.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 104
    Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Абе хора, не ми се карайте, ама да ви питам...не ви ли боли?
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Мен лично, докато ме дупваха ме болеше. НО беше ебати яката болка. Аз мн се кефех...
    Иначе май след третата седмица я свалих за първи път... ба ли го, не помня вече...

Saatana vittu perkele hate crew!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Изумявате ме
    Ми добре, не ви ли се закача по дрехите тва нещо?
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Мииии... не. То като имаш дори малки цици (като мойте) самия пиърс остава някъде назад... Оф ми не мога да го обясня, ама не се е закачал изобщо.

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Мда, разбирам...иии още едно въпросче по темата-не, че имам нещо против де ама родителите ви как реагират...щото някои не са много либерално настреони към такива неща...?!?!?

Мега фен
    Ще кажа за нашите родители с Буут. Първо аз си направих обица на устната, тати я видя и каза: "Нали ти казах, че не одобрявам...", а мама постоянно питаше дали ме боли. След няколко дни се поуспокоиха. След това двете наведнъж се пробихме и те не бяха очаровани. След това двете И пробихме устната и те даже се изкефиха...
    Родителите свикват.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Абе в интерес на истината майка ми се не кефи на тея неща. Обаче си знае, че със и без нейно разрешение ще се дупвам докато ми писне. Пък и в крайна сметка много добре осъзнава, че това си е моето тяло и аз решавам какво да му правя.
    Освен това знае, че имам достатъчно мозък да се грижа за придобивката си, така че да няма разни скапани усложнения. Абе пич е мама. На тати, който ся бачка извън БГ, му пратих снимка по нета и той каза "Прекалено съм далеч за да ти се скарам, ама все пак честито, много е секси". Пичове са и двамата
    Сега смятам да навивам мама лятото да дойде с мен да скачам с бънджи. Щото нямам 18 още и тряя с родител

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от ritam maiki
    [size=7]shto ne si nadup4ite G-to4kite i anusite
    Готова съм да се жертвам и ако успееш да ми пробиеш Джи точката, ще направя каквото кажеш. Обаче искам и клитора да ми пробиеш.

макар 4е нямам клитор, а х*й, мога да ви кажа , 4е гениталният пиърсинг е най-голямата мания, имам си два- една халка на кожата на главата латерално(перпуциума)
    и един флеш 13 мм централно, между главата и мястото където кожата се захваща за нея..
    Откакто се пробих там, и ве4е не ми се задържа мръсотия(смегма)
    по хигиени4но е просто..
    при секс флеша го свалям, но халката не, и на мацката много я кефи, и тя си направи на лявата малка срамна устна

който не го кефи да не се дуп4и, тялото си е мое и имам право да го разкрасявам както намеря за добре!!
    пък ако някой има нещо против, знаеш ли откъде ми минава?!? през дупката на флеша на оная ми работа
    п.с.няма да ви пусна сн. за да не ми изтрият мнението .

Повече от фен
    Обичам пиърси, но това вече е прекалено и се превръща в мания...не ми харесва как стои и никога не бих си направила - просто си е извратено вече...Да си надупча цялото тяло не ми се вижда добра идея

Мега фен
    Обаче се кефиш на пиърсинг на езика, нали. Всъщност там е по-извратено.

Повече от фен
    Обаче се кефиш на пиърсинг на езика, нали. Всъщност там е по-извратено.
    Кефя се на пиърс на веждите.

Мега фен
    И сега ми обясни разликата. Не е ли по-извратено да е на лицето ти, където всички го виждат?

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Да, но видовете пиърс не се изчерпват със скапаната ви вежда! Нищо не разбирате, сериозно...

Повече от фен
    И сега ми обясни разликата. Не е ли по-извратено да е на лицето ти, където всички го виждат?
    На някои може и да им е извратено - на мен ми допада, въпреки че нямам. А какъв е смисълът да бъде между бюста, щом ще трябва да ходя с блузки с огромни деколтета, че да се вижда пиърсинга и да се превърна в тъпа фльорца Не, мерси...който иска да си слага, нямам против

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Death^Forever
    На някои може и да им е извратено - на мен ми допада, въпреки че нямам. А какъв е смисълът да бъде между бюста, щом ще трябва да ходя с блузки с огромни деколтета, че да се вижда пиърсинга и да се превърна в тъпа фльорца Не, мерси...който иска да си слага, нямам против
    Ето това е извратено - да си слагаш пиърсинг само за да се вижда. Буут като има там, да не би да ходи с деколтета? Или като аз имам на хрущяла, да не би да ходя постоянно с вързана коса? И да те светна (това не е обида, а истината) - ти си тъпа фльорца.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    А ти имаш тъпо кифленско мислене. Защо мислиш, че е щом някой има пиърс между циците ходи с големи деколтета ?! Моя пиърс си е за мен, нямам нужда да го показвам на всички. И по тази причина не си сложих моята снимка. Смисълът да бъде между циците е че е красиво. Още първия път като видях снимка на такъф пиърс се ВЛЮБИХ. Смисълът е да притежаваш нещо, на което се възхищаваш!

П.П. Сори за неграмотното мнение но има достатъчно неща около мен, които ме разсейват...

EDIT: Дет'Курво, кфо се разярихме с теб меккееккееккеке

Повече от фен
    Май останах неразбрана. Не харесвам пиърсинг на веждите, само защото се вижда Не съм говорила за теб и Буут, изразих мнение просто...Забелязала съм, че повечето правят така,в това, че на вас ви е все едно дали пиърсинга ви се вижда няма нищо лошо. А щом искаш ме смятай за тъпа фльорца, явно имаш основания за това, но не ме познаваш...

Мега фен
    Аз те разбрах много добре. Не те познавам, да, обаче няма и как да те познавам, нямам и желание. Изказвам мнение по твоето мнение. Не съм глупава, разбрах, че не говориш за мен и Буут, но дадох пример. А това, че всички правят така...те курвите ходят с деколтета и къси поли без да имат пиърсинг на клитора и циците.

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Ето това е извратено - да си слагаш пиърсинг само за да се вижда. Буут като има там, да не би да ходи с деколтета? Или като аз имам на хрущяла, да не би да ходя постоянно с вързана коса? И да те светна (това не е обида, а истината) - ти си тъпа фльорца.
    Ей ... лек0 загрубявате ве4е!
    Наистина тия пиърсинги не се правят с цел да се виждат, ама къф е смисъла да се дуп4и6, ак0 няма к0й да г0 гледа ...

Мега фен
    Ще го гледаш ТИ! Ще му се радваш ти! Ще се грижиш за него ти!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от "zElEnA^mAsLiNkA
    Наистина тия пиърсинги не се правят с цел да се виждат, ама къф е смисъла да се дуп4и6, ак0 няма к0й да г0 гледа ...
    Е, как какъв е смисъла? Нали обясних вече - самата идея, че върху себе си имам нещо, което е толкова прекрасно (според мен) е яка. Идеята, че е едно парченце изкуство върху мен самата. Идеята, че всеки път като си го погледна и изпитвам душевен оргазъм.
    Освен това с малко желание винаги може да се намери, кой да го гледа.

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Цитирай Първоначално написано от "zElEnA^mAsLiNkA
    Ей ... лек0 загрубявате ве4е!Наистина тия пиърсинги не се правят с цел да се виждат, ама къф е смисъла да се дуп4и6, ак0 няма к0й да г0 гледа ...
    Е, как какъв е смисъла? Нали обясних вече - самата идея, че върху себе си имам нещо, което е толкова прекрасно (според мен) е яка. Идеята, че е едно парченце изкуство върху мен самата. Идеята, че всеки път като си го погледна и изпитвам душевен оргазъм.
    Освен това с малко желание винаги може да се намери, кой да го гледа.
    haha Da e sigurnu e qk0 ama az kat0 nqmam si mislq, 4e e malk0 sme6n0 da p0lu4ava6 du6even 0rgazym 0t 1 par4ence metal ... ili tam kf0t0 e ... silik0ni milik0ni a u

Голям фен
    Град
    SF
    mdam vse edno da pita6 nqkoi koito ima grub za6to se e izrisuval pri polojenie 4e zimata nikoi ne go vijda

Мега фен
    Аз се кефя, когато си извадя обиците, почистя ги, почистя мястото и после ги сложа обратно. Красота! Ще получа душевен оргазъм и когато си купя нова обица и си я сложа. Има хора, различни от теб. Замисли се над това.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
    Като имам пиърсинг и флеш на пениса дане би да ходя по безгащи???
    Трябва ли вси4ки да могат да ми виждат пиърсинга?
    Напротив- само йората от които нищо не крия!

затова гениталния пиърсинг е як, 4е го правиш не за да скандализираш някого, а за да О4АРОВАШ някого

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си