- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой е най-бруталния филм на ужасите,който сте гледали?
Какъв няма? Колекционерът ли? Провери в nanoset.net![]()
~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~
^^ Мисля,че искат да кажат,че няма 'най-брутален страшен филм',който да са гледали.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ей забравил съм му името...не беше нито тия триони нито американски. Беше един японски где психопат си затвори мъж и жена и яко humiliation.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Grindhouse и Saw всичките части!![]()
Обичам да обичам, мразя да мразя!
аз по принцип не обичам такива филми щот мисла че са много страшни. ама кат ви чета мненията че предизвестена смърт е най- страшния щях да падна от смях на земята.в тоя филм няма нищо страшно и мрачна вода и подобен пак за едно умряло момиче дет иска майка. и то май по ваще мнения аз съм гледала най страшния значи няма да имам проблеми с като реша да гледам тоя за канибалите например
Подкрепям с 2 ръце и 2 крака.Първоначално написано от hamilcar
- Вие кво се вживявате като тва не е истина ?
-Аз хорърчета гледам сама ,че много се дразня като има някой до мен и почне "ВЪЙ страх ме е ! " - пък иначе ме кара да гледаме заедно - тц
-Като ви е страх после защо ги гледате ?![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
http://zamunda.net/details.php?id=70698&hit=1 - гледала съм тая гадост 2 пъти![]()
Memento mei, memini tui!
Да не би дето се възбуждаше докато ги режеше ?Първоначално написано от pwnage
Мисля ,че е : Гротеска![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Easearhead мисля,че така се казваше
Асии <3 , Наннсии <3
Я ми разкажи малко за тоя филм,please,'щото като четох коменатите за него в замундата и някои казваха че нямал смисъл,а други,че бил много интересен но просто трябвало да се замислиш.Първоначално написано от 6okolad4ety95
Ти разбра ли го,мн ли е омотан?
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
фермата на албино
осбено тоя филм ми остави травма гледах го сама на тъмно
гледала съм също предизвестена смърт 2
и обитание в кънектикът
(също ми остави травма и го гледах сама на тъмно)
Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3
"Задънена улица"
Аррргггххх...Още повече, че го гледах посред нощ на системата за домашно кино и бях самичка...
![]()
Също имаше един ужасен... "Чистилище"![]()
all day... all night... what the fuck?!
Предизвестена смърт 1 и 2. Много обичам тая Самара....Била е сладка,преди да се превърне в гниещ труп
Но най брутални за мен си остават частите на Убийствен пъзел.
Ами гледала съм много хоръри, но като че ли Проклятието Блеър и Paranormal Activity са най стряскащи... Де да знам тези с кървищата са по скоро смешни и в никакъв случей не могат да ме изплашат
Гледайте Wrestlemaniac и тогава ми говорете
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
The Grudge
The Grudge 2
The Grudge 3
За мене това са 3те най-стряскащи филма![]()
LET IT BE...HOUSE
Филмът е може би най-странния, който е правен някога. Аз лично не успях да го разбера съвсем, т.е. не открих голям смисъл. Но това все пак е Линч. Абе гледай го, ще е нещо напълно ново за теб.Първоначално написано от SoStarstruck
тексаско класне 74
cannibal holocaust 1во гледане ми баше много гаден ама сега ми е любим
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Задънена улица .и.. Предизвестена смърт 1 и 2...![]()
Аз попринцип не могa да гледам страшни филми сама..но тея двaта филма много ми ги хвалеха и ги гледах сама..после 1 месец имах страх от тъмното...да не земе Самара да излезе от някъде..
![]()
филм на ужасите, психо или филм-месокомбинат? Щото от психотата любим ми остава Paranormal Activity... за месата и карантиите - [REC], Hostel 1 и 2, а за ужаси.. нз, то не знам какво остана за ужаси... може би спада към кланиците - 30 days of night...
Препоръчвам ви Final destination 1,2,3,4,5 , който всъщност не е страшен, има само кървави сцени но ми беше много интересно да гледам и 5те части.![]()
Препоръчвам ви Final destination 1,2,3,4,5 , който всъщност не е страшен, има само кървави сцени но ми беше много интересно да гледам и 5те части.![]()