- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Либерални ли сте към циганите?
Na sapun !
Na sapun !
Ми не умирам от желание да общувам с тях, но иначе никога не бих им направила нещо лошо само щото са мангали :Р въпреки, че мн наши роднини и фр са имали мн проблеми с тях и са ги прецаквали мн яко. Нооо все пак не можеш да сложиш всички под общ знаменател.
е зависи...
винаги съм казвала че НИКОГА не трябва да слагаш под общ знаменател ВСИЧКИ-има ги различни,има някой възпитани,добронамерени,но зависи в каква среда са отраснали...относно тези по улиците,тези който крадът,бият се,просят и правят всякакви такива номера...да определено не са ми приятни![]()
Либерална? Защо да съм либерална? Защото пребиха и ограбиха 2-ма познати? Защото грабят, крадат и разрушават? Не стига това ами и са мързеливи, отказват да работят и живеят на социални помощи т.е на гърба на честните и работливи хора- българите. Търпимост, търпимост ама до едно време... Имат по 4-5 деца, за които не се грижат, а само прибират детските надбавки, а децата ходят голи и боси и просят по улиците... Разбирам, че трябва да сме толерантни, но когато започнат да те заплашват и се сблъскаш с грубата действителност в един момент се замисляш много по въпроса...Не е хубаво да се поставя целия етнос под един знаменател, но във всеки случай е по- добре да сме предпазливи и да имаме едно наум с какви хора си имаме работа..
Не са ми приятно и явно го усещат... излъчването ми е странно
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
може би някои от вас ще започнат да ме ругаят за казаното ми но аз ги мразя може би не всички са такива изчадия но в повечето случаи са просто ужасни патила съм си от цигани как може да съм либерална към тези същества?!? някакви луди мангали пребиха 2-ма познати ограбиха още няколко подгониха ме и не знам какво щяха да ми направят ако ме бяха хванали и това не веднъж сигурна съм че не съм само аз по новините дават много случай в които са замесени цигани като например изнасилени момичета и какво ли още не .. е как да съм либерална към такива постъпки?? и искам да се направи нещо срещу тях но в тази държава така и не се взимат мерки .. направо нямам думи![]()
офф има цигани и цигани ... не всички са една стока ! нямам протиф циганите , но има някой който ...
Към много малко цигани съм толерантна. Само към работещите, възпитани хора, които уважават другите. Всички останали не заслужават толерантност.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Ще ви поставя две ситуации за сравнение. И това е дълбоко свързано с расизма.
1) Преди години черните са били мразени от белите.
2) Сега циганите са мразени от българите.
Каква е разликата ?! В това, че черните са се трепали като луди от работа и едвам са оцелявали... Циганите какво правят... Вандалстват, живеят като свине и отгоре на всичкото не РАБОТЯТ, че и замерят камьоните на Чез като отидат да им спрат тока. Вадете си изводите. Аз затова ги мразя. Защото без тях държавата щеше да е на съвсем друго ниво, като изключим скапаното управление.
циганска махала ( гето ) + напалм = наслада за очите ми![]()
Две неща мраза - циганите и расистите :![]()
Може да не съм първия дето го казва ама няма да ви чета 10 страници, макар и пълни с бисери.
Накратко - НА САПУН! Или да ги продаваме за роби - опита на древна Гърция и САЩ доказва че без роби нормална демокрация не става
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Нека ги изнесем а Марс.Там ще се заселят и размножат бързо и ще прекръстим планетата на Татуин.
На сапун !!! < < <![]()
![]()
![]()
![]()
You're always hiding behind your so called goddess,
So what you don't think that we can see your face,
Resurrected back before the final fallen,
I'll never rest until I can make my own way.
Много си гледал Междузвездни войни бате...а по темата-Мразя ги.И то не,защото,както се казва на първа страница,сме нещо повече от тях заради кожата,а защото като морал и култура са много примитивни.Ще ви вади нож и ще ви заплашва с отвличане и ще ги уважавате??? О_o Е заради това сме на тва ниво.Щото не са по-низши от нас и затова са в парламента нали бе?В другите държави ако не си с техния произход не те допускат в управлението,а тука 70% от парламента-цигани и турци!Ахмед Доган,ебем ти кой...Са понеже сме тъпи дупедавци българите ше ровиме кофите за храна а онея ше карат Ламборгинита и други космически кораби.Първоначално написано от mort
Уважавайте ги бе!Аз след 4 години се махам по чужбина па вие ако щете слуги им ставайте.Аз в некфа Турско-циганска република нема да живея.
I love only myself and fight only for myself!
Star wars винаги ще живее,както и циганите.Но по-добре на Марс(извинете-Татуин) отколкото на нашата планета.Първоначално написано от The Demon
Само дето не сме в този век. Никой няма да ти позволи подобно нещо. Циганите друго ще ги умори... Железни закони и добра изпълнителна власт. Тогава като ги наюркат по затворите да видиш какво ще стане !Първоначално написано от blood_dodo
Аз викам да ги пратим на някоя планета с повечко желязо....така всички ще са щастливи
П.П. Ама не давам пари за скафандри, да се оправят както могат...
Абе не е хубаво да ставам расистка,но толкова окрадоха народа,че аз лично бих ги изпратила в Турция да си вървят от , където са си.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Хъххх...толерантна съм към тези,които не крадат,не убиват,не миришат и си плащат билетите в 211![]()
ама те не са много...единствената ромка,която я признавам е Росито от Острова на..ъъъ..забравих
![]()
Не, мраза ги тез гадини!![]()
Нямам нищо против тях, но избягвам да комуникираме.
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Да, но не желая да имам контакт с тях.![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯвам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!