.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: РЕКЛАМИ...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

РЕКЛАМИ...

Коя реклама най-много ви кефи/най-много ви дразни и защо?

nai-mnogo me kefi nazi na spait tam za priqtela mnogo me kfi,a nai mnogo me drazni taq purvata na viva tel s onaq pa4a aleksandra mnoo e grozna

[size=10][b]

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    Незнам коя ме кефи но мога да кажа коя ненавиждам-тая на парфюм "Ефтерпа" леле по неприятна няма! "Котеe" Мяууууууууууууу!

Супер фен
    Град
    твоето легло=)

Re: РЕКЛАМИ...

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Коя реклама най-много ви кефи/най-много ви дразни и защо?
    най-много ме радват на :sprite,coca-cola и fanta.кефят ме защото са много весели и сладурски.
    най-много ме дразни една реклама на некфи добнопробни парфюми нз за името но мисля ,че всеки човек който е гледал рекламата ще се сети.та тая реклама е ужасна-някъф супер,ама супер мазен селянин слиза от страшно яка кола кола и отива при гаджето си,която е по червено бельо.та тя го питам с ужасен мозен глас:"какво да облека?"и той и тряска на масата въпросния гнусен парфюм и и казва:"облечи това",а тя:"ооо парфюм..".
    и след тфа излиизат и пред колата има некфи идиоти и "пича" им вика надуто и превзето:"ее,как е?".
    дразни ме че тая реклама колкото и пъти да я гледам не мога да повярвам,че може да има нещо толкова отвратително.

Фен
    Град
    София
    Любимата ми реклама е тази на Сони -Бравия ,с шаренките топчета-музиката ме кефи.А най-противна е тая на парфюм Ефтерпа но има и много други които не ми харесват

Мега фен
    Мразя всички реклами! Никога не ги гледам!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Много ме нерви онази реклама на някакъв си парфюм Евтера или нещо от този сорт
    "Котееееее"
    "Мяяяуууууу"

бати тъпото

А най- ме радва ... аммм една реклама с едни пеещи прасета .. за някакъв салам става на въпрос
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    Да, бе! Става въпрос за това как убиват прасетата, за да направят салам. Гнусно е!

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Цитирай Първоначално написано от Bleika
    Любимата ми реклама е тази на Сони -Бравия ,с шаренките топчета-музиката ме кефи.А най-противна е тая на парфюм Ефтерпа но има и много други които не ми харесват
    дамз много е яка рекламата на Сони -Бравия :P

Град
    Там,където някой ще ме обича.
    Mnoo me drazni taq na Evterpa.
    A me radvat tazi na "Bankq"(4ista kato lubovta,novo na4alo) i kolednata na Coca-cola.A,i na Sprite za priqtelq. Ebati qkite reklami.

Mejdu drugoto znaete li ot kude ili kak moga da si namerq muzika ot reklami?
    Един човек ми липсва и всичко ми е безразлично.
    Един човек, а всъщност всичко..

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Много ме нерви онази реклама на някакъв си парфюм Евтера или нещо от този сорт
    "Котееееее"
    "Мяяяуууууу"

бати тъпото

А най- ме радва ... аммм една реклама с едни пеещи прасета .. за някакъв салам става на въпрос
    Bye,bye life
    bye, bye loneliness
    Hello happiness...

Салам един какъв си...
    'От щастливи прасета и талантлив продуцент'

...и мен много ме радва!

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Любима ми е тая на Nesquick(или както там се пише) с детето дето бърза да порастне. Тигъра е много сладък като каже "Мяу"
    Пък как ме дразни тфа другото коте дето вика "Мяу" от парфюмитееее. Бахти противната е!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    [quote="Just_One_Girl"]Любима ми е тая на Nesquick(или както там се пише) с детето дето бърза да порастне. Тигъра е много сладък като каже "Мяу"
    quote] и мене много ме радва ... а за дразнеща незнам Тв рядко гледам , а като гледам не наблюдавам рекламите

Еми тая на Спрайт за най-добрия приятел хаха и още една мисля,че на Спрайт пак беше,където игрището за Баскетбол е басейн...много е готина...и една от новите Бамбучи,дет тея се возят в една кола Иначе не гледам много телевизия и може да има и други хо-готини реклами,ама тея съм запомнила
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    hah!moite lubimite sa mi tazi na Sprite-"tvoqt nai-dobur priqtel te jelae",onazi s Jakobs Monarh za ispankata i muja det ne mogat da se razberat na angl a puk posle si piqt kafence zaedno i 3tata(taq e trepa4) q davat po MTV za 4ipsa 'Doritos'!
    v tazi za 4ipsa na edin kupon vsi4ki natro6avat 4ipsa na par4enca,vzimat si po edno par4ence i na tezi na koito im se suedinqvat si lqgat zaedno!dvama sa gotovi da si lqgat kogato izvadnuj vijdat 4e lipsva 4ast ot par4eto na 4ipsa i samo davat nqkuv debelak det vika 'Yeee!Yeees!' i se kefi 4e 6te praqt troika!!!mnogo ludo!
    a naistina nai me drazni i men taq za parfum 'Evterpa'!!!
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си