- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За по-бърз разтеж на косата
nemoje da ti povredi cveta.![]()
ami az izmislih drugo![]()
6tom TRIVITAMINOLA omaznqva kosata,moje sled kato go nanese6,da sloji6 aspirin v 6ampoana,ama da si otdeli6 nqkade 6ampoan samo kolkoto za edno izmivane i da raztvori6 aspirina tam,nali toi isu6ava kosata,i taka bi trqbvalo da ne e mazna posle![]()
Hem nqma i vseki put kato se kupe6 da slaga6 aspirin,a samo edin put sedmi4no ili tam kolkoto puti se maje6 s trivitamniol,az tai smqtam za napraq!![]()
za kosata,hininovata voda na hristina e obujavamili na kasi,oba4e na hristina pove4e mi haresva. Mojesh da izpolzvash i ampuli s placenta i kosten mozyk dosta dobre deistvat,no sa skapi. Ot aptekata mojesh da si vzemesh ampuli s vitamin e ili a deistvat syshto tolkova dobre. Masloto za kosa na ikarov e zlatno,az go izpolzvah kogato imah kosopad i sprq mignovenno! Prosto ikarov sam go priznala si4kite mu masla sa super!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
taka men su6to me navihte za aspirina .... za hininovata voda sy6to ! az polzvam Phyto naistina kakto spomena edin potrebitel v po gornite komentari dosta skyparsko... 6ampoana e 15 lv a maskata 42 lv ima gi v aptekite.sled polzvaneto im kosata mi pridobi blqsukii e mn gusta (ne 4e predi ne be6e) no poprincip cufteja namalq (a az mnogo tretiram kosata si) .a za rasteja mislq 4e se uveli4itaka 4e koito moje da si go pozvoli-nqma kakvo da 4aka :}}}}}
axxaa spe4elihte me napulno ...otivam da si kupuvam hininova voda !puk posle moje i s aspirina da probvam ...dano porasne
![]()
Аз съм на аспирин и хининова вода от около месец.От аспирина забелязвам че косата ми придибива страхотен блясък и черното изглежда още по наситено(боядисвам се с къна),а от хининовата вода косата ми става страшно мека.Не съм забелязала да расте повече.Някой ако има други идейки за по-бърз растеж да пише,защото на мен предимно разтеж ми трябва.
TRIVITAMINOLПървоначално написано от lunnoto_momi4e
И при мен така , обаче аз го държах към 1 час , после се опитах да го измия ,обаче ми остана мазна , чак след 2 дни като си измих косата се махна , за мое щастие , щото косата ми беше на клечки и трябваше постоянно да я къдря , ужас .Първоначално написано от pretty girl
![]()
![]()
![]()
Искам да ви кажа да не прекалявате с мазилата.Изберете си 1-2 и това да е.Относно травитаминола-мийте си косите по 2 пъти и по продължително време.Аз така правя и косата ми изобщо не седе мазна или на клечки![]()
Първоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
![]()
![]()
Смятааай. Мерси супер много. Откога търся нещо, което наистина да предизвиква ускорен растеж, защото ми офъкаха косата до ръменетеи изглеждам много зле като е пусната..а беше почти до кръста..
..да не се отвличам, все пак... Мерси супер много отново. И само да попитам ако всеки ден си мия косата с шампоан, в който има аспирин дали може да има неприятни ефекти?
не е хубаво да си миеш всеки ден косата а и аспирина я изсушава.
А ако слагам и балсам. И освен това да попитам ако смеся употребата на хининова вода и аспирин дали може да стане проблем? Ии псвен това хининовата вода след като се аннесе се отмива, нали? И се нанася на вече измита коса?![]()
Съжалявам, че прекалявам с постовете си, но писах първите 2 преди да бях прочела повечето мнения. Последен въпрос-от аспирина косата става ли по-светла?
след баня косата ми направо окапва.. тя е хубава гъста.. но много капи с хининовата вода ще се оправи ли... мислех че е от лятото , зимата но всеки сезон е така.. ;( помогнете миПървоначално написано от baby_beautiful
п.с като я сресвам по четката ми остава... бая косичка...
!*MaЛкАтA ЛиГлА с ГоЛеМиTe ПрЕтЕнЦиИ KъСa НeрВи На АваНта*!
За балсама не знам би трябвало да помогне ако е хубав-вземи си за суха коса.Комбинацията между аспирин и хининова вода не е проблем.Иначе се нанася на измита коса и не се отмива-то си пише на опаковката :PПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
Еййй,и аз ще пробвам с хининовата вода.Мерси на всички!
![]()
Добре...А с какво да забавя растежа и?Че мойта расте много бързо...
![]()
Единственото, което би забавило растежа е цъфтежа. Ако косата е цъфнала, няма да расте, но имай предвид, че ще изглежда ужасно.
Друг трик е да намалиш ресането.
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Ресането нема колко повече да го намаля!!!![]()
![]()
![]()
Хининовата вода върши най-добра работа.
<3 ^^
От аспирина в шампоана така ми се заплете косата, че после не можай да я среша до следващото миене. Ще си карам само на хининова вода, тоник за коса и корени от коприва.
Аз лично ползвам хининова вода и слагам вътре сока на един лимон (за блясък). Моята съм я сложила в спрей шишенце, така се нанася по равномерно. Сега ползвам на Кокона, но и от тази на Милва съм доволна![]()
Освен нея и стимуланта на Икаров или ако нямам бадемово масло![]()
Phyto - PHYTOPOLLЕINEЧестно казано не бих си сложила аспирин на косата, но да, всеки си решава сам. Аспирина ше е до някъде, така да се каже.
А за това на Фито:
Цената му е около 30лв.Phyto - PHYTOPOLLЕINE
Растителен стимулант за скалп.
100% натурален продукт, съставен от етерични масла: розмарин, кипарис, лимон, евкалипт, житни кълнове и др.
PHYTOPOLLЕINE има свойството да балансира и стимулира активността на скалпа - жизнената среда на нашата коса.
Също така продуктът е подходящ и при слаба и лишена от жизненост коса и косопад, тъй като подсилва растежа на косата. При всички случаи маслото оптимизира до 10 пъти ефекта на лечебния шампоан.
Ефективно докосване, създаващо чувство за свежест и комфорт.
Начин на употреба: PHYTOPOLLEINE се нанася върху сух скалп половин час преди измиване или вечерта, предхождаща измиването на косата (нощем скалпът е с повишена рецептивност). Косата последователно се разделя на части и продуктът се нанася внимателно с помощта на апликатора, прикрепен към отвора на флакона. Втрива се с леки движения. Измива се с шампоан адаптиран към състоянието на скалпа.
Преди съм ползвала хининова вода, но беше с няква неустановена марка, та нямаше ефект, но скоро съм решила да си взема на Милва/Кокона
И Себорал Форте ще го пробвам щом е билково, но в никъв случай заедно.
А сега ползвам шампоан с хинин и косата ми е пораснала малко, по-бавно се омазнява и има по-сполучлива форма, дори когато не е изправена със сешоар или преса![]()
Аспирина страшно изсушава косата,ако косата ви е попринцип суха не бъдете глупави.Ако видите,че нещо не ви понася на косата спрете го веднага,защото после ще е много късно!Хининовата вода е хубава да,но искам да кажа,че забелязах нещо много странно.Косата ми растеше по-бързо от хининова вода,която беше възможно най-евтината и миризлива.Розова на цвят в шишенце като спирт и миришеше на спирт.Както и да е,лимона също изсушава и изсветлява косата,така че по-добре го заменете с ябълков оцет в маските.Тривитаминола вече е известен има си тема за него.А за хората които имат пърхот и искат да се отърват от него,препоръчвам да втривате в корените на косата бадемово масло,стойте с него два-три часа или преспете цяла нощ.Премахва пърхота 100% изпитано!
Айде това от мен.Успех!
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!