.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 103
    Супер фен Аватара на i'm so excited!
    rip curl на патриарха там към френската...
    алелуя.

mi imam si niakfi lubimi magazin4eta,v koito znam 4e kogato i da otida se she si haresam neshto...stava vupros za board shop,corporide,insomnia/naposleduk ne tolkova/,roxy i nekfi takiva...
    ina4e imam ebasi maniata kum sekond hand shopovete...tam mojesh da namerish ebasi neshata...i po princip ako vliaza v niakluv magazin i si haresam neshto,niama da mi puka ako primerno e naikvo super markovo...
    we like it DARK&HARD

Цитирай Първоначално написано от kami_345
    Hora plsss kajete kude e magazina na rip curl.6te sum vi mn balgodarna ako mi kajete.10x predvaritelno
    da,sreshty frenskata no malko po-nagore,posoka popa, a ina4e na ripcurl neshta ima v roxy,toi e na vitoshka...i sushto taka na bul.cherni vruh v nordikata tia e predi malkia sls kato idvash ot hladilnika...
    we like it DARK&HARD

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    А и La fiesta на ндк

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    в la fiesta наистина има невероятни парцалки, особено като ги мина след тва с ножичката и иглата стават перфектни. абе втори употреби рулз
    алелуя.

Повече от фен
    Град
    orange county
    samo ot enita katerina i eden mn mi haresvat tezi butici
    p.p eden ne e butik beriga magazini
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен
    Град
    София
    От 4you основно са ми блузките, иначе панталони откъдето си харесам, ама да са прави и изчистени с ниска талия. Кецовете са ми на Мания, сегашните. Иначе единствено давам повече пари за шапка. По някой път си зимам и неща от Paloma ама много рядко, щото не е за всеки ден и даскало такива дрехи според мен де.....

Guest
    Ееи хора ако знаете само колко ще съм ви благодарна , ако ми кажете за Бога в Пловдив има ли магазин на Terranova или Mango !??!? Ако някои знае моляяяя да пише щото издивявам вече !!! Мерсии предварително

Guest
    аз си купувам дрехи от Mango,Terranova,Adidas,Nike,Tally Weijl,Kenvelo,S.Oliver,Duppe,Kiki & Riki,Havana ,но също така си купувам дрехи от разни бутици, ако ме грабне нещo-u от по-евтинете магаз.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Shto za tup wupros ... sega wsichki wuw foruma trqbwa da pokajat kolko sa im "markowi" drehite li?
    Kupuwam si drehi,koito mi hareswat i koito sa mi udobni.Bez znachenie dali sa ot Terranowa ili Kenwelo,ili ot kwartalniq magazin ... wajnoto e az da se chuwstwam komfortno s tqh :P

Град
    In The Heart of Darkness
    Да голяма глупост е тва- с тия маркови глупости... пфф
    мойте дрехи не са маркови и пак изглеждам добре в тях! ебаси гграндоманията- кви са тия!?!??!?!!?
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    БлаБлаБлаБла .. колко много обичаме старите теми .

Иначе напоследък любим магазин ми е Fashion Victims в Плд Адски сладурски неща имат . :P
    Но никога не се ограничавам само с един магазин или една марка , и без тва и да искам не мога , щото супер трудно се намират малки дрешки

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

korinka_
    Guest
    mi az nai ve4e si pazaruravam ot tally weijl ponqkogai ot terranova no pak ima i malko po obiknovenni magazin4eta v koito sa6to ima qki dre6ki,e da nqma da sa s koi znae kakvo ka4estvo ama vse pak drexite ne se nosqt ve4no tai 4e nqma problem)

от магазини за втора употреба - хем дрехите са качествени, хем са евтини.

Цитирай Първоначално написано от abstraction
    от магазини за втора употреба - хем дрехите са качествени, хем са евтини.
    мдаа. и от магазините за дрехи с някви незабележими дефекти. оферта си е.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от dragonika
    Няма определени магазини, в които ходя задължително, нито пък марки, които задължително са ми в гардероба...просто като имам нужда (или каприз) от нещо - излизам, обикалям навсякъде и купувам каквото и откъдето ми хареса
    Да..защо тря да е марково за да ми хареса?ИНаче от втора употреба не купувам никога

Повече от фен
    grada v koito jiveq e mnogo malak i nqma takiva markovi magazini...ima nqkoi,koito sa po-skapi,no ne sa markovi..az si vzimam neshto koeto mi haresva..imam edni danki REPLAY,no ne sam si gi kupuvala ot jambol .. pyk i tuk ako izleze neshto hubavo celiq grad si kupuva...i vsichki sa ednakvi

Even heaven is hell without you

Vsushtnost ne 4e ne6to protiv imam no dosega vsi4ki izbroqvat nqkakvi markovi magazini I sum sigurna 4e nqkoi razbira se malko sa preuveli4ili de. Nqma li hora tuk koito da si pazaruvat ot razni magazini za po 30-40-50 lv bluzki nqkade i ne ot markovi magazini???To ako stava na vurpos i po 3.50 bluzki ima.Vse pak i tqh nqkoi gi kupuva nali? Ina4e az ot Enita i Ninka(samo zimnite ne6ta).Kato si haresam ne6to iz grada si kupuvam nqma zna4enie markata !
    KeeP YouR HeaD UP,LegS CloseD,EyeS OpeneD!
    \_/

Guest
    Аз от ВТОРА УПОТРЕБА САМО КУПУВАМ. Там си взимам дънки за 10 лева, дето иначе са 40, а летните дрехи са супер- блузка за левче, дето на магазина е 15. Еби му мамата, за какво да давам по 30 кинта зе нещо, дето го има и за 5, като е почти чисто ново, то си му личи, особено ако е бял цвят. И никой не разбира че са втоеа употреба, не личи, не им го пише отгоре. Даже ме питат откъде си намирам толкоз готини дрехи Втора ръка- номер едно. Гадни гъзари, като спрат мама и тате да дават кинти ще ви видим какво ще си купувате

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Ми аз си пазарувам от Мола или от ЦУМ
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    пазарувам най-често от.....там от където си харесам нещо т.е. за магазини съм на принципа-навсякъде по всяко време! не се ограничавам в марки...просто ,когато нещо ми хареса и ми седи добре-купувам!

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Голям фен Аватара на I_ve7o
    Sabotage.. nai ve4e sabotage ili Enita tva ob6to vzeto ;]]]

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Нямам определено място от което пазарувам. Купувам си от всякъде, ако си харесам нещо от пазара(Кр. Село(че ми е близо))- от там, ако си харесам от Графа- от там, от всякакви магазини...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a be miss sixty mn me kefqt vupreki 4e sa nestandartni ama imam samo 1 bluza ottam 6toto sa super skupi a moito daskalo e takova 4e si4ki(po4ti) sa nekvi super ogati e ponqkoga e malko kompleksira6to(amerikanski kolej) nekvo drehite po teh sa 1000lv ama tva spored men sa izklu4eniq a i jiveqt polovinata v dragalevci i podobni v nekvi ku6ti na 3 etaja i s baseini no neka da ima i takiva hora hubavo e
    i az sym ot koleja, koi klas si

Град
    sofia
    ako si haresam ne6to si go zimam bez zna4enie ot kude

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си