.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Guest

Tursih no nqmashe - dr pupki na penisa

tursih takava tema , ama nqmashe. imah 2 pupki na penisa. purvo bqha munichki podduti posle se ogolemiha i nabraha edno kato gnoi ama ne tochno edno bqlo i kato gi stisnah izleze dosta. ot togava minaha 2 sedmici i pak mi se poqviha 1-2 puki takiva. mnogo me pritesnqvat ne sa kato tiq deto chetoh v foruma malki i belichki a 2 golemi i sus neshto kato gnoi. na stvola na penisa sa edva li sa ot brusnene shtoto tam ne se brusna , nqmam kosmi na stvola. nqkoi znae li ot kakvo moje da sa ? a za tiq koito shte kajat otidi na lekar - zapisal sum si chas za vtornik - nqma po-dano na pochuvka bil.

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    къпи се по- често ебати...

ХИГИЕНА!!!
    Imenno!
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Guest
    offfff pisnalo mi e ot takiva otgovori. kupq se 2 puti na den-sutrin i vecher. hodq na uchilishte, posle na urok i ako ostane vreme i na fitnes. ako imah vreme i znaeh che shte mi mine ako se kupq poveche ot 2 puti na den shtqh da go pravq !

Guest
    Znae6 li, opitai da smeni6 sapuna ili du6 gela, za6toto moje i da e alergiq, a to4no tova mqsto e dosta 4uvstvitelno. I dano da ne e ni6to seriozno.

Супер фен
    Град
    Sofia
    Не е от къпането.... на колко години си ?
    Правиш ли секс?
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Guest
    na 24 , pravq seks s 1 momiche veche ot 3 godini.

Фен
    Град
    на футболния терен
    be i az imam malki pyp4ici i mi kazaha 4e nqma problem tva si e ot organizma ..
    Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
    Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!

да и аз също иам ... и не ми правеха впечатление обаче снощи видях че ми се е дигнала няква голяма червена .... и ме боли като я пипна от кво може да е

Фен
    Град
    на футболния терен
    e tva ve4e nz opraai se
    Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
    Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си