- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- gergana,kameriq,desi slava i emliq?? razli4avate li gi?
kamito - jultozubata smradlivka po4na da kudri kosata..kato desi slava,no emata e gerata ve4e ne se razli4avat...vsi4ki trugnata ot desi slava da kopirat...tupi ku4ki...da jivee angelskiq glas na bg
hei razbi me hahaha korvetinite kupirat qko0o0o, ema desi 6te si ostane edna... i nai-dobrata... super tapo e tova. predi vreme be6e moderno da si s ispravena kosa a az imam estestveno kadrava tapite mi "pr." me pitaha kak sam mojela da hodq s "tazi kosa", a sega sa6tite ku4eta revat "vaiii iskam da imam kato tvoqta kosa" zavist bratko zavist.... daaaaaaaa revattt SAMO DESI SLAVA
Emi to e qsno,che gledat edna ot druga ama vse oshte gi razli4avampo glasovete
![]()
Emiliq i Desi Slava sa strashni pevici za mene-imat mn hubavi glasove,a kolkoto do Gergana-ne q ponasqm makar che ima 2-3 gotini pesni...a puk Kameliq predi mn q haresvah obache naposledak e stanala e**ti k**vata![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Камелия я гледах вчера и лицето И беше като порцеланово. Даже не изглеждаше красиво. Имаше толкова много мазила...гадост.
За мен всички са еднакви ... еднакво тъпи и бездарни![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Чалгарките всички са ми еднакви.. грим, прически, дрехи, поведение.. ВСИЧКО!
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Естествено!Особено по акъл много си приличат,всички говорят едно и също ... бля бляПървоначално написано от TheNightRider
I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!
Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!
Искам да отбележа, че те дори не определят себе си като певици, а като "изпълнители", което говори за това, че самата музика няма никакво значение в чалгата.
И според мен, наградите трябва да са само за текстописци и композитори. Много е лесно някой да ти даде песен, да ти каже как да я изпееш, ти да я изпееш некадърно, да я оправят с компютър и повече да не ти се наложи да е пееш.
Ам да Герито,Емилия са ми почти еднакви.Имам чувството,че почти всичките руси гледат от Деси Слава,а Десито е класика.Няма да я стигнат и да искат.
не не ги различавам..не си и прая труда
i don`t feel save i need you
desi slavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa e superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrr
"Не се чувствам запазвам, имам нужда от теб" ????Първоначално написано от ;qqqqqqqq
Vsichki chalga pevichki si prilichat .. nali trqq sa goteni i gi pravqt ednakvi ..
Мисля,че би трябвало да се прведе "не се чувствам в бесопастност,нуждая се от теб",ма тогава не трябва ли да е savedПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Ааа аз се казвам КамелияИ винаги като се запозная с някой веднага прави аналогия с оная шматка.Ми да,ти чак ся ли го забеляза,че си мясат.Ми те всичките са еднакви бе.
Всъщност, не. Би трябвало да е 'I don't feel saFe'. Усетих се как трябва да е, но беше смешно, все пак.Първоначално написано от luDo_LaPe^
Ne gi razli4avam,6toto i 4etirite sa ednakvo rusi,tupi,s ednakvi cici i durjanie. Puk i ne gi slu6am ima po-dobri ne6ta ot nekvi dri6ni kato tiq.
Един човек ми липсва и всичко ми е безразлично.
Един човек, а всъщност всичко..
Не правя никаква разлика между тях и не мисля,че има такава.Освен,че Емилия и Камелия ми се струват малко по-високи от Десислава и Гергана,ама може и да ми се е сторилоИ не само те,а по принцип всички чалга певици си приличат супер много -и по визията,по текстовете на песни,по музиката,по клиповете и изключително простоватите интервюта,които дават.Приличат си и по огромното самочувствие и надменност
![]()
Разликата е в годинитеСупер зле са всичките и повярвайте на живо не са това, което изглеждат по телевизии, списания, вестници и.т.н. Имаше едни много интересни снимки на чалга певици без грим, трябва да ги потърся и да ги пусна тук.
А иначе не си правете грешни изводи, че не слушам чалгаОоо слушам естествено, но не мога да съм "фен" на разни силиконови "хубавици", които пеят при това некачествено на плейбек. Пълна простотия, но пък без простотия не може така че ще си ги слушаме особено при определени поводи .. нали се сещате .. ае Наздраве
![]()
Във всеки звяр има поне капка милост. В мен не. Значи не съм звяр!
Нападението на клонингите
![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Камелия е истината - зехте ли си новия Плейбой?
мне но гледах фотосесията и и наистина е страхотна там..само че вече е малко старичка/към 40години/и без грим доста и личат.Първоначално написано от Стеснителната
Деси Слава мене вече не ме кефи въобще като визия...![]()
Гергана е сладка.
Незнам за визията на Десито но песните са й суперски ,особено новата!
Искам те, но нямам право да докосвам твойто тяло,
гледам как целуваш - нея вярвай ми ще полудея.
http://phpbb.fhhost.com/index.php?mforum=jessicaalba
Хаххахаха - сички са кучки, сички са с кила грим, сички са били в Силиконовата долина, никоя не може да пее... Мислите ли, че някой може да ги различи???![]()
П.П. F*CK POP-FOLK!!!![]()
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Само така.Първоначално написано от HereTodayGoneToHell
Един човек ми липсва и всичко ми е безразлично.
Един човек, а всъщност всичко..