.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 161 от общо 161
    Град
    Градът на скучаещите милионери
    Po-dobar efekt shte postignesh ot hapchetata primerno Merz sa mnogo dobri...no trqbva da se priemat pone 2-3 meseca,a s tqh ne samo shte imash mnogo hubava kosa,no i koja i nokti... i ako ne se laja ne bqha mnogo skapi edna opakovka beshe okolo 14-15 lv!

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

ne vi razbiram vas we hora...kvi sa tiq vodi i aspirin,tabletki i specialni 6ampoani-az moqta kosa si q miq s wash & go 1 na sedmica i si postrigvam kosata 1 pat na 8 sedmici kakto trqbva s po 1 santimetar i kosata mi raste hiper barzo po 4sm na mesec ...ne smqtam 4e e nujno da piete ne6to za da imate hubava kosa -prosto se nau4ete kak da si q potdarjate v dobro sastoqnie -rejete umereno 1 na 2 meseca i ne uvrejdaite kosata si s presi i ma6i 6toto taka nomera nqma da stane-6ampoana e dostata4no vreden za va6ata kosa taka4e zabravete da slagate na kosata si ne6to pove4e ot voda i 6ampoan-zabravete sa6to i su6oara 6toto stavat golemi gafove -horata s nai dalgite kosi v sveta izop6to ne sa 4uvali za nojici ma i za tva sa im tolkova ovredeni kosite-nai dobre kakto ve4e kazah vednaj na 8 sedmici (nqma strani4ni efekti) za sega kosata mi stiga 3 santimetra pod papa i sam q izsvetlila s kislorodna voda(svetlo kafqva s mnogo priqten zlatist otenak),predi kosata mi se skube6e mnogo i kosama mi be6e tanak no ot kakto se grija 6to gode dobre za kosata si stana mnogo po debel i ima blqsak-pojelavam vi kasmet
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

:)

Останаха ми кичури коса.30 на брой са,ако някой иска да си удължи косата, може да се свърже с мен ще му ги продам на много ниска цена.Пощата ми е tonsss@abv.bg ако някой се интересува да пише там.А относно до цветовете, ако не съвпадат могат да се бояисват и са дълги 40см.Слагат се на най-долния слой коса и не си личи въобще.

Цитирай Първоначално написано от Evals
    Цитирай Първоначално написано от baby_beautiful
    Здравеи значи за хининова вода няма спор тя е истинско чудо освен че помага за растеж а и много заздравява косата особенно ако ти се къса Другото нещо е себорал форте-то 1,70 страхотно е ползвам ги и двете от януари 2005 и наистина има ефект.Аз ги втривам в косата след всяко миене на косата първо слагам себорал форте и след това хининовата вода може да го нанесеш с памук или пък да втриеш с пръсти.Ще видиш ефект след мах.2 месеца.Успех
    след баня косата ми направо окапва.. тя е хубава гъста.. но много капи с хининовата вода ще се оправи ли... мислех че е от лятото , зимата но всеки сезон е така.. ;( помогнете ми
    п.с като я сресвам по четката ми остава... бая косичка...

ДА, така е -прекомерната употреба на хининова вода >>косата капи. Аз използвах хин., вода около 3 мевсеца и почна да ми капи. Може би косата тр да се постригва по-често като се използва хин вода. Иначе има ефект с растежа.
    Поне такъв беше резултата върху моята глава. Моята коса си е и капризна де УСпех ,момичета! ))

Цитирай Първоначално написано от Just_Be
    Това с аспирина верно ли е ?И да ви питам ,ако не искам да използвам целия си шампоан/т.е да го натопя с аспирин/ за 1 път как става?
    Тоя Трамвинтол колко струва, и има ли ефект и какъв е той?Ами някакви странични ефекти?
    Питам защото наскоро се подстригах късо,а косата ми беше до кръста
    мерси предварително \/ \/

ХАЙДЕ НЯКОЙ ДА ПИШЕ ЗА АСПИРИНА, ЗАЩОТО ИМА ДОСТА ЗАИНТЕРЕСУВАНИ, А ТУК ИМА МН ПРОТИВОРЕЧИВИ МНЕНИЯ: )

Цитирай Първоначално написано от Nicole_Richie
    Po-dobar efekt shte postignesh ot hapchetata primerno Merz sa mnogo dobri...no trqbva da se priemat pone 2-3 meseca,a s tqh ne samo shte imash mnogo hubava kosa,no i koja i nokti... i ako ne se laja ne bqha mnogo skapi edna opakovka beshe okolo 14-15 lv!

АЗ ГИ ПИХ МЕРЦ НО НЕ МИ ПОМОГНАХА ОСОБЕНО ОСВЕН НА НОКТИТЕ.
    НА МЕН МИ ТРЯБВАШЕ НЕЩО ЗА КОЖА И КОСА
    СПЕЦИАЛНО ЗА КОЖАТА МН ДЕЙСТВАТ ГЕРИТАМИН А СА И ЕВТИНИЗА 20 ДНИ 3 ЛВ.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Мацка, темата е от 2007. По-добре отиди на лекар и говори с него за аспирина и го попитай защо косата ти капи
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Здравийте, искам да попитам това с аспирина дали дийства.
    Аз знам една много добра рецепта за растеж
    1 жълтък
    1 опаковка рицинова масло
    1 ампула витамин С
    17-18 капки витамин А
    Смесват се всички продукти до получаване на еднородна смес. Нанася се първо в корените, а след това и по дължината на косата. Завива се с найлон и хавлия и престоява поне 2 часа. Изплаква се с топла вода.
    при постоянно ползване има ефект

Цитирай Първоначално написано от Sisi9072
    Здравийте, искам да попитам това с аспирина дали дийства.
    Аз знам една много добра рецепта за растеж
    1 жълтък
    1 опаковка рицинова масло
    1 ампула витамин С
    17-18 капки витамин А
    Смесват се всички продукти до получаване на еднородна смес. Нанася се първо в корените, а след това и по дължината на косата. Завива се с найлон и хавлия и престоява поне 2 часа. Изплаква се с топла вода.
    при постоянно ползване има ефект
    Ако може искам да ми кажете по-подробно за аспирина

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Абе хора има много теми и то нови,а вие изровихте тема от 2005г.

Dovolna sum ot tozi produkt, stimulira rasteja na kosata, obedih se kogato na ople6ivql muj zapo4va da mu ponikva bebe6ka kosa ot 2 sedmici izpolzvane... http://www.flp.bg/bg/P_First_bg.htm
    jelae6ti da go izprobvat i dokajat efekta mu moje da mi pi6at filism@abv.bg ili 0883494378 na distributorska jena s -15% otstypka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си