkupah s shampoan i balsam na Kerastase i nakraq si vtrih v glavata onazi smes ot seboral, hininova voda i aspirin. Kato se sresah padna malko pove4e ot normalnoto kosa no efekta beshe BRILQNTEN!
Kosata mi stana neuznavaemo meka am naistina kato zaharen pamuk, mnogo luskata i gladka. Mislq da produljavam s tazi "dieta" i ako ima rezultati moje bi 6te po4ne i da raste po-burzo.Zasega e tova ot men, ako zabeleja ne6to drugo 6te vi kaja. A i zabravih da spomena 4e adski mi uspokoi skalpa!