- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой е най-бруталния филм на ужасите,който сте гледали?
CANNIBAL HOLOCAUST
SAW
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
ммммм saw <3 много са яки сичките части.. а най-гадния филм евър който съм гледала е Четвъртия вид -.- ужс![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Midnight meat train
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Отведи ме в ада (имах фобия от баби няколко дни)[/quote]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Silent Hill, From Hell, Death Silence, Hellraiser, Candyman и т.н.
П.П. Отведи ме в ада е най-глупавия и безсмислен филм, който съм гледала, наскоро. Толкова дебилен и смешен... Объркали са му жанровете.
Единствения филм с такова описание може би е Final Destination.Първоначално написано от BlackEyedPeas
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Аре ако ми кажете за какво я ъпнахте тая тема като има почти същата важна ?!?!?!?!
Billy Loomis : We all get little mad sometimes ..
Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Phobia и Phobia 2
Бива си ги азиатците в хорърите, не мога да отрека.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
grudge
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Човешка стоножка...ужасен е ..много брутален филм![]()
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Гняв.Още ме е страх, а го гледах преди две, три години.![]()
Saw-може да не е толкова брутелен но все пак...![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Има важна тема за обсъждане на филмите на ужасите бе злета..стига писахте тука .
Billy Loomis : We all get little mad sometimes ..
Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Най- бруталния?Може би е Гняв 3!По-страшен не съм виждал, а относно Предизвестена смърт.. нещо не ми хвана окото на страхДори с един приятел се посмяхме малко
![]()
☆ I got.. Big cars, big wheels, big chains, big pimpin, big money, big dreams, big dreams..! ☆
Толкова сте прости ,че не ми се коментира.
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Аз също се наплаших от този филмПървоначално написано от ecstazy
както и от I Spit On Your Grave
Humans need fantasy to be human.
gledaite "The woman in black" i "Nothing left to fear"- jestoki sa!!!
пхахахаха, бахти... the woman in black
ако под 'бутален' имате предвид кървища, то тогава единственият, който ме отврати май е the hills have eyes 2. ма може да е заради това, че съм била малка, когато съм го гледала
а, и human centipede
филм, който може да ви изплаши (в 2-3 момента, ма пак е по-добре от нищо) е insidious. най-якото е, че продължението не съква.
Заклинанието.
Всъщност е добър филм, а не някоя малоумна гнусотия...
Здравейте,от много време търся един страшен филм и като видях темата,реших да попитам,дали някой не го знае.Филма е от 2006 надолу и беше за някакво семейство,което се мести в къща,обитавана от духове и буквите по хладилника се местеха и ставаха странни неща.Една вечер едно от децата стана,за да отиде до банята и когато пусна чешмата,започна да тече кръв.Детето се обърна и видя НЕЩОТО :Д Не помня много от филма,ама тогава бях малка и сега много искам да го гледам.