- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сатанински послания в Jingle Bells!!!
Ето ви линка от песента наобратно
http://www.funnypart.com/funny_flash...reversed.shtml
Има нещо Евил Кристал доста странно ,заслушайте се добре!
не останаха чисти песни по дяволите
2 т. системно
Това беше супер гадно.
Изкара ми ангелите.![]()
Един човек ми липсва и всичко ми е безразлично.
Един човек, а всъщност всичко..
i moite su6to,ako sa odtanali nqkakvi,ve4e gi nqma...wow![]()
Пратих го на една приятелка. Тя винаги слуша музика доста силно,докато е на PC-то. Представям си реакцията.![]()
мога да ви дам линкове към хиляди такива глупости
2 т. системно
знаммм дооооста такива,ама това си беше брутално![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
i az znam mnoo takiva ama tva e ebasi sme6kata...
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
Баси кви сте гадни! Понеже песента тихичка, усилих на маь колоните и тва като изскочи, в стаята тъмно басиииииииииИ с Alt-F4 не щеше да се затваря. Гадно
![]()
И аз не чувах песента и увеличих колонките.
![]()
![]()
![]()
Ооооооооооооооооооооохххх ххххххххххххххххххххххххх !
ei horaaa 5 chasa sutrinta e a az sym sama v staqta i ekrana na pc-to e edinstvenata svetlinka deto vliza v staqta...ta znachi puskam si az pesnichkata i za da ne usilvam mnoo si slagam kolonkata plytno do uhoto i bukvalno kato pochnah da slusham pesnichkata zaciklih mnoo qko za da chuq dumite dobre i kakto si gledam v monitora ..... maleeeeeeeeeeeeeeee sarceto mi shteshe da izkochi weee horaa tva e super brutalno ne moga da se osvestq oshte sarceto mi naprao shteshe da izkochi...WoW...![]()
Знай,най,най от понеделнишки
обичам да стартирам безделнишки знай,най.
to4ka 1 ot pravilnika.
·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·