- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От къде си купувате дрехи?
mi imam si niakfi lubimi magazin4eta,v koito znam 4e kogato i da otida se she si haresam neshto...stava vupros za board shop,corporide,insomnia/naposleduk ne tolkova/,roxy i nekfi takiva...
ina4e imam ebasi maniata kum sekond hand shopovete...tam mojesh da namerish ebasi neshata...i po princip ako vliaza v niakluv magazin i si haresam neshto,niama da mi puka ako primerno e naikvo super markovo...
we like it DARK&HARD
da,sreshty frenskata no malko po-nagore,posoka popa, a ina4e na ripcurl neshta ima v roxy,toi e na vitoshka...i sushto taka na bul.cherni vruh v nordikata tia e predi malkia sls kato idvash ot hladilnika...Първоначално написано от kami_345
we like it DARK&HARD
в la fiesta наистина има невероятни парцалки, особено като ги мина след тва с ножичката и иглата стават перфектни. абе втори употреби рулз
алелуя.
samo ot enita katerina i eden mn mi haresvat tezi butici
p.p eden ne e butik beriga magazini![]()
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
От 4you основно са ми блузките, иначе панталони откъдето си харесам, ама да са прави и изчистени с ниска талия. Кецовете са ми на Мания, сегашните. Иначе единствено давам повече пари за шапка. По някой път си зимам и неща от Paloma ама много рядко, щото не е за всеки ден и даскало такива дрехи според мен де.....
Ееи хора ако знаете само колко ще съм ви благодарна , ако ми кажете за Бога в Пловдив има ли магазин на Terranova или Mango !??!? Ако някои знае моляяяя да пише щото издивявам вече !!! Мерсии предварително![]()
![]()
![]()
![]()
аз си купувам дрехи от Mango,Terranova,Adidas,Nike,Tally Weijl,Kenvelo,S.Oliver,Duppe,Kiki & Riki,Havana ,но също така си купувам дрехи от разни бутици, ако ме грабне нещo-u от по-евтинете магаз.
Shto za tup wupros ... sega wsichki wuw foruma trqbwa da pokajat kolko sa im "markowi" drehite li?
Kupuwam si drehi,koito mi hareswat i koito sa mi udobni.Bez znachenie dali sa ot Terranowa ili Kenwelo,ili ot kwartalniq magazin ... wajnoto e az da se chuwstwam komfortno s tqh :P
БлаБлаБлаБла .. колко много обичаме старите теми .![]()
Иначе напоследък любим магазин ми е Fashion Victims в ПлдАдски сладурски неща имат . :P
Но никога не се ограничавам само с един магазин или една марка , и без тва и да искам не мога , щото супер трудно се намират малки дрешки![]()
mi az nai ve4e si pazaruravam ot tally weijl ponqkogai ot terranova no pak ima i malko po obiknovenni magazin4eta v koito sa6to ima qki dre6ki,e da nqma da sa s koi znae kakvo ka4estvo ama vse pak drexite ne se nosqt ve4no tai 4e nqma problem)
от магазини за втора употреба - хем дрехите са качествени, хем са евтини.
мдаа. и от магазините за дрехи с някви незабележими дефекти. оферта си е.Първоначално написано от abstraction
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Да..защо тря да е марково за да ми хареса?ИНаче от втора употреба не купувам никогаПървоначално написано от dragonika
grada v koito jiveq e mnogo malak i nqma takiva markovi magazini...ima nqkoi,koito sa po-skapi,no ne sa markovi..az si vzimam neshto koeto mi haresva..imam edni danki REPLAY,no ne sam si gi kupuvala ot jambol .. pyk i tuk ako izleze neshto hubavo celiq grad si kupuva...i vsichki sa ednakvi![]()
Vsushtnost ne 4e ne6to protiv imam no dosega vsi4ki izbroqvat nqkakvi markovi magazini![]()
![]()
I sum sigurna 4e nqkoi razbira se malko sa preuveli4ili de. Nqma li hora tuk koito da si pazaruvat ot razni magazini za po 30-40-50 lv bluzki nqkade i ne ot markovi magazini???To ako stava na vurpos i po 3.50 bluzki ima.Vse pak i tqh nqkoi gi kupuva nali?
Ina4e az ot Enita i Ninka(samo zimnite ne6ta).Kato si haresam ne6to iz grada si kupuvam nqma zna4enie markata !
Аз от ВТОРА УПОТРЕБА САМО КУПУВАМ. Там си взимам дънки за 10 лева, дето иначе са 40, а летните дрехи са супер- блузка за левче, дето на магазина е 15. Еби му мамата, за какво да давам по 30 кинта зе нещо, дето го има и за 5, като е почти чисто ново, то си му личи, особено ако е бял цвят. И никой не разбира че са втоеа употреба, не личи, не им го пише отгоре. Даже ме питат откъде си намирам толкоз готини дрехиВтора ръка- номер едно. Гадни гъзари, като спрат мама и тате да дават кинти ще ви видим какво ще си купувате
![]()
Ми аз си пазарувам от Мола или от ЦУМ![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
пазарувам най-често от.....там от където си харесам нещот.е. за магазини съм на принципа-навсякъде по всяко време! не се ограничавам в марки...просто ,когато нещо ми хареса и ми седи добре-купувам!
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Sabotage.. nai ve4e sabotage ili Enita tva ob6to vzeto ;]]]
Нямам определено място от което пазарувам. Купувам си от всякъде, ако си харесам нещо от пазара(Кр. Село(че ми е близо))- от там, ако си харесам от Графа- от там, от всякакви магазини...![]()
i az sym ot koleja, koi klas siПървоначално написано от Анонимко