- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Нормално ли е когато мастурбирам и съм възбуден ..
Normalno li e kogato masturbiram i sum vuzbuden mi izliza edna bezcvetna te4nost sluzesta. A I kato produlja da masturbiram mi se pripikava i uriniram. Normalno li e tova da e taka az sum na 13
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
ами за безцветното е нормално... А относно уринирането пробвай първо да ходиш до WC... ако не помага, най вероятно тестисите ти още не произвеждат достатъчно сперма
..::Street Racing::..
Golf - Play it, don`t drive it!
am za te4nostta si e normlno.ama 6tom ti se pripikava zemi se izpi6kai a ako tova ne pomaga utidi na urolog ne e koi znae kakvo.
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
Абе според мен си е нормално след като е маструбирал да му се пишка. Това го е измислила природата, за да може като се изпишка след първия път примерно да не останат сперматозоиди по каналчетоПоправете ме ако не е така
![]()
I LOVE MY SEX
Обаче е неприятно да ти се ходи до тоалетната и да мастурбираш. Както и при секса. Не мисля, че си права. Ако му се пишка, се изпишква и после продължава.
хахахахахахах....... ти някога пикала ли си с надървен... Обясни ми как точно ше го наклониш надолу. Относно пикаенето след секс... ако преди това съм ходил нямам нужда. В повечето случай и без да съм ходил преди секс, пак не ми се ходи
Знам, че е трудно. Но е нужда.
обикновенно чакам да ми падне защото ако го наведа надолу се запушва каналчето и не можеш да пикаеш..... тряа на 4 крака
Не знам. Не съм мъж...преди изпикавах мъжа, но го напиках, защото много му го въртях на всички страни и вече не дава.
Moderated by miloto
т.9 от Правилника![]()
уоу!Винаги съм искала да изпишкам приятеля ми ама той не ми дава...ахаххахаха.....Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
![]()
![]()
по темата-тва прозрачното треа да го има няма кво да му се чудиш,пък за пишкането не знам...след секс и на мен ми се ходи то тоалетна,ама чак да се напишкаш по време на самозадоволяването...![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Vie ne mojete da me razberete ne se napikavam![]()
D prosto use6tam nqkakva te4nost i kato se otpusna izliza urina tva e i pitam
emi nz zako taka 6toto sum tupa leika
2 т. системно
normalno e da ti izliza nqkva te4nost no da si pripekava nz
а бе пич отивай на уролог и ше се опраиш, не е страшно!!!
If you want to be ПИЯН,drink Ракия not Айрян
http://www.krechetalo.com/uploads/photo-6005.gif
нямаш проблем!
![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Доколкото знам когато момче онанирa уретрата се запушва и това пречи на урината да излезе.
От личен опит мога да ти кажа че винаги след онаниране ми се пикае но никога не ми се е случвало да излиза урина по време на онанирането.
да, нормално е, когато много по-малък от тебе започнах с една кака да правя разни неща и нищо не разбирах също така си мислех че ми се припикава.Първоначално написано от Анонимко
Цялата работа е че за тебе тези усещания са нови, всъщност не ти се пикае, просто усещането мужде момента на празненето и пикаенето първите пъти е сходно. По-натам ще се научих да си контролираш реакциите и ще видиш каква е разликата.