.

Виж резултатите на анкетата: Либерални ли сте към циганите?

Гласували
172. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не, мраза ги тез гадини!

106 61,63%
  • Да, много са яки.

5 2,91%
  • Да, но не желая да имам контакт с тях.

61 35,47%
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 152

Град
    Планетата Земя
    евала Sherry
    Долу авторитетите!

Иреален
    Guest
    Хора, вие дето викате "виж колко си проста, бъди по-либерална", ми тази ваша либералност каква е?! Все си мисля, че всеки има право да изкаже различно мнение, за да се получи дискусия, друг е въпроса, че някой не търпят друго мнение освен тяхното...

Еднопоставеност?! Те са равни на нас?
    Айде моля ви се, сериозно ли го мислите това?
    Оставете това че блудстват, крадат и т.н.т. За мен това им е манталитета, който в близките 10години не би могъл да се промени...

Не бих могъл да ги приема за равнопоставени пред закона, след като на ТЯХ им опрощават сметки за ток/парно/вода и т.н.т., опрощават им присъди и им търсят нови домове, след като за обикновения българин не се прави такова нещо...

За мен нещата ще станат като в Америка - негрите. Абсолютен контрол от страна на негрите. Помежду си викат "hey nigga do that" и т.н.т., но бял човек ако има каже nigga, ще бъде осъден за расизъм...

Супер фен
    mnogo otnositelno .... poprincip ne gi obi4am ama hi4 ... no ako sednat da mi se pravqt na interesni .... gledam da se mahna ot tqh se i bes tva sum mnogo razdraznitelen ... po otno6enie na krajbite ve4e imam drugo mnenie ... ako vidq kak nqkoq jena mi burja v nqkoi djob ... 6te q ubiq prosto na spirkata ako 6te ne da ima svideteli ami ne mi dreme ina4e v tumninata kat sum i ako sa da kajem 2-3 ciganeta ... ot teq luskavite .... ako si nosq maskata bih gi postupal naburzata no ina4e ne 6toto sa edni tapaci det hosqt samo na grupi .... teq hora nqmat gram 4est se edno as da sedna da se sbiq s nqkogo i posle da doidat da me nabiqt 10 4oveka e tva za mene e nai jenskoto ne6to na sveta .... tva samo pi6limeta i jen4ovci go pravqt

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Всички хора са равни. Това е . Факт. Освен това е адски тъпо да мразиш група хора заради някакъв техен признак- национална принадлежност, цвят на кожата, религия ит.н. Това само показва колко ограничени могат да бъдат хората. Няма да се ядосвам вече с хора, които не възприемат когато им се говори, и все пак- осъзнайте се малко... Няма да ви е приятно, ако ви мрази и преследва някой, който за пръв път ви вижда, само защото сте българи, или християни, или бели...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Град
    Планетата Земя
    rosskata, точно така!!!!! :P :P :P :P
    Долу авторитетите!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Няма да ви е приятно, ако ви мрази и преследва някой, който за пръв път ви вижда, само защото сте българи, или християни, или бели...
    еми, именно. Затуй ги мразя, щот и те не ме харесват. Добро от циганин не съм видял досега през живота си...

Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    амиии как ще видиш добро от някой, който мразиш???
    аз пък съм видял добро от цигани, видял съм и лошо и затова съдя личността, а не расова или верска принадлежност..
    противно на очакванията ти, виждал съм

Град
    Anfield
    Човек, който мразех(ай, не точно мразех, но ненавиждах) ме защити веднъж. Много се изненадах и вече имам друго мнение за него. За съжаление, това не мога да го кажа за някой циганин. Нито познавам, някой който може.

Guest
    brato mrazq gi, onq den takav boi stana, bedna ti e fantaziqta... dnes razbrah che sum stroshil na edin ciganin(edin ot mnogoto) cherepa... est tva e anonimno shtoto si imam uslovna prisuda i ako se kukite razberat che sam az me chaka Trudovoto...

Повече от фен
    Град
    И Тфа Ли ТряЯ дА ПомНя Е?!
    не ми пречат..
    Точно тфа не го очаквах от тебе!ХаХ
    Та ...по темата...МРАЗЯ ГИ!
    ".... so ... can we move on?!!!"
    Click

... Всички цигани вече ми пречат а-аааа-ааа ...

Ne iskam da gi pusha,zashtoto sa samo vredni,no inache ne mi prechat pushachite..vse pak sami sa izbrali da se trovqt s gadnite cigari (btw mnou kofti ako gadjeto ti e pushach,a ti ne )

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Death_F
    не ми пречат..
    Точно тфа не го очаквах от тебе!ХаХ
    Та ...по темата...МРАЗЯ ГИ!

защо ме си го очаквала от мен???
    само да те светна...повечето в
    тоя форум май те мислят за скин...

Град
    Планетата Земя
    абе то по принцип скиновете за антирасисти, а тия дето пишат "Циганите на сапун" се наричат наци скинари, а това са самоизключващи се понятия
    Долу авторитетите!

Цитирай Първоначално написано от stop_the_war
    абе то по принцип скиновете за антирасисти, а тия дето пишат "Циганите на сапун" се наричат наци скинари, а това са самоизключващи се понятия
    Не е така аз познавам много хора които го казват и не са "наци скинари", та не се прави на хипи

Град
    Планетата Земя
    не съм хипи, анархист съм

По улиците на нашите градове се появи една нова мода в лицето на агресивни младежи с бръснати глави, якета без яки и тежки обувки тип “кубинки”. Те се наричат “Скинхедс” (бръснати глави). Като цяло, голяма част от тях нямат никакво понятие за дългата история и традициите на движението. У нас те често се определят като расисти, нацисти или фашисти, понякога национал-патриоти. Всъщност истинските скинхедс се определят като анархисти и антифашисти.

Чернокожият певец Боб Марли започва кариерата си като “скинхед” и пропагандира за братство между африканци и бели. Субкултурата на скинхедс идва от Ямайка и е несъмнено “черна”
    Долу авторитетите!

И как се обличаш като си анархист

Град
    Планетата Земя
    Обличам се както си искам, анархизма не е стил на облекло, а течение във философията.
    Долу авторитетите!

И си посветил живота си на мира

Град
    Планетата Земя
    абе не точно, посветил съм се мира, свободата, равенството и толерантността, също обединението на хората и индивидуализма - моята истинска страст.
    Долу авторитетите!

ммм интаресно е да има хора като тебе на колко си години

Град
    Планетата Земя
    Само днес само сега, ако познаеш от три пъти печелиш подарък-изненада!
    Долу авторитетите!

В този форум най-много се среща от 13-17 възрастова група давам ти 17 некаде познах ли

Град
    Планетата Земя
    да, ами ти на колко си?
    Долу авторитетите!

Цитирай Първоначално написано от stop_the_war
    да, ами ти на колко си?
    На 16

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си