- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За по-бърз разтеж на косата
И аз ще пробвам хининовата вода,Себорал фортето и аспирина,но смятам да ги редувам,за да разбера кое "наистина" действа!Ще ви кажа какви са резултатите!Ако има още някакви интересни маски и медикаменти.....ДАВАЙТЕ ГИ!!!!
![]()
Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...
хаха хорааааа недейте се побарква с тия аспирини..незнам хининова вода..хума съм използвала смао прави косата по мека а в добавка с оцет и по мека..обаче за разтеж на косата истината е в БАДЕМОВОТО МАСЛО..има го във всички аптеки струва 1.90 супер безвредно,нанася се след измиване на косата и после пак се изплаква..супер много помага за сухата коса..придава блясък..а бе тва е истината бадемово масло рлзз..!![]()
![]()
![]()
az pa polzvam hininova voda a kosata mipo4na da pada superrrrrrrr mnogo nz dali e ot neq
Ами,то за това един продукт никога не е 100% сегорен!На всеки му действа различно!Аз ползавам хининовата вода и много добре ми се отразява на косицата!Аспирина малко изсушава,но той пък е полезен за по-мазните коси!Себорал форте още не съм ползвала....,ама по-натам!Сега съм много доволна от Хининовата вода!
Айде и![]()
Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...
da i az iskam da te popitam s16toto? a kolko aspirin se slaga v 6ampoana \/ \
/
iskam da vi kaja samo EDNO: ne vqrvayte na tezi ne6ta 6toto daje ne poznavate onezi koito pi6at tezi redove i ne se zablujdavatye a ako tarsite nqkakav savet i ste se spreli na tozi sayt povqrvayte mi spreli ste se na gre6na p1te4ka..A Ako iskate da tarsite pomo6t edinstvenoto mqsto e kabineta na li4niq lekar. Tova e koeto iskam da vi kaja : toy ili tq 6te vi dade nay to4nata informaciq povqrvay te mi i ne iskam s tova pismo da obidq nyakoy no ISTINATA VINAGI BOLI i imayte edno naum..aede uspeh4eta na vsi4ki tiyneydjari da se spravqte s vsi4ki problemi i vaob6te da se ste 6tastlivi v jivota!!!!!!!1
![]()
![]()
искам да ви кажа какво ми пречиниха на мен компетентните фризьори,аз сам от стара загора. и отидох да се накудря преди 2 години се правих и стана мноо яко все едно е намачкана с пяна мноо яко.обаче тая година станах като леличка за банкет аре както и да е правеш я с пяна и лак и гел и балсам и кво ли още не.обаче два кучура ми падна отпред на главата и отгоре на тиквата и като растеше костата ми се получиха едни антени.косата ми стана като шплява и я оправяше само постригване и отидох да се пострижа уж модерно ама ме остригаха като фитка.
и сега се мажа с хининиова вода стимуланти масла и кво ли не че расте расте ама има моменти когато искам да оскубя квяко същество с дълга коса![]()
![]()
![]()
![]()
:P
eiii zdraveiteeeaz iskam da vi kaja 4e sum s devet ruce za trivitaminola !!! tova lekarstvo za ovce ne e nqkakuv maitap nie samo spodelqme sus vas i naistina ima ogromen efekt
ne edna fr za dva meseza dva puti v sedmica kato si pravi maska s trivitaminol i porasna s 15sm
a puk vie ne vqrvaite
eto vi i moita recepta :
1 jultuk
1 s.l vodka
1 s.l kiselo mlqko
1 s.l med
1 s.l huma
2 s.l trivitaminol![]()
su6to i sum ZA aspirina i hininova voda no nai-mnogo trivitaminolllllll!!!uspeeeeh \
/
Ve4e nz i az kolko vreme polzvam hininova voda q vtrivam v korenite sled banq i sym dovolna dosta byrzi4ko mi raste kosata![]()
![]()
ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!
Ох направо се раздвоих ...
Какво си се раздвойла всяка кожа на главата е различна, но горещо ти препоръчвам хининова вода втривай я след баня и ще видиш резултата накрая![]()
ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!
Ми тФа ще направя...ся ако ми окапе косата вие сте виновниПървоначално написано от Bezrazli4na
хаха мерси все пак..
![]()
Gluposti![]()
хининова вода и освен това си подстригвай връхчетата всеки месец защото цъфтежа на косата забавя растежа,но все пак не прекалявай с хининовата вода.![]()
абе хора, вчера ме окепази една и сега съм 1-ви номер, а ми предстои абитуриенски бал, и си бех направил сметката да си я пусна дълга поне 15 - 20 см. То вярно , има време - 10 месеца, ама при положение че ми расте по 1 см. горе доло на месец, няма да стане това което си мислехХининова вода ли ще ми свърши работа, защото започвам от нулата сега - 1-ви номер.
![]()
![]()
ti me ubiПървоначално написано от Гацо-Бацов
![]()
![]()
![]()
![]()
boje ima 10 meseca vreme a na vseki rasteja na kosata e razli4na na edna moq fr i raste mnogo byrzo na men pyk malko po bavno ......
ne se izlagai s typi vyprosi razbirase 6te porasne a ti dane iska6 kosa do krysta
.......
![]()
A hora za aspirina bulgarski ili amerikanski trqbva da e ili e bez zna4enie
аКо дРуГа Те ПоГлЕдНе, КаЖи и Че Ще РеВнУвАм.. АкО Ти КаЖе,Че Те ХаРеСвА,и КаЖи чЕ СъЩеСтВуВаМ...АкО ПоисКа Да БъДе С ТеБ...КаЖи и чЕ Ще я НаМеРя.
Незнам за другите,но на мен ААААААААДСКИ мн ми помогнахте.И аз искам дълга коса,защото преди 1-2 месеца се постригах мн късо.Мисля да пробвам с аспирините,хининова вода си ползвам,а за тривитаминола някой може ли да ме светне колко г/д струва?
az polzvam hininova voda i edin bilkov tonik za kosa koito mnn mi pomaga i sum mn dovolnaaspirin4eto su6to ti pravi kosata po hybava no mn q izsy6ava i ne e mn dobre zaa neq
Ооо на мен от каната много ми се подхрани и пораснавидимо
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Леле ошашавих се докато прочета всичко..та да си кажа и моя проблем понеже яко съм закъсала.Проблема е че капе ужасно много,сиг ми е останала на половината от това което ми беше.Боядисвам я(руса ако има значение) със хубава боя доколкото знам,правя и маски а-у и преди нямах проблеми..ама честно да си кажа откакто съм останала 40 кг почна да пада и знам че от това е станало затфа почвам да напълнявам поне с 4 кг ,но ся да премина към същинската част-за тоя аспирин ..ъмм чудя се дали може нещо да ми стане на цвета на косата в сми искам още да я изсветлявам до бяло русо но да не стане така че да ми потъмнее или нещо там ,защото вече тотално ще полудея..Иначе я мажа със Себорал обаче още няма ефект и ...моля ви кажете ми нещо повече за този аспирин и как действа(прочетах всичко но от толкова различни мнения и вече нз на кой да вярвам) [-o<
П.С. темата не е мн нова и се извинявам че пиша тука но е спешно...
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Това с аспирина верно ли е ?И да ви питам ,ако не искам да използвам целия си шампоан/т.е да го натопя с аспирин/ за 1 път как става?
Тоя Трамвинтол колко струва, и има ли ефект и какъв е той?Ами някакви странични ефекти?
Питам защото наскоро се подстригах късо,а косата ми беше до кръста
мерси предварително \/ \
/
ей хора и аз нещо се зарибих по тия лайна за косата,ама чесно да ви кажа вече нз на кого да вярвам.Моя проблем иначе е следния: мн ми е хубава косата-мека,лъскава,жива НО е рядка..и расте МНОООГО бавно
![]()
![]()
купих си наскоро от така наречения ТРИВИТАМИНОЛ,нанасям на суха коса и седя по 2 часа,но ми става адски мазна косата
мия по 2 пъти и пак е все 1 не е къпана ами немита от години..за това искам да попитам следното: ЗА СГЪСТЯВАНЕ някой запознат ли е наистина ( ИЗПИТАНО) какво точно помага?
![]()
и бтв който има суха и твърда коса-горещо препоръчвам тривитаминола,но за хора с моята коса май не е мн добра идея от опит ви казвам
Ne 4e sam mnogo zapoznata s tozi Trivitaminol ama ne e li PREGALENO dylgo 2 4asa da stoi na glavatas ti ?![]()
Vsi4ko tova mi zvu4i naistina dobre i sym mnogo navita i az da probvam, no i malko se kolebaq, za6toto v moq slu4ai ne6tete sa slednite: Imam dosta gysta i debela kosa do pod ramenete i iskam da porasne pove4ko no q boqdisvam 4erna i me e strah danebi nqkoq ot tezi vyl6ebni prostotii (aspirin, trivitaminol i tn...) da ne povredi cveta mi za6toto iskam da si zapazq hubavoto 4ernoMersi predvaritelno!