.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 99
    Leniva_Me4ka
    Guest
    Дълго яке на Cerruti може да не изглежда най-женственото,ама по-добре да ми е топличко!

Голям фен
    Град
    DreamLand
    mm az sym skyso,ama ne syvsem kyso de ednoto izcqlo mi pokriva krysta)i drugoto ,ama e mnogo haha

Фен
    Град
    nqkade tam...
    nai-dobre e dulgo.
    1.6toto ti topli na krysta i na krakata
    2. i debelite i slabite izglejdat dobre v nego
    3.kato te plusnat v snega ne ti se mokri nito krysta,nito pak 6te ti se namokrqt drehite...
    nqma lo6o ot dulgoto qke...
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Град
    Пловдив
    Ами аз съм слабичка и по-ми тича дълго,а и не настивам!Здравето все пак!

Guest
    Kato stanete na 30 she si biete glavite che ne mojete da imate deca shtoto sa vi otishli na kino qichnicite zaradi tiq KYSI qkenca!

Guest
    И аз гледам да ми е топло,якето си ми е средна дължина,на половината на дупето и си ми харесва за големия студ.А когато е по-топло естествено,че не отказвам късите якета,имам си едно беличко такова и много му се кефя,ама за всичко си има време де

Фен
    Град
    Шумен
    Ами аз предпочитам по-дългите якета.Имам и късички ама зимата в тоя студ няма да тръгна с тях.Е за кръста сте прави,че може да истине с тези късичките якенца.Аз дори и да съм с дългичко яке пак си нося боди и то ми топли.Якето ми е малко под дупето и много му се кефя...хем топло-хем е яко.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от kissorankata
    Ами аз предпочитам по-дългите якета.Имам и късички ама зимата в тоя студ няма да тръгна с тях.Е за кръста сте прави,че може да истине с тези късичките якенца.Аз дори и да съм с дългичко яке пак си нося боди и то ми топли.Якето ми е малко под дупето и много му се кефя...хем топло-хем е яко.
    em da ama e po-sexy, kogato dupeto se vijda
    Ama znam, 4e dulgite qketa toplqt pove4e...ama vse pak kusite RULZZZZZ

Фен
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Цитирай Първоначално написано от kissorankata
    em da ama e po-sexy, kogato dupeto se vijda
    Ama znam, 4e dulgite qketa toplqt pove4e...ama vse pak kusite RULZZZZZ
    Е да права си,че е по-секси да се вижда дупето ама наистина не е приятно когато ти истине гърба. И както написа онзи Гост "Kato stanete na 30 she si biete glavite che ne mojete da imate deca shtoto sa vi otishli na kino qichnicite zaradi tiq KYSI qkenca!"И смятам че е напълно прав/а.

Голям фен
    Град
    София
    Аз си имам и късо и дълго.
    Когато е студено,си слагам дългото и ми е супер.Не ми е студено,не се мокря.
    А и просто незнам как може да се издържи на -15 кръста ти да е гол
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от vra4ka

То се издържа, но после седиш по форумите и пишеш теми защо те боли кръста...и защо бялото ти течение не е бяло...

Цитирай Първоначално написано от vra4ka

Права си.Пълна глупост е това..никога не съм ходила така и няма да ходя.Намирам го за адски просташко.Като не искат да си запасват потници,ами сложи си едно боди и ще ти е топло!

Повече от фен
    Град
    ruse
    ami az imam 2 kasi i edno dalgo, no kasite po me kefqt, po gotino stoqt.Dalgoto go obli4am za raznoobrazie i kogato e mnogo studeno

Град
    Sofiq
    Обожавам тренчкот(тва е като шлифер ,но с дължина до колената)..адски женствено е и някак мистериозно ...

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    Имам и дълго, и късо яке. Всъщност къси имам 3. Едното не е зимно де. Избирам кое ще нося според настроението си и според дрехите, с които съм облечена.
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

KYSO! nqma zna4enie dali mi e toplo vajnoto e da izglejdam dobre!

предпочитам дългите якета тип шуба, защото с тях ми е по-топло.
    Имам едно късо, ама го нося пролет и есен преди да стане по-студено. Иначе зимата си обичам шубата и... така =)

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Късо. Дълго не съм имала и няма и да си купя.

Kaso stra6no me kefqt teq kasi4kite
    ''Да обичаш е същото като песен да пееш,но няма песен без край!''

моето е късо, но покрива кръста... мисля да си взема и едно по-дълго, щото понякога много силен вятър духа... все пак трябва да внимавам да не настина..

Град
    Усмивката :Р
    Аз поради тази причина си имам и дълго и късо ... и общо взето за всички сезони съм така
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Мега фен Аватара на Spider4eto
    имам 3чки- късо, средно и дълго. Дългото е за най-големите студове, средното, когато е малко по-топло, а късото е за още по-топло

За зимата предпочитам нещо дълго,готинко,модерно ... За есента -късичко ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Предпочитам дълги или средно къси. Иначе харесвам и тия мини жилетчици, който са само за раменете, ама те не са якета...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си