- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- за крайно ТЪПИТЕ И ДЕБИЛНИ тестове
тъп тест
пак тая тъпня
и още един път
същото
да, пак е това
...
а сега въпроса ми
защо се толерира пускането на тези теми? хубаво ги заключвате... ами защо направо не ги изтривате? много по-малко време ще ви отнеме, а форума е достатъчно голям, че да се задръства толкова много!
ако изтриете 5 такива теми няма да ви обеднее откъм теми форума, не мислите ли? къв е смисъла само да се пречкат тия теми... гледаш някво готино заглавие, отваряш темата-тая тъпотия![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
Oooo, i az mislih da puskam takava tema :P
I na men mi pisna da gledam takiva temi, koito nqmat absoluitno nikakuv smisal i sa SAMO flood, dobre, ZA6TO NAPRAVO NE GI TRIETE![]()
Naistina nqma da vi obednee foruma tolkoz mnogo. No osven temi s takiva tupi testovepostoqnno ima nqkfi mneniqta, koito sa nqkakva ebavka - i spored men TEQ POSTOVE TRQBVA DA SE TRIQT, zabelqzala sum 4e miloto_girl-4e ponqkoga samo namalqva goleminata na bukvite
![]()
E dobre, kakuv e smisalut ot tova? Mnogo po-dobre 6te e da se iztriqt, i bez tui nqkoi hora pi6at postove, 6toto nqmat kfo da praqt i re6afat da se praqt na interesni i sa ebavat - e ok ama 6to ne iztriite teq mneniq![]()
A kolkoto do nqkoi temi ot tipa "praih sex s sestra mi", "naebah u4itelkata", "4ukah se s hermafrodit"- mislq, 4e teq temi ne trqbva samo da se zakliu4vat, no i da se triqt
![]()
P.P. 4ESTITA KOLEDA![]()
![]()
![]()
Syglasen sum s vas!
In dreams there are no rules...
sineoka_kukla,виждала си постове,които съм намалила,но не си видяла колко много съм изтрила,нали?!
Повярвай ми на ден се трият адски много безмислени постове,НО не може само да се трие![]()
Има си правилник,който трябва да се спазва и трябва и да се показва на потребителите защо дадено мнение е модерирано и по коя точка![]()
Ако само се триеше,според мен щеше да има дооооста злоупотреби![]()
А и има причина някой теми да не се трият,а само да се заключват![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
3 точка от правилника!
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html