- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Либерални ли сте към циганите?
Либерални ли сте към тях - защо и защо не ?
Liberalna...moje da se kaje...v smisyl zavisi ot 4oveka...ako trygnat da me zapla6vat, draznqt (vednyj edin mi obesnqva6e kak iska da me otkrade za jena![]()
) i t.n.-mi ide si4kite da umrat i 4estnu vi kazvam hva6ta me strah ponqkoga
no poprincip ne im obry6tam vnimanie i stiga da ne sa zlonamereni nqmam protif tqh
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Ако беха всички кат бат Сали изобщо немаше да ме дразнат![]()
Общо взето циганите ги ненавиждам, защото съм имала проблеми с тях като малка,но иначе има изключения да като "Бат Сали" които са пичове..
Да, но не желая да имам контакт с тях.![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Правя каквото мога...Изобщо не се кефя на расисти,които постоянно повтарят "тъпи цигани,гадни цигани"-та те са като всяка друга раса, друг е въпросът, че в България някои цигани наистина правят ненормални неща...но ги правят и другите все пак!
П.С. Бат Сали е ебати якия пич![/b]
Мангау Брадър: Живо Предаване
Първи ден: Голям купон по случай, че сите роми заедно са събрали 12 души, които не са роднини помежду си. Освен това са сами в цялапартамент 300 квадрата. Йедене и пиене на корем, докато е още чистичко.
Втори ден: Оказва се, че съквартирантите не са 12, ами 36 човека, защото всеки е донесъл в куфара си по двама свои роднини.
Трети ден: Водата в джакузито е газирана, ама става за пиене. Съквартирантите са недоволни, защото в изповедалнята няма тоалетна хартия, а пликовете от мисиите много драскат.
Четвърти ден: Нонстоп секс понеже няма друго за правене.
Първа елиминация: Сериозен проблем, понеже са номинирани Манго, Хасан и Айше, а така се казват 28 души от всичките 36. В крайна сметка доброволно си тръгват по трима от всяка група. След тяхното заминаване къщата мистериозно остава без одеала, батерии за чешмите, мокет, помпа на джакузито и дръжки на вратите.
Втори месец: Досега няма успешно завършена мисия, понеже още на първите елиминации са изхвърлили оня Хасан, дето е учил първи клас и след това няма кой да чете условията. В крайна сметка съквартирантите са с около 200 процента на минус от бюджета. Няма за ядене, изпушили са храстите, в боклука също няма нищо, бубите също са изядени, а в крайна сметка спира токът, защото някой е прибрал жиците. Пак е време за нонстоп секс.
Три месеца след края на шоуто: Телевизията е фалирала, праграмата е закрита, но никой не се е сетил да изведе съквартирантите.
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Стига да не ми се пречкат нямам нищо против тях.
Попринцип не бих имал нищо против ако се къпеха по-често, не крадяха, не заплашваха... и др.
Тука в моя квартал има много сачове и винаги като изляза ме питат дали имам пари и нож са ми вадили тез гадни мангали!!!
Хора като хора и аз не мога да си изкривя душата, така че да си повярвам, че съм нещо повече от тях, само заради цвета на кожата ми![]()
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Аз ще си кажа честно без да се обижда никойНеНаВиЖдАм Ги!
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
abe nali trqbva da ne sme rasisti i az do izvesna stepen nqmam mn protiv nqkoi cigani(romi)no "ba6"si ciganite ne moga da gi ponasqm
ДА МРЪТ ВЕ!!!СЪКС МРАЗЯ ГИ МНОГО КАТ ТУРЦИТЕ!!!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 12 от правилника!
Благодаря!
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
то проблема не е в цвета на кожата.те просто са животни(повечето от тях).само крадат убиват и т.н.нямат никъв стремеж към знания,ама то да беше само тва.колкото повече е либерална към тях държавата толкова повече си позволяват.както се казва "подадеш им пръст а те цялата ръка ти лапнат".изобщо не оценяват какво се прави за тях а искат още и още.и не виждам защо пенсионерите дето имат някви мизерни заплати са първите на опашката да си платят сметките,а циганите нямали пари за тях тва е безплатно,а кви сватби по 3 дена дигат.плюс тва излиза супер лошо име на БГ от тях щото кат идат в чужбина да крадат те естествено са с български гражданства.и за много чужденци представата им за българите са точно циганите-някви мургави беззъби опърпани селяни.![]()
Абсолютно верноПървоначално написано от Roxy
![]()
П.П.: Забележете че досега никой не е дал мнение че го кефат циганите![]()
abe,si4ko e do 4oveka...ima i dobri i gotini cigani,makar4e pove4eto sa otvrat i to4no za tva im se nosi lo6a slava,no ne mogat da se slagat vsi4ki pod ob6t znamenatel![]()
Rodix se bez da iskam,
6te umra bez da iskam,
no 6te jiveq kakto si iskam!!!
Не мога да повярвам 4е всички сте толкова плитко мислещи.Вярное много от циганите са лоши,но не е хубаво да слагаме всички под общ знаменател!А онзи който беше писал че мрази и турците,може да ходи да се гръмне!Аз мога да ви обесня какъв е проблема:
Проблемът се нарича робско самосъзнание.Тъй като на този пич бабата му е разправяла колко са лоши турците и той е достатъчно малоумен да вярва на всичко казано от баба му,която е живяла цял живот с комплекс за молоценост и го е предала на своите внуци ,и го приема за неоспорим факт.Спирам да пиша т.к. каквото и да пиша Малоумния няма да го разбере
ВСИЧКИ СМЕ БРАТЯ,НИЕ НЕ СМЕ ТУРЦИ,ЦИГАНИ,БЪЛГАРИ.
НИЕ СМЕ ХОРА които трябва да се уважават и да разберат че границата да си българин и например грък е само 30 км,вие вярвате ли че има голяма разлика мейу тези хора?
MN sa gadni...mn sa mi liceNEpriqtni...ne ponasqm mirizmata im...ne ponasqm na4ina po koito se durjat s ostanalite...ne moga da gi priema kato civilizovani i prili4ni hora...no vse pak za vsqko pravilo si ima izklu4enie(koito e gledal Big Brother-Bat Sali mn me kefe6e-e tva e ciganin dostoen za uvajenie)
I am the owner of nowhere land
Queen of the castle that’s made of sand
Staring in front of the universe
Maybe someday I’ll be someone else
I’m sure I’ll do it, but till’ that day
Here on my star I am just a castaway
saglasna sumПървоначално написано от rip_pls
![]()
Rodix se bez da iskam,
6te umra bez da iskam,
no 6te jiveq kakto si iskam!!!
като цяло - не![]()
може да има и готини цигани,но те се губят между многото други цигани,дето не струват![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ми като мислиш че сички сме братя аре ходи живеи при братята си в циганските гета. Отностно робското самосъзнание мога да ти кажа че ти си в грешка мои човек. Сичко е по скоро памет кам стотиците убииства ставали в нашата даржава по онова време стотиците паднали в бои за да може ти сега да говориш на български а не на турски. И винаге ще я има тази омраза и ненавист кам тези индивиди нещата няма да се променят нито след 10 нито след 1000 години.Първоначално написано от rip_pls
Отностно това за границата да вярвам и знам че сме различни и 1 км стига да см различни. Това са други нрави други обичаи друго мислене друга религия и ще ми кажеш че сме еднакви защото сме еднакви физеологически ми то по тая логика мога да те сравня и тебе с прасе например щото устроиството на тялото му е много близко до човешкото.Не ми говори за братство и такива глупости. Защо винаги ще се намерят такива хора като тебе дето да говорят глупости че сме били еднакви и че сме братя защо винаги се намират (ще говоря примерно за негрите) хора сред белите раси които говорят че негрите са като нас същите и тн саздават се хиляди антирасистки организации и тн и се толелират негрите в общество създадено от белият човек. Нека всички като тебе се замислят малко над вапроса защо толкова хора мразят негрите може би защото има причина но нека се обарне внимание на друго защо сред бялата раса се намират бисери като тебе дето твардят че сме равни с тях при положение че е очевидно и очевадно че не сме а сред тях не се намира един да каже абе знаете ли ми те може да са прави то ние сме си виновни. Докато те са единни а ние не винаги щте има проблеми. Същото е и с циганите те няма да се променят докато такива като тебе и хората дето застават зад твоето изказване не спрат да толерират циганите или другите малцинства. Защо нама да се променят защото така им изнася и така им е по добре и са свикнали да им е по-добре. Темат е прекалено сериозна за теен форум но си мисля че ако нама такива глупави изказвания от национални расови предатели като тебе намя да има никакви проблеми проблеми
Jenite ne sa hora!!! Imam i dokazatesltvo!!! Q kaji 4ovek v jenski rod !?!?! :Pppp bY SaD-MaN
I az mislq tyiПървоначално написано от miloto_girl-4e
*nikoga ne se celuvai pred vrata,za6toto lubovta e slqpa,no sasedite ne sa*
Ako se durjat kato normalni hora, pla6tat si smetkite navreme, gledat si decata, pra6tat gi redovno na u-6te kato vsi4ki ostanali (a ne na ulicata da prosqt), ako nqma prosta6ki iskkazvaniq kato "te bulgarite sa vinovni, 4e sme na tva dereje"DA bih bila liberalna kum tqh.NO ima AKO.Na tozi etap, kato vlizam v kontakt s nqkoi ciganin, gurja se max liubezno i se staraq da ne se 4uvstva Razli4en.Ako nastupi nqkuv konflikt, ne6tata se promenqt...
Abee, kato cqlo nqmam ni6to protiv tqh!!!!
Мисли глобално, действай локално!