- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- един въпрос към момчетата
Ади ся си кажете за колко време свършвате като правите секс?
az li4no vse oshte sym destven no kakto pri 4ikiq moga da si se kontroliram mislq 4e i pri sex 6te moga ..
Мога за 2 минути мога и за 2 часа ... но попринцип по-малко от 1 час е невъзможно.
Първоначално написано от CuST0M1z3
![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Ако кажа всички ще си помислят, че лъжа, затова най добре нека приятелката ми каже....
..::Street Racing::..
Golf - Play it, don`t drive it!
еми ния не я познаваме и затова ти можеш да ни кажеш.Аз ще повярвамПървоначално написано от manniakk
![]()
Ако кажа всички ще си помислят, че лъжа, затова най добре нека приятелката ми каже....
aide kaji de pls!!!
честно за около 40 мин.ако не сам свършил преди това ,иначе мога и по час и малко зависи ....най-барзото ми е за 5-6 мин. някаде когато бях по-малък !!!това е??
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
po-maluk?!?!?Sega si na 16,ti ot kolko se praska6 be dete?Първоначално написано от Foxi_v6
аз пък за 1 минута мога да свърша...![]()
Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!
ами зависи от това от колко време не съм правил секс. В най добрия случай беше 3 часа с помощта на 1 тубичка гел. Но това беше само 1-2 пъти. Иначе издържам между 1час 1 час и малко. (имам предвид само секс с кратки спирания за навлажняване на терена)...
P.S. замерените резултати са постигнати БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ. С гума е мн гадно
пич да ме извиниш но сам на 17 и 5 месеца ...иначе правя секс от 13 годишен нали не редовен ама сам го правил тогава за първи път,,,,///....иначе си спомням на 14 го правих и остана хубав спомен сварших за много кратко време 5-min.
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
az moga si se kontriliram dokat momicheto ne mi kaje stiga nqma svarshvane bate..tfa e!!
Според мен, времето е относително понятие, като размера! Или е достатъчно или не е достатъчно
Важна е жената!
Ми зависи колко съм възбуден. Много е относително![]()
2т. забрана за ползване на профил
Първоначално написано от manniakk
moje li da vkaram malka korekciq??????
ne 3 chasa a 3 chasa i polovina
a i v tozi slu4ai nqmashe gel........milo!!!!!
nqma zna4enie de ,no,priznavam-biva si te ,i to mnogo !!!
a sa devoiki,nqkoq moje li da se poxvali s takuv priqtel???????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
признавам поправката![]()
хахахаха аве мойто момиче мн ти завиждам да знайш а я сега ми обесни 3 часа и половина сигурно п*тето ти заприлича на дупката след бомбандровката над хирошима и нагазаки ?!?Първоначално написано от madi
Т'ва е доста не на място въпросспоред скалата на възбудимост се свършва
може и 2 часа може и 2 мин ... иначе ако се прочете малко статистика средното при всички мъже които са го правили най-малко 5 пъти могат м/у 60-70 минути безн икакав проблем
![]()
No.One.Lives.Forever.!!!
4655655823314656214,47 милимунди![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
различно.. зависи от възбудата.. от това какво е темпото зависи от доста фактори различно е както беше казало едно момче по-преди в форума мога и за 2 минути мога и за 2 часа![]()
![]()
![]()
Първият път бързо, но десетото изпразване вече е за повече време.
Зависи колко съм възбуден,мога и за 2 минути, мога и за 20 и т.н.