- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Либерални ли сте към циганите?
Аз кат дойдох тука не ми вярваха че съм българин щото не говория турскиИ кат разберат че съм от "столицата" и само ме изглеждат странно и бягат от мене (тфа "българите" дето говорят турски) Тука са се изсипали просто най-българските българи ужс напрау..
Колкото за циганите...не ги мраза не е това думата...но наистина са проблемни и наистина тряя се напрай нещп ЦИВИЛИЗОВАНО за да се интегрират и не знам...много е сложен въпроса...колкото до циганите има някфи абсолютни изверги има и някфи много готини от тяхНе ме кефат защото наистина са се самозабравили и просто си играят с търпението и толератността на българите...ако бяха в сърбия преди няколко години...ох бедна им фантазия..но не го разбират това...неблагодарни са и определено мързеливи и определено малко хубави неща мога да кажа за тях
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Ще си отговоря честно - Мразя ги!Колкото и старомодно или даже глупаво да ви звучи,България си е за Българите (като под българин имам предвид хора не просто с БГ паспорти дошли от не знам си къде).То хубаво Европа-Европа,либералност-либералност...ама ако продължаваме така дето викаше оня от Биг Брадър след време в България ще има 3 млн. българи и 4 млн. цигани...те се множат като гъби тия,пък ние бягаме кой-къде свари по чужбина...
Ти па имаш най-ясната представа за всичко и всички,та правиш обобщения...това си е мое мнение,затова е форум,да изкажем мнение.А това дали е глупаво или не,можеш да си го запазиш за себе си.Първоначално написано от exploitedteen
Не мисля,че начина ми на изразяване има някаква особена връзка с темата или с това дали изобщо е правилно да мразим циганите...Пък относно личните заключения за моята особа ти казах
. Както и да е,няма да го обръщаме на чат...
Защо аз трябва да съм либерална към тях, при положение че те не са либерални към нас?
Попринцип "мразя" е много силно казано, но за тя друго чувство не намирам![]()
именно. Циганин да е направил нещо добро за мен или на някой познат....не съм чувал. Следователно имам си причини да ги мразя. Да, баш мразя.Първоначално написано от Qgodka_
ами те са си създали сами тва лошо име.не ги мразим защото някой ни е казал....Първоначално написано от exploitedteen
Точно това искам да кажа.Хората не са стадо овце.Всеки е отделен неповторим индивид.Както има лоши цигани,турци,българи така има и добри.Ако един път оспеем да превъзмогнем тази етническа нетолерантност ние ще се превърнем в европейци.Първоначално написано от exploitedteen
МРАЗЯ ГИИ,ама гледам да се разбирам с тях 6тот не искам проблеми.В моя клас има6е двама манлаги (ве4е ги изключиха
) та тия двамата един се държаха мноо гадно се едно да нещо повече от българите,даже един път извикаха и другите мангали и набиха едно момче без дори ба го познават.Госпожата като ги пита защо те и викат "Ми 6тот бе6е по хубу ублечен от нас" след тва ги изключиха и не сме ги видели вече.
В зоопарка:
- Тате, видя ли горилата как злобно ни изгледа, а?
- Спокойно сине, все още сме на касата.
nqmam nervi da pro4eta postovete predi men iskah samo da kaja 4e mangalite sa mrusni paraziti s kradliv mantalitet,miri6at i sa gnusna sgan!bokluci,konsumatori i piqvici,koito ne pravqt ni6to za grajdanskoto ob6testvo.mangalat si e mangal dori da ima 6ans i usloviq za razvitie toi 6e si ostane v lainata i 6e mizerstva,6e si 4uka du6teri4kite i jenata bez kaput za d anapravi o6te miliard malki hlebar4eta koito da pusne posle da kradut za nego ili koito da prodade za organi ili prostituciq.mrusni svine.da budat izkoreneni ot 4ove6kata rasa do krak!o6te navremeto 4ingis han se e usetil da gi izgoni ot indiq,dobre e napravil za naroda si no e obrekul izto4na evropa na tazi 4uma!
a koito se pravi na mnogo toleranten licemerni4i pred sebe si.nikoi ot vas ne bi vzel skapan mangasar na rabota vuv firma ako e rabotodatel,nikoi/q ot vas ne bi pravil/a sex s ciganin/ka za6toto podsuznatelno tova vi gnusi.ako za6titavate tazi sgan ne ste bili pareni ot neinata jlu4.samo za minalata godina durjavniq ni biujet ima milioni levove deficit zaradi krajbi na tok v tehnite geta.ne mi obqsnqvaite 4e sum rasist 6toto ne sum.nqma ni6to protiv aziatci (demek julti),4ernokoji,4ervenokoji,ako 6tete dori evrei.ne sum i nqkoi tup nazi skinhead koito si nqma ideq za kvo stava duma oba4e hodi da kurti sedalki po ma4ove.ne.az sum grajdanin na republika bulgariq i vijdam kakvo se slu4va.stavame mangaliq s vsqka sledva6ta godina se priblijavame kum tova naimenovanie.da znam kvo 6e mi kajete,4e kradci iznasilva4i i ubiici ima ot vsi4ki rasi.oba4e na tiq skapanqci prosto im e v kruvta.te sa takiva po rojdenie.kradci.v nikoi drug etnos 95% ot negovite predstaviteli ne sa tolkova otvratitelni kato bitie.i ne mi obqsnqvaite 4e te nqmat raven 6ans.tova sa populistki laina.te prosto ne jelaqt da jiveqt po drug na4in.
мразите, а не знаете защо. Според мен да се позовавате на BigBrother е глупаво. Всички хора са равни, както може някои циганин да открадне, така може да открадне и някои българин, американец или марсианец. И стига с тая България над всичко. Национализма обръща всичко чисто и светло на дива омраза. Разберете благоденствието на едни не стои върху гроба на другите, по-тъмните, с различен бог или език...
България е парче земя с площ около 111 000 кв.км. и е само това. Всички онези, които които са загинали през изминалите 13 века, са загинали за Българския Народ, а не за земята (това е само пръст, несъизмерима с безценния човек) Българите не са отделен вид, нито циганите, нито турците, австралиииците или чукчите. Всички сме хора и трябва да живеем в хармония, без богове, без господари и правителства, без воини, без граници, без бедност, без глад и нещастия.
Долу България, да живее Човечеството!
Да живее анархията!
Да живее свободата!
И аз така...Първоначално написано от Sa3ana3a
![]()
Ама проблема е,че не са...
iznenadva6 me!nali si skinar we na6ia?kak taka?Първоначално написано от exploitedteen
Целта оправдава средствата
леле че невеж, ще exploitedteen да ти обясни какъв е, ама си в грешка
Долу авторитетите!
Ми честно казано ме е страх от тях.
Не съм расистка,но тази интеграция трябва да дойде и от тяхна страна![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
и мене ама иначе гласувах за третото не бих искала да имам нuщо общо с тях ама иначе да си живят не ме интересуват много многоПървоначално написано от Sa3ana3a
![]()
![]()
f@nt@zi@
mrusen bokluk dano umre6.aman ot komunisti.pukniПървоначално написано от stop_the_war
kato vidq mangal na ulicata mi ide da go pribiq.Tova ciganina e "4umata" na sveta. Bog se e pogavril s 4oveka kogato e syzdal mangalete. Da beshe "HiTler" hiv da gi naprai na sapun a pomacite na vero 4e sa po vsetli. Da mryt v laina da vryt "mamka im mrysna". dano Volen Siderov da doide na vlast da gi izbiqt da gi eba v mangalete.![]()
мразя мангали..
има само 2-ма от тях
които признавам
за хора и ги смятам
за равни на Българите..!!!
AKO NQKOI MI E PROTIVEN I NEPRIQTEN,TO TOVA E NE ZARADI CVETA NA KOJATA MU,MQSTOTO MU V OBSHTESTVOTO ILI RELIGIJATA,KOQTO IZPOVQDVA,A ZARADI HARAKTERA I DYRJANIETO MU!!!
Napisah go s glavni bukvi,4e ha dano nqkoi nai-setne da zacepqt kyde e istinata...Nikoi ne zaslujava da bade othvarlen ot drugite zaradi proizhoda si,van6tnostta e povarnost,du6ata e opredelq6ta,razberete go nai-setne!Ne vsi4ki sa gadni,lyjlivi i t.n
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)