.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 161
    Guest
    nemoje da ti povredi cveta.

Guest
    ami az izmislih drugo
    6tom TRIVITAMINOLA omaznqva kosata,moje sled kato go nanese6,da sloji6 aspirin v 6ampoana,ama da si otdeli6 nqkade 6ampoan samo kolkoto za edno izmivane i da raztvori6 aspirina tam,nali toi isu6ava kosata,i taka bi trqbvalo da ne e mazna posle
    Hem nqma i vseki put kato se kupe6 da slaga6 aspirin,a samo edin put sedmi4no ili tam kolkoto puti se maje6 s trivitamniol,az tai smqtam za napraq!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    za kosata,hininovata voda na hristina e obujavamili na kasi,oba4e na hristina pove4e mi haresva. Mojesh da izpolzvash i ampuli s placenta i kosten mozyk dosta dobre deistvat,no sa skapi. Ot aptekata mojesh da si vzemesh ampuli s vitamin e ili a deistvat syshto tolkova dobre. Masloto za kosa na ikarov e zlatno,az go izpolzvah kogato imah kosopad i sprq mignovenno! Prosto ikarov sam go priznala si4kite mu masla sa super!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

:}}}}
    Guest
    taka men su6to me navihte za aspirina .... za hininovata voda sy6to ! az polzvam Phyto naistina kakto spomena edin potrebitel v po gornite komentari dosta skyparsko... 6ampoana e 15 lv a maskata 42 lv ima gi v aptekite.sled polzvaneto im kosata mi pridobi blqsukii e mn gusta (ne 4e predi ne be6e) no poprincip cufteja namalq (a az mnogo tretiram kosata si) .a za rasteja mislq 4e se uveli4i taka 4e koito moje da si go pozvoli-nqma kakvo da 4aka :}}}}}

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    axxaa spe4elihte me napulno ...otivam da si kupuvam hininova voda ! puk posle moje i s aspirina da probvam ...dano porasne

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Аз съм на аспирин и хининова вода от около месец.От аспирина забелязвам че косата ми придибива страхотен блясък и черното изглежда още по наситено(боядисвам се с къна),а от хининовата вода косата ми става страшно мека.Не съм забелязала да расте повече.Някой ако има други идейки за по-бърз растеж да пише,защото на мен предимно разтеж ми трябва.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от lunnoto_momi4e
    Аз съм на аспирин и хининова вода от около месец.От аспирина забелязвам че косата ми придибива страхотен блясък и черното изглежда още по наситено(боядисвам се с къна),а от хининовата вода косата ми става страшно мека.Не съм забелязала да расте повече.Някой ако има други идейки за по-бърз растеж да пише,защото на мен предимно разтеж ми трябва.
    TRIVITAMINOL

Цитирай Първоначално написано от pretty girl
    Моя проблем иначе е следния: мн ми е хубава косата-мека,лъскава,жива НО е рядка..и расте МНОООГО бавно купих си наскоро от така наречения ТРИВИТАМИНОЛ,нанасям на суха коса и седя по 2 часа,но ми става адски мазна косата мия по 2 пъти и пак е все 1 не е къпана ами немита от години..за това искам да попитам следното: ЗА СГЪСТЯВАНЕ някой запознат ли е наистина ( ИЗПИТАНО) какво точно помага?
    И при мен така , обаче аз го държах към 1 час , после се опитах да го измия ,обаче ми остана мазна , чак след 2 дни като си измих косата се махна , за мое щастие , щото косата ми беше на клечки и трябваше постоянно да я къдря , ужас .

Guest
    Искам да ви кажа да не прекалявате с мазилата.Изберете си 1-2 и това да е.Относно травитаминола-мийте си косите по 2 пъти и по продължително време.Аз така правя и косата ми изобщо не седе мазна или на клечки

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
    Бях чела в едно списание че Дженифър Анитън разтваря в шампоана си аспирин.Аз пробвах и косата ми стана много по-хубава.По-обемна...и мека и за 1 месец порасна с 6см.Как е ?
    Смятааай. Мерси супер много. Откога търся нещо, което наистина да предизвиква ускорен растеж, защото ми офъкаха косата до ръменетеи изглеждам много зле като е пусната..а беше почти до кръста.. ..да не се отвличам, все пак... Мерси супер много отново. И само да попитам ако всеки ден си мия косата с шампоан, в който има аспирин дали може да има неприятни ефекти?

Guest
    не е хубаво да си миеш всеки ден косата а и аспирина я изсушава.

Град
    У нас Си (=
    А ако слагам и балсам. И освен това да попитам ако смеся употребата на хининова вода и аспирин дали може да стане проблем? Ии псвен това хининовата вода след като се аннесе се отмива, нали? И се нанася на вече измита коса?

Град
    У нас Си (=
    Съжалявам, че прекалявам с постовете си, но писах първите 2 преди да бях прочела повечето мнения. Последен въпрос-от аспирина косата става ли по-светла?

Цитирай Първоначално написано от baby_beautiful
    Здравеи значи за хининова вода няма спор тя е истинско чудо освен че помага за растеж а и много заздравява косата особенно ако ти се къса Другото нещо е себорал форте-то 1,70 страхотно е ползвам ги и двете от януари 2005 и наистина има ефект.Аз ги втривам в косата след всяко миене на косата първо слагам себорал форте и след това хининовата вода може да го нанесеш с памук или пък да втриеш с пръсти.Ще видиш ефект след мах.2 месеца.Успех
    след баня косата ми направо окапва.. тя е хубава гъста.. но много капи с хининовата вода ще се оправи ли... мислех че е от лятото , зимата но всеки сезон е така.. ;( помогнете ми
    п.с като я сресвам по четката ми остава... бая косичка...
    !*MaЛкАтA ЛиГлА с ГоЛеМиTe ПрЕтЕнЦиИ KъСa НeрВи На АваНта*!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    А ако слагам и балсам. И освен това да попитам ако смеся употребата на хининова вода и аспирин дали може да стане проблем? Ии псвен това хининовата вода след като се аннесе се отмива, нали? И се нанася на вече измита коса?
    За балсама не знам би трябвало да помогне ако е хубав-вземи си за суха коса.Комбинацията между аспирин и хининова вода не е проблем.Иначе се нанася на измита коса и не се отмива-то си пише на опаковката :P

Град
    LOS МЪРЧАРВИС,някъде в София...
    Еййй,и аз ще пробвам с хининовата вода.Мерси на всички!

Добре...А с какво да забавя растежа и? Че мойта расте много бързо...

Guest
    Единственото, което би забавило растежа е цъфтежа. Ако косата е цъфнала, няма да расте, но имай предвид, че ще изглежда ужасно.
    Друг трик е да намалиш ресането.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Единственото, което би забавило растежа е цъфтежа. Ако косата е цъфнала, няма да расте, но имай предвид, че ще изглежда ужасно.
    Друг трик е да намалиш ресането.

Ресането нема колко повече да го намаля!!!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Добре...А с какво да забавя растежа и? Че мойта расте много бързо...
    ееееееее.ти пък от какво се оплакваш.тцтц. като не ти харесва че расте бързо зимаш една ножичка и я режеш така няма да и обръщаш внимание че расте бързо
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Хининовата вода върши най-добра работа.
    <3 ^^

От аспирина в шампоана така ми се заплете косата, че после не можай да я среша до следващото миене. Ще си карам само на хининова вода, тоник за коса и корени от коприва.

Аз лично ползвам хининова вода и слагам вътре сока на един лимон (за блясък). Моята съм я сложила в спрей шишенце, така се нанася по равномерно. Сега ползвам на Кокона, но и от тази на Милва съм доволна
    Освен нея и стимуланта на Икаров или ако нямам бадемово масло

Phyto - PHYTOPOLLЕINE Честно казано не бих си сложила аспирин на косата, но да, всеки си решава сам. Аспирина ше е до някъде, така да се каже. А за това на Фито:
    Phyto - PHYTOPOLLЕINE
    Растителен стимулант за скалп.

100% натурален продукт, съставен от етерични масла: розмарин, кипарис, лимон, евкалипт, житни кълнове и др.

PHYTOPOLLЕINE има свойството да балансира и стимулира активността на скалпа - жизнената среда на нашата коса.

Също така продуктът е подходящ и при слаба и лишена от жизненост коса и косопад, тъй като подсилва растежа на косата. При всички случаи маслото оптимизира до 10 пъти ефекта на лечебния шампоан.

Ефективно докосване, създаващо чувство за свежест и комфорт.

Начин на употреба: PHYTOPOLLEINE се нанася върху сух скалп половин час преди измиване или вечерта, предхождаща измиването на косата (нощем скалпът е с повишена рецептивност). Косата последователно се разделя на части и продуктът се нанася внимателно с помощта на апликатора, прикрепен към отвора на флакона. Втрива се с леки движения. Измива се с шампоан адаптиран към състоянието на скалпа.
    Цената му е около 30лв.
    Преди съм ползвала хининова вода, но беше с няква неустановена марка, та нямаше ефект, но скоро съм решила да си взема на Милва/Кокона И Себорал Форте ще го пробвам щом е билково, но в никъв случай заедно.
    А сега ползвам шампоан с хинин и косата ми е пораснала малко, по-бавно се омазнява и има по-сполучлива форма, дори когато не е изправена със сешоар или преса

Аспирина страшно изсушава косата,ако косата ви е попринцип суха не бъдете глупави.Ако видите,че нещо не ви понася на косата спрете го веднага,защото после ще е много късно!Хининовата вода е хубава да,но искам да кажа,че забелязах нещо много странно.Косата ми растеше по-бързо от хининова вода,която беше възможно най-евтината и миризлива.Розова на цвят в шишенце като спирт и миришеше на спирт.Както и да е,лимона също изсушава и изсветлява косата,така че по-добре го заменете с ябълков оцет в маските.Тривитаминола вече е известен има си тема за него.А за хората които имат пърхот и искат да се отърват от него,препоръчвам да втривате в корените на косата бадемово масло,стойте с него два-три часа или преспете цяла нощ.Премахва пърхота 100% изпитано!
    Айде това от мен.Успех!
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си