- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кои ви харесват повече?
Само да го има нали.Първоначално написано от Neuken In De Keuken
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
Първоначално написано от Анонимко
Ммм...немога да ти отговоря реално, щото не съм била до сега с обрязан![]()
НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg
Нз,но според мен по-добре е с обрязан!
Незнам дали имате същото осещане , обаче всички който са казали образян са "ГОСТ" с 1 и същи ник.Което ме навежда на мисълта че това е някъв пич на който са му реснали пениса и ся само ОБРЯЗАНИ ОБРЯЗАНИ...Omg Необрязан по-добре според мен защото неискам и да си представям се разхождаш без да имаш качулка на главата![]()
are kazvaite!
ne sam vijdala obrqzan za tova sam si za neobrqzanite
haha mi kato cheta poecheto mneniq ...dobre che sum si neobrqzanpa i f krayna smetka momiche ako fanesh na nqkoy da mu lapash i vidish che e obrqzan dali she mu otkajesh a ? Puk mujete kvo predpochitat
Ne sum bil obvrqzan za da naprava razlika
![]()
Абе вие да не сте някакви туркини или еврейки,че с обрязани да го правите????
Офф, според мен всичко тфа е до хигиена... и аз до сега не съм го правила с обрязан, но определено не бих отказала. А въпроса дали предпочитам - не мога да кажа, защото нямам повод за сравнение (за жалост)Но btw чувала съм, че удоволствието е по-голямо. Разбира се всичко е въпрос на опит :P
You can close your eyes to things you don't want to see,
but you can't close your Heart to things you don't want to feel !!!
Аз пък съм чувала, че обрязаните момчета с времето си губят чувствителността, заради постоянното триене на главичката на пениса в бельото например...вярно ли е? Щото аз съм свидетел на подобен случай...
Мда, била съм с обрязано момче, но за мен няма никаква разлика!
Ако ще и цялата си пишка да отреже, ако самия той не спазва добра лична хигиена положението пак ще си е същото....
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
жената е лакомо същество, винаги иска още и още независимо, че няма значение, важното е да въртиш "меча" добреПървоначално написано от Девствен на 19
![]()
П.С. по скоро се кефят на дебелината на пениса щото им разтваря срамните устнички по яко и това може би оказва влияние.. ,нз не сам жена все пак, това е моето мнение![]()
П.С.2 аа пък по темата .. тука споменахте че чувствителността на главичката се намалявала и можело да се издържа по-дълго време и т.н., аз смятам да опитам. в смисал не да се обрежаами да ... така де
да пробвам да движа със заголена глава по няколко часа дневно да речем, малко ще е трудно сякащ понеже когато е в отпуснато състояние мъжкият атрибут става по-малък и т.н.
![]()
!!! No Pain, No Gain !!!
Аз имах предвид, че с времето чувствителността намалява, НО в смисъл, че момчето не може да свърши например...или пък не изпитва кой знае какво удоволствие от секса....
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
awe obrqzani sa po dobre ot edna strana 6tot po higieni4no ama de da znam........
Абе стига бе хора...написах го по-горе и пак ще го напиша...и цялата си пишка да отреже, ако не се къпе няма да е по-чист!Първоначално написано от miss_kiss_sf
abe de da znam az sam mom4e ama ako bqh momi4e vapreki 4e nemoga da si go predstavq mai 6te zaloja na estestvenoto ...taka mislq![]()
с необрязаните стават повече проблеми
abe hora parvoto koeto e nqma zna4enie obrqzan ili neobrazqn vajnoto e 4ovekat da vi kefi i estestveno da znae kak da go izpolzva(za instrumenta staa vapros)i stiga poftarqte za taq higiena nqma zna4enie obrqzan ili neobrqzan specialno za higienata 4ovek kato si se kape redovno i neobrqzan da e shte e 4ist... i tova za debelinata na penisa i tova 4e na obrqzanite im e po malko udovolstvieto e vqrno zashtoto vse pak s godinite na edin obrqzan maj(ili teenager)glavi4kata pri trieneto namalqva 4uvstvitelnosta si i pri neobrqzanite e taka na trieneto e po malko a za goleminata nqma nikakvo zna4enie stiga da ti e golqm pove4e ot 8 santimetra razbira se ... kazano e VAJNI SA PARVITE 8 SANTIMETRA :P
iiiii oshte neshto kato ne ste probvali PM i moga da bada i obrqzan i neobrqzan samo kajete kakav predpo4itate :P MyxAXxaAXAXxA![]()