- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дълго или късо яке?
Дълго яке на Cerruti може да не изглежда най-женственото,ама по-добре да ми е топличко!![]()
mm az sym skyso,ama ne syvsem kyso de ednoto izcqlo mi pokriva krysta)i drugoto ,ama e mnogo haha
![]()
nai-dobre e dulgo.
1.6toto ti topli na krysta i na krakata
2. i debelite i slabite izglejdat dobre v nego
3.kato te plusnat v snega ne ti se mokri nito krysta,nito pak 6te ti se namokrqt drehite...
nqma lo6o ot dulgoto qke...
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
Ами аз съм слабичка и по-ми тича дълго,а и не настивам!Здравето все пак!
Kato stanete na 30 she si biete glavite che ne mojete da imate deca shtoto sa vi otishli na kino qichnicite zaradi tiq KYSI qkenca!
И аз гледам да ми е топло,якето си ми е средна дължина,на половината на дупето и си ми харесва за големия студ.А когато е по-топло естествено,че не отказвам късите якета,имам си едно беличко такова и много му се кефя,ама за всичко си има време де![]()
Ами аз предпочитам по-дългите якета.Имам и късички ама зимата в тоя студ няма да тръгна с тях.Е за кръста сте прави,че може да истине с тези късичките якенца.Аз дори и да съм с дългичко яке пак си нося боди и то ми топли.Якето ми е малко под дупето и много му се кефя...хем топло-хем е яко.
em da ama e po-sexy, kogato dupeto se vijdaПървоначално написано от kissorankata
![]()
![]()
![]()
Ama znam, 4e dulgite qketa toplqt pove4e...ama vse pak kusiteRULZZZZZ
![]()
Е да права си,че е по-секси да се вижда дупето ама наистина не е приятно когато ти истине гърба.Първоначално написано от sineoka_kukla
И както написа онзи Гост "Kato stanete na 30 she si biete glavite che ne mojete da imate deca shtoto sa vi otishli na kino qichnicite zaradi tiq KYSI qkenca!"И смятам че е напълно прав/а.
![]()
Аз си имам и късо и дълго.
Когато е студено,си слагам дългото и ми е супер.Не ми е студено,не се мокря.
А и просто незнам как може да се издържи на -15 кръста ти да е гол![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
То се издържа, но после седиш по форумите и пишеш теми защо те боли кръста...и защо бялото ти течение не е бяло...Първоначално написано от vra4ka
Права си.Пълна глупост е това..никога не съм ходила така и няма да ходя.Намирам го за адски просташко.Като не искат да си запасват потници,ами сложи си едно боди и ще ти е топло!Първоначално написано от vra4ka
ami az imam 2 kasi i edno dalgo, no kasite po me kefqt, po gotino stoqt.Dalgoto go obli4am za raznoobrazie i kogato e mnogo studeno![]()
Обожавам тренчкот(тва е като шлифер ,но с дължина до колената)..адски женствено е и някак мистериозно ...
Имам и дълго, и късо яке. Всъщност къси имам 3. Едното не е зимно де. Избирам кое ще нося според настроението си и според дрехите, с които съм облечена.
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
предпочитам дългите якета тип шуба, защото с тях ми е по-топло.
Имам едно късо, ама го нося пролет и есен преди да стане по-студено. Иначе зимата си обичам шубата и... така =)
Късо. Дълго не съм имала и няма и да си купя.
Kaso stra6no me kefqt teq kasi4kite![]()
''Да обичаш е същото като песен да пееш,но няма песен без край!''
моето е късо, но покрива кръста... мисля да си взема и едно по-дълго, щото понякога много силен вятър духа... все пак трябва да внимавам да не настина..
Аз поради тази причина си имам и дълго и късо... и общо взето за всички сезони съм така
![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
имам 3чки- късо, средно и дълго. Дългото е за най-големите студове, средното, когато е малко по-топло, а късото е за още по-топло![]()
За зимата предпочитам нещо дълго,готинко,модерно... За есента -късичко ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Предпочитам дълги или средно къси. Иначе харесвам и тия мини жилетчици, който са само за раменете, ама те не са якета...