- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- S koi ot va6te se razbira6 po-dobre?
emi az i s dvamata se razbiram ..
s maika se spre4kvame seki den no posle sajalqvam za tfa koet sam i kazala no kfo da se prai pobertet...xaxa
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
mi powe4e s bashta mi...
Don`T worrY be HapPy
amii i s dvamata ama pove4ko s mam4eto![]()
![]()
с мама
To ima nqkvo shva6tane 4e nali momi4eto se razbira po dobre s maikata i i spodelq i drugi takiva,no opredeleno pri men ne6tata stoqt obratno.Razbiram se po dobre s ba6ta mi,vupreki 4e i s nego dosta si se surdim 6toto sme inati i dvamata no ne e kato s maika mi.Tq neznam ot vuzrasta li 6te e ama dosta 4esto izdivqva i mi ide da i zatvorq ustata ama nqma smisul da go pravq,to edin den 6e i se vurne![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
С майка ми винаги съм се разбирала по-добре!
Баща ми е по-строг и по-консервативен и с него ми е доста дискофортно от гледнаточка на това, че той не ме разбира, нито пък аз него.
Аз с майка ми нещата стоят другояче, с нея се разбираме, споделяме и с нея ми е далеч по-спокойно. С нея дори мога да си пуша, докато с бащата не знам как ще се развият нещата ако запаля пред него.
Pazbiram se s bashta mi pove4e zashtoto maika mi gleda da me komandva kolkoto se moje pove4e ako moje tq da mi jivee jivota she e nai-dobre![]()
NeKa BuDеM dVе TеLa SlEtI V еDnO.NеKа S tEb Nе PiTаMе KаK I zAShtO.nEкA tUк BеZ iMеNа Dа BuDеM zA dNеS.aZ tI dAvAm LuBоVtA-GiVе Me SоMе SeX.
И с двамата
Еми аз като бях по-малка се разбирах и с двамата.Ама сега...гласувах за майка ми защото чат пат намираме общи теми за разговор(ама и много се караме като например снощи за тва че съм закъсняла),а с баща ми съм на моменти.Понякога ми угажда ама понякога....имам чувството че....охххх гадна работа.Не ми се говори
I s dvamata.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Разбирам се чудесно и с двамата ми родители. Единствено дете съм и родителите ми са много строги понякога към мене, но аз споделям всичко с тях и никога не ми се карат за каквото и да било, а напротив-много ми помагат.
S ba6ta mi pove4e si prili4ame po harakter ama toi za vsi4ko vika!!Taka 4e s maika mi se spogajdame po-dobre![]()
С мама,защото никога не ми се сърди,кара ми се мн рядко,разбира ме.А друг родител аз си нямам..![]()
Emi az s maika mi jiveq samo .. s koi li se razbiram po-dobre ...
и аз съм така.. сега вече е по-добре \Първоначално написано от aBeP4eTo
/
Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal
хах и аз това се чудя..Първоначално написано от dataworm
![]()
това е моят отговор "с нито един от двамата"....поне за момента
![]()
f@nt@zi@
ами намирам общ език и с двамата , но с майчето си общувам мн по лесно...жени сме все пак![]()
![]()
I s dvamata se razbiram dostatu4no dobre![]()
S bashta mi mnoy qsno! Kato maika mi mi se skara bashta mi fednaga zapo4fa da me zashtitafa i ako slu4aino sum nakazana toi mi dafa po 100lv i mi kazfa da se zabaflqfam![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Az sus maika mi . Mn tochna jena .![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
ami poprincip s mama, tq mi e nai-blizkiq 4ovek i moga da i kaja absolutno vsi4ko, no i s tatko sum v dobri otno6eniq i se razbirame, za koeto blagodarq na Gospod![]()
moq nevinnost i greh.....
и с двамата