- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Направиха ли ви 'бяла мечка' вече?
?![]()
Моля ви оставете темата
Mi neeTuk oshte ne e valqlo snqg kamo li da natrupa
![]()
![]()
![]()
Keep smilin'
Който ме събори му давам пет лева![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Един пикльо от 10ти клас неска се опита ама един френд му разказа играта...
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Ами те момчетата бяха добрички и не ми направиха "бяла мечка".![]()
не е честнооо.. искам и аз сняг тукааа вие се радвате там ами аз в пустата ВарнаКарай,лятото изяжте се,щот секи ден съм на плажа
:P
Да а аз преди 15 минути изядох завидно количество сняг![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
da be .... i posle 6te ima umrel hora .... as seki den se nadqvam nqkoi da me po4ukne i da mi kaje ne6to osbeno v daskaloto no nikoi ne se naviva be da mu se nevidi !do sega samo 1 priqtelka e smeela da me buta v snega i tva be6e mnogo odavna ... puk i ne samo tq me buta6e v snega![]()
Още не, ама и утре е ден!.![]()
тука няма сняг.то неска валя ама беше мн мизерно.и все пак ако някой посмее ще му чупа главата...![]()
Все още не но както казаха някой - има време![]()
amiii ne,ama ... 4akam da natrupa o6te snqg... puk togava 6te vidim koi kogo![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Тва с белите мечки и снежните топки е толкова тъпо и детинско, че направо ме влудява!Ако някой от даскало само посмее да ме намокри цялата....малеее ше яде бой докато учи в тва даскало![]()
ХАХАХАХХХА
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
ем... никой не ме е напрайл още
ама белите мечки съкс... ама да се замеряме със снежни топки мноу ме кефи![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
Смятам се за малко голяма за игрички...
O6te ne! (: Men mn malko hora uspqvat da me suborqt, 6ot si imam edna specialna tayna tehnika (:
Oba4e, napravqt li go, posle papat qko snqg! (:
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Хехех още не !
Ма жалко че се махна един перко от нашия клас та няма вече кой да ни прави иначе той беше специалист :P
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Уффф недейте че ми се дорева, от 2 дни съм вкъщи че съм болничка ... а снега тука заваля ... понатрупа ... ся като гледам вече се и разтопи ... а аз само през прозорчету ...![]()
![]()
![]()
~-=iLLuSiON=-~
~* sO tAkE tHeSe bRoKeN WiNGs I NeeD YoUR HaNDs tO cOmE AnD HeaL Me oNCe aGaiN, sO I CaN FLy uNtiL tHe EnD oF TiMe ... *~
то беще ебати мечката цел СЛОН.Не само 4е ме зариха ми и ми се метнаха отгоре да им е*а ма*ките тъпи.4ма човек.смазаха ме.
Дее*а ма*а му дее*ба.
ЪЪ, добре, тъпа съм... Какво е "Бяла мечка"...Простете за тъпия въпрос, у наше село няма сняг, а като има е в такива количества, че си стоиме вкъщи...
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Първоначално написано от rosskata
Ами много е просто. Фаща се някой и го водят към големите преспи сняг. Бутат го вътре и почват да го зариват. Като по-малка го правех, сега не ми е интересно и приятно, просто не си струва кефа от това пред сухите шия и кръст. Много е брутално, но пък съм си патила преди доста. Общо взето момчетата така задяват момичетата в днешно време :P Но аз май съм малко чалната, щото след това следва адският бой над обекта![]()
В такъв случай се кефя, че в момента вали ибаси дъжда... Нито една снежинка няма...Само някой да не реши да прави "Водна мечка" и да ме спъне в някоя локва,щото...![]()
![]()
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.