- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-най-най луди
1.Какво искате да направи,но все още не сте направили? да скоча от някой мост! Това ми е баш мечтата! Много искам да го направя.
2.Кое е най-лудото нещо ,според вас,което сте направили? Е не мога да кажа кое е било най-лудото, защото почти всеки ден правя нещо откачено иначе има едно нещо, което се откроява казах, че отиваме класа на хижа, а пък аз всъщност отдиох в друг град при моя бебо и на следващия ден си хванах автобуса за обратно обаче взе, че се повреди автобуса и се прибрах с някво момиче, което виждах за 1bи път.
3.А в секса?Я кажете някоя лудорийка бързо аз съм стандартна в това отношение.
4.Какво никога не бихте направили? А не ! Никога не казвам никога ! Но като цяло мисля, че никога не бих променила начина си на мислене както и, че никой не може да го промени.
5.Примерно кое ви се струва ужасно/гадно/страшно/гнусно/перверзно?
И като цяло падате ли си по такива неща или сте по-кротички душици
Също и какво внася разнообразие в живота ви...Какво/кое ви вдига адреналина?
Абе гнусни неща много има значи мразя оргиите, мразя да гледам как 2ма гея се целуват. Перверзно ми се струва да се изплЮеш в на някой половите органи.
Вдигам си адреналина като правя глупости и се забавлявам. Доста екстремна личност съм ( леко боина ). често живея на ръба. Постоянно измислям някакви изклЮчителни глупости.
Мога да бъда и кротка и много луда зависи от всичко. Ситуацията къде съм с кого съм просто не може пред всички хора да се държим като абсолЮтни ненормалници.
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.