- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще се възползвате ли?
За това съм сигурен! Знам момиче, на което и е дошло на 9! Пък и няма да отречете, че на повечето момичета им идва нормално на 11-12!!Първоначално написано от `Death`Whore`
Вече писах, че менструацията не е готовност за раждане. ПО природа сексът е, за да се раждат деца. Менструацията първите 1-2 години прескача и е нередовна, така че...
За това няма спор! Просто вие казахте, че не може едно момиче на 11 да е физически готово за секс! МОЖЕ!!! Физически!Първоначално написано от `Death`Whore`
Първоначално написано от `Death`Whore`
защото му е още детски акъка .. 15 години = 8 клас ... че той не знае още на кой свят се намира ...
за теб може и да е качествен любовник и гадже, но само ако и ти си на толкова ...)
094lindeman_
бан по ип и профил. 11 и 2 точка системни нарушения.
84.252.51.238
Да обсъдим психическата страна на нещата. Колкото и да се развиват рано физически, са със същия акъл, с какъвто аз на 11 съм играела с Барбита. И такива може би никога няма да осъзнаят едно нещо, което ми казаха вчера: "Всички мъже предлагат на жената две кръгли и едно по-продълговато. Разликата за жената е в мозъка и в сърцето."
физически ... за 10 минути плуванеПървоначално написано от Анонимко
![]()
психически ... колкото да види гола жена и после да има какво да обсъжда с пуберчетата от махалата ...
на 11 само ще гледаш като мушморок бе момкоразбирам че ти се е преебало, но за всичко си има време
094lindeman_
84.252.51.238
Научи се да четеш! Говорим за момиче!Първоначално написано от lindeman_
Първоначално написано от `Death`Whore`
виж по-хубаво за какво говорим
094lindeman_
84.252.51.238
[quote="Анонимко" ако на някое от вас, момчета, ви се отдаде възможност да правите секс с доста по-малко момиче, бихте ли го направили?[/quote]
няма отказване батка, щом като седне на бордюр -кракате и стигат асфалта - значи СТАВА![]()
![]()
![]()
Si4ko sto vi interesuva pitaite ...
ТИ виж за какво говорим!Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от Анонимко
еми изглежда ти говориш едно, а ние с мадамата друго ... малко сложно се получи ... не е ли време да ходим да си лягаме бе колеги)) почваме само глупости да ръсим
094lindeman_
84.252.51.238
Ми аз ако кажа че на 11 момче е готово за секс?
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
какво удоволствие може да ми достави ЕДНО ДЕТЕ???? тя не е жена... Още смърди на млеко и на кукли а секс ше прави. А на момчетата дет чукат малки им пожелавам да си имат се дъщери и да се чукат от 10 годишни да ги видя кво ше им е яко... Извратени тъпаци.Първоначално написано от Анонимко
..::Street Racing::..
Golf - Play it, don`t drive it!
Уоу,уоу,уоу![]()
![]()
![]()
Чакайте малко,бе милички!!!Мен ме няма 10 дена и направо изпростяхте!Особено госта...Скъпо дете,половата зрялост от физическа гледна точка не идва с менструацията на момичето.Когато настъпи менструацията ЗАПОЧВАТ промените в тялото й,яйчниците ЗАПОЧВАТ да отделят яйцеклетки,таза ЗАПОЧВА да се оформя,организма ЗАПОЧВА да се развива.Познай защо акцентирах върху една определена думичка...Защото започване не означава,че вече си там.Някъде бях чела(знам,че не звуча особено правдоподобно,но обещавам да потърся материала и да дам линк към него),че тялото на момичето е напълно готово за секс едва на около 16.До тогава ъгълът между матката и шийката на матката не бил достатъчно голям и е съвсем възможно да настъпят трайни увреждания,водещи до безплодие и ред други гадости.И сега всички ще ми се нахвърлят и ще кажат,че на 16 си едва ли не монахиня,че повечето по тази логика биха били безплодни и т.н...Това че не ви се е случило на вас просто ви прави късметлии,не друго.И кога свалихме границата на 10-11???Това си е чиста гадост,педофилия и извратеност.Едно време поне се държахте на 13...
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
WoW тряя да има поне 14 год. Какви са тия 10-11 те въобще не им е тва работата???!?!!
Сори бате , иначе и тоя подпис ме кефи :PПървоначално написано от Admin-Coki
Кога сме свалили границата на 10-11????? Еми когато тук във форума се появиха някакви момичета, които твърдяха, че са започнали да правят секс на 10-11 години и свирки на 9Първоначално написано от Ekita
!
Закона гласи!
"член 149.Който извърши действие с цел да възбуди или удоволетвори без съвкупление по оношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, се наказва за блудство с лишаване от свобода до пет години."
![]()
"член 151.(2)Които се съвкупи с лице, навършило 14-годишна възраст, което не разбира свойството или значението на извършеното се наказва с лишаване от свобода до три години."
![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Много хора не го знаят този закон! Пък и тези, които го знаят не им дреме!Първоначално написано от dataworm
Да бе..Айде стига, на 9 години и има цикъл... Това е 1 на 1000 шанс.. Стига глупости. В момента говорим като цяло.Първоначално написано от Анонимко
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
на 9 свирка на 11 секс... баси кви изруди има. Не искате ли на 6 да я лижете???? Четвърти километър е отворен. Качете се на бесните голфове и направо на там
..::Street Racing::..
Golf - Play it, don`t drive it!
Тва как ще го докажеш. Откъде знаеш разбира ли или не. Има мегдан за тълкуване тукаПървоначално написано от dataworm
.
Ства въпрос за член 151, където става въпрос над 14Първоначално написано от exploitedteen
. Аз като наеба 14 годишна не могат ме фанат за уя
защото естествено тя ще знае идеално за кво става въпрос и ще го иска
то коя не иска
.
А ако и аз съм на 11 години? Фащат ме за паламарката и почват постъпателни масажиращи движения посока север-юг с устната им кухина
.
Не съм ама бях.