.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...

за крайно ТЪПИТЕ И ДЕБИЛНИ тестове

тъп тест
    пак тая тъпня
    и още един път
    същото
    да, пак е това
    ...
    а сега въпроса ми
    защо се толерира пускането на тези теми? хубаво ги заключвате... ами защо направо не ги изтривате? много по-малко време ще ви отнеме, а форума е достатъчно голям, че да се задръства толкова много!
    ако изтриете 5 такива теми няма да ви обеднее откъм теми форума, не мислите ли? къв е смисъла само да се пречкат тия теми... гледаш някво готино заглавие, отваряш темата-тая тъпотия
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

Супер фен
    Oooo, i az mislih da puskam takava tema :P
    I na men mi pisna da gledam takiva temi, koito nqmat absoluitno nikakuv smisal i sa SAMO flood, dobre, ZA6TO NAPRAVO NE GI TRIETE
    Naistina nqma da vi obednee foruma tolkoz mnogo. No osven temi s takiva tupi testove postoqnno ima nqkfi mneniqta, koito sa nqkakva ebavka - i spored men TEQ POSTOVE TRQBVA DA SE TRIQT, zabelqzala sum 4e miloto_girl-4e ponqkoga samo namalqva goleminata na bukvite
    E dobre, kakuv e smisalut ot tova? Mnogo po-dobre 6te e da se iztriqt, i bez tui nqkoi hora pi6at postove, 6toto nqmat kfo da praqt i re6afat da se praqt na interesni i sa ebavat - e ok ama 6to ne iztriite teq mneniq
    A kolkoto do nqkoi temi ot tipa "praih sex s sestra mi", "naebah u4itelkata", "4ukah se s hermafrodit" - mislq, 4e teq temi ne trqbva samo da se zakliu4vat, no i da se triqt

P.P. 4ESTITA KOLEDA

Syglasen sum s vas!
    In dreams there are no rules...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    sineoka_kukla,виждала си постове,които съм намалила,но не си видяла колко много съм изтрила,нали?!
    Повярвай ми на ден се трият адски много безмислени постове,НО не може само да се трие
    Има си правилник,който трябва да се спазва и трябва и да се показва на потребителите защо дадено мнение е модерирано и по коя точка
    Ако само се триеше,според мен щеше да има дооооста злоупотреби
    А и има причина някой теми да не се трият,а само да се заключват
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

3 точка от правилника!
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си