- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ako разполагахте с 150 лева какво щяхте да си купите с тях?
mp3player с 256MB памет и зареждащи се батерии.
Дай ми ги и ще ти покажа![]()
Един човек ми липсва и всичко ми е безразлично.
Един човек, а всъщност всичко..
Az bih si vzel drehi!
In dreams there are no rules...
аз се чудя между дрехи, колело(никога не съм карал), мп3 плейър, поправка на уредбата или просто някав нискочестотен усилвател с колона поне 100W, ама 150 лева не са достатъчни, малко ремонт на стаята... незнам просто
ако изкарвах тея пари на ден, дори нямаше да се замисляПървоначално написано от machoka
Аз си набелязах едни ботушки, които са някъде към 90 лева. А с останалото ще си накупя абокати и ръкавици, щото мисля като си отида да си направя стаята пиърсинг студио.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
i az se chudq .. i az s tolkoz razpolagam .. no utre mnogo dobre shte gi namestq v nqkoi parcalka![]()
Направи си музиката първо - тва е най важното- един съвет - свържи се с тоя човек - amp2000.hit.bg - бодан се казва по ник, и ще успееш да направиш конфигурация, продава и басове и ампове втора ръка
. Зимаш си говорител и сам си правиш тубата чрез унищожаването на някой шкаф
.
Можеби щях да си купя дрешки!Или пък да прекарам един прекрасен ден с тайфата за моя сметка!А ако имаш някаква мечта за която трябват повечко пари тези ги остави в някоя банка и продължи да спестяваш без да взимаш от тях докато събереш желаната сума!![]()
Искам те, но нямам право да докосвам твойто тяло,
гледам как целуваш - нея вярвай ми ще полудея.
http://phpbb.fhhost.com/index.php?mforum=jessicaalba
то нямам здрави шкафове, щото сегашната щаига преди да се избуши ми разбрица стаята. а като ти казвам че за 150 лв няма да стане, ти го казвам щото искам нещо качествено. в крайна сметка най-много да си направя QUAD-a там некъде четох че можело и за 60тина кинта сам да си го направя. пък и е 2х200. ама все пак и колоните пара струват. ще мисля още. мерси за съвета все пакПървоначално написано от Стеснителната
да не говорим че за автоусилвател трябва импулсно дето незнам колко струва ма надали е малко.
Абе не авто, там при бодан има и домашни, тва техникс мехникс секви има. Иначе си прав че за да е качествено трябва да се вложат паре ама ако имаш самодисциплина ще спестяваш.
тея домашни на саита са ебати измишльотините. моделите са по стари от на баба ми фърчилото. а иначе техникс за 150 лева, мога само да си поправя сегашния техникс за тея пари и пак да го скапам за 2 месеца. тъпо нали.Първоначално написано от Стеснителната
кви пари ще ми е един техникс или сони усилвател да кажем 2х200w? да знам дали има смисъл да си спестявам
Ами ако си го опровиш както трябва не би трябвало да го скапеш. Намали му консумацията малко за да не се изкушаваш да дънишкато усетиш че криви защо трябва да усилваш още
?
emi na tvoe miasto bih si kupila mp3 player no tai kato imam spirala ta zamigli mi svar6i bih si kupila edna na dior i 5cvqta senki zaa o4i na chanel! i parite po4ti otidoha-ako ostanah 6te si vzema o6te edin glanc za ustni s vkus na lancome.....aide niama gi ve4e!! xixi
Ммм за какво...
Незнам получих за Коледа всичко, което исках така, че тия пари 100% бих ги изхарчила за удоволствия като алкохол ( и други медикаменти ), дискотечки, мъже e.t.c :P
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Спирала, гланц и сенки ще си купя за 10 лева. Даже ще си купя 2 чифта сенки.Първоначално написано от Taina{}
Човека иска съвет кво да си купи ти му гоориш за гланцовеи второ кви са тия гланцове за 100 лева?
150 лева .. хм ами двупосочен билет за Братислава или Виена![]()
Във всеки звяр има поне капка милост. В мен не. Значи не съм звяр!
Аз разполагам с 200 и смятам да си купувам дрехи! Но аз съм момиче се пак![]()
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
А аз разполагам с 10 евро. Сега ще се фукаме ли? :П