- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От къде си купувате дрехи?
абе незнам вие на кое викате марково теранова вобще не е марков магазин или манго в чужбина манго е магазин на средно ниво и общо взето в софия и вобще в България няма много маркови магазини с оригинални дрехи в много магазини казват че дрехите са оригинални а всъщност или са шити ишлеме или са си чисто и просто ментета!
drehi si vzemam ot magazina, koi 6te e toi ne mi e ot golqmo zna4enie
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
Ами в нашия град няма голям избор.Взимам си от обикновени магазини и не много скъпи![]()
dosta 4esto si ziam dre6ki ot adidasa i tom tailorina4e razli4no...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Apff... typa temi4ka ... mii .. pazaruvam ot kudeto mi skefne .... i vyobshte ne sum privyrjenik da imam lepnat etiket na bluzata primerno EDC i neshto ot sorta
Ot ryskiq pazar v pld...de da znam ot vsqkakvi magazini stiga da mi haresa drehata..kvo kato ne e markovo..
[quote="mArTito`"]Vsushtnost ne 4e ne6to protiv imam no dosega vsi4ki izbroqvat nqkakvi markovi magazini![]()
![]()
I sum sigurna 4e nqkoi razbira se malko sa preuveli4ili de. Nqma li hora tuk koito da si pazaruvat ot razni magazini za po 30-40-50 lv bluzki nqkade i ne ot markovi magazini???To ako stava na vurpos i po 3.50 bluzki ima.Vse pak i tqh nqkoi gi kupuva nali?
[quote]
napylno sum syglasna.. i az si pazaruvam iz grada kvot si xaresam i nqkoi markovi drexi imam no sega mn se radvam 4e si namerix gotin potnik za 4lv i ne me e sram \/
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
4e i az ne pazaruvam mnogo ot markovi magazini
ima mnogo magazini s hubavi drehi na niski ceni
mii,to4no opredeleni magazini nqmam..az sum ot sf i nai-4esto hodq na shopping v mall-a,po vito6ka i v ccs,ama v ccs po-rqdko!ina4e mn 4esto si kupuvam ot fox,tally weijl,benetton,kenevelo(ama tam rqdko),mango ponqkoga..abe kvoto me izkefi..
В БЪЛГАРИЯ НЯЯЯЯЯМА МАРКОВИ ДРЕХИ СИ1КО Е ТУРСКИ БОКЛУК
аз си копувам тфа дето ми харесва без зн цената илимарката
И аз съм такаПървоначално написано от ~egoistiC
![]()
I'll be all you need and more ...
И аз съм така...ама пойче държа на ECKO...
Никой ли не носи casual дрехи ?? Попринцип си копувам от Fred Perry срещу НДК и магазина в ЦУМ . Иначе ако ми хареса нещо без значение марката го зимам .
Terranova Forever!! Напоследък запо4нах само от теранова да си купувам 6тото има супер яки дре6ки , а и не са мн. скъпи![]()
А вие защо решихте, че някой като каже, че кУпУва от Теранова значи, че той обезателно и на всяка цена си мисли, че се облича марково. Теранова е търговската марка, както е например и Дино Габрово!!!
На мене най-много ми харесват Bershka u Zara , само че не се срещат тук. Иначе напоследък мн се запалих на replay i playlife нещата - когато имам повече пари, а когато имам по-малко си взимам неща от Манго или Бенетон.На мене проблема ми е с обувките не мога да си намеря.. маратонки си взимма от адидас , наики обаче обувки не мога да намеря . А само искам да кажа че теранова е наи-пробития магазин на света с най-големите боклуци![]()
"Terranova", "Mango", "Motivi", "Beneton", "Killerloop".. обувки - "Converse", "KangaROOS" или "Daris" на Графа - само елегантни..![]()
Ами разли4но Beneton,Esprit,fox i mn drugi
И аз съм така , само че без CONVERsEПървоначално написано от alex_5772
Предпочитам по-скъпи дрешки , по-евтини обувчици
![]()
По-принцип от където си харесам, но напоследък си вземам от Kenvelo или Orsay![]()
[b][i]Je t'aime au-del
боже така като ви слуша човек ще каже ,че всички сте ебаси баровците, направо горките ви родителидано само някой ден разберете ,че не е важна марката на дрехите ,а човекът който ги носи. А относно за магазините ви ....ми Само ще кажа, че тия парцалки, който вие сега ще купувате за по 50-80 лв, миналото лято при нас ги разпродаваха за по 5-10 евро
-ще кажа само ТЕРАнова....
Аз си пазарувам от C&A ,New Yorker i Orsay ,поне цените и качеството са задоволителни
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Мн е тъпо да носиш няква имитация например на Adidas целия град/село плъзнал с тея имитацийПървоначално написано от Fesho
предпочитам да взема нещо по скъпо,но да е качествено!Иначе по темата:Adidas,Londsdale,Fred Pery,Henry Lloyd,Cederwood State,Ben Sherman,Le Coq Sportif,Levi's,Zara и др.
Различно ... От Теранова само веднъж съм пазарувала и не бях доволна ... абе общо взето не съм доволна от това което съм си купила от "МАРКОВИТЕ" магазинчета ... Дрехи си купувам най-вече от Out Let-и (хем цената не е прекалено висока,хем има сравнително хубави модели,хем могат да се носят повече от 2 дена) ,за други магазини не мога да се сетя сега,но най-вече гледам да ми стои хубаво и да е качествено независимо от кой магазин ще си го купя.
За обувки най вече Puma,Geox (ботуши) според мен са скъпи,но пък в крайна сметка си заслужава зареди качеството.За обувки,маратонки и ботуши съм склонна да изръся мама и тате с над 100-200 лева
![]()
Не гледам от къде са дрехите, а какви са... въобще не ме интересуват марки и тн.