- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За по-бърз разтеж на косата
Po-dobar efekt shte postignesh ot hapchetata primerno Merz sa mnogo dobri...no trqbva da se priemat pone 2-3 meseca,a s tqh ne samo shte imash mnogo hubava kosa,no i koja i nokti... i ako ne se laja ne bqha mnogo skapi edna opakovka beshe okolo 14-15 lv!
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
ne vi razbiram vas we hora...kvi sa tiq vodi i aspirin,tabletki i specialni 6ampoani-az moqta kosa si q miq s wash & go 1 na sedmica i si postrigvam kosata 1 pat na 8 sedmici kakto trqbva s po 1 santimetar i kosata mi raste hiper barzo po 4sm na mesec ...ne smqtam 4e e nujno da piete ne6to za da imate hubava kosa -prosto se nau4ete kak da si q potdarjate v dobro sastoqnie -rejete umereno 1 na 2 meseca i ne uvrejdaite kosata si s presi i ma6i 6toto taka nomera nqma da stane-6ampoana e dostata4no vreden za va6ata kosa taka4e zabravete da slagate na kosata si ne6to pove4e ot voda i 6ampoan-zabravete sa6to i su6oara 6toto stavat golemi gafove -horata s nai dalgite kosi v sveta izop6to ne sa 4uvali za nojici ma i za tva sa im tolkova ovredeni kosite-nai dobre kakto ve4e kazah vednaj na 8 sedmici (nqma strani4ni efekti)za sega kosata mi stiga 3 santimetra pod papa i sam q izsvetlila s kislorodna voda(svetlo kafqva s mnogo priqten zlatist otenak),predi kosata mi se skube6e mnogo i kosama mi be6e tanak no ot kakto se grija 6to gode dobre za kosata si stana mnogo po debel i ima blqsak-pojelavam vi kasmet
Останаха ми кичури коса.30 на брой са,ако някой иска да си удължи косата, може да се свърже с мен ще му ги продам на много ниска цена.Пощата ми е tonsss@abv.bg ако някой се интересува да пише там.А относно до цветовете, ако не съвпадат могат да се бояисват и са дълги 40см.Слагат се на най-долния слой коса и не си личи въобще.![]()
Първоначално написано от Evals
ДА, така е -прекомерната употреба на хининова вода >>косата капи. Аз използвах хин., вода около 3 мевсеца и почна да ми капи. Може би косата тр да се постригва по-често като се използва хин вода. Иначе има ефект с растежа.
Поне такъв беше резултата върху моята глава. Моята коса си е и капризна деУСпех ,момичета!
))
Първоначално написано от Just_Be
ХАЙДЕ НЯКОЙ ДА ПИШЕ ЗА АСПИРИНА, ЗАЩОТО ИМА ДОСТА ЗАИНТЕРЕСУВАНИ, А ТУК ИМА МН ПРОТИВОРЕЧИВИ МНЕНИЯ: )
Първоначално написано от Nicole_Richie
АЗ ГИ ПИХ МЕРЦ НО НЕ МИ ПОМОГНАХА ОСОБЕНО ОСВЕН НА НОКТИТЕ.
НА МЕН МИ ТРЯБВАШЕ НЕЩО ЗА КОЖА И КОСА
СПЕЦИАЛНО ЗА КОЖАТА МН ДЕЙСТВАТ ГЕРИТАМИН А СА И ЕВТИНИЗА 20 ДНИ 3 ЛВ.
Мацка, темата е от 2007. По-добре отиди на лекар и говори с него за аспирина и го попитай защо косата ти капи![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Здравийте, искам да попитам това с аспирина дали дийства.![]()
![]()
Аз знам една много добра рецепта за растеж
1 жълтък
1 опаковка рицинова масло
1 ампула витамин С
17-18 капки витамин А
Смесват се всички продукти до получаване на еднородна смес. Нанася се първо в корените, а след това и по дължината на косата. Завива се с найлон и хавлия и престоява поне 2 часа. Изплаква се с топла вода.
при постоянно ползване има ефект![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако може искам да ми кажете по-подробно за аспиринаПървоначално написано от Sisi9072
![]()
Абе хора има много теми и то нови,а вие изровихте тема от 2005г.![]()
![]()
Dovolna sum ot tozi produkt, stimulira rasteja na kosata, obedih se kogato na ople6ivql muj zapo4va da mu ponikva bebe6ka kosa ot 2 sedmici izpolzvane... http://www.flp.bg/bg/P_First_bg.htm
jelae6ti da go izprobvat i dokajat efekta mu moje da mi pi6at filism@abv.bg ili 0883494378 na distributorska jena s -15% otstypka