- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- отслабване в главата
Здравейте,
Какво ще препоръчате за намаляване на обема мазнини около главата, по точно бузите
Най-големия при проблем е там, като тяло съм добре- но мястото което не ми отслабва е главата. Какво ще препоръчате
Когато човек остлабва, това му проличава на лицето. Но не да може да си стопиш бузките примерно.
Не се притеснявам когато ми говорят зад гърба, важното е като се обърна да млъкнат.
ми много трудно е там - трябва да си отслабенш като цяло - явно че просто имаш такова лице.
uff ima 138513958759813571395719385713895 takia temi : prai kardio i si spregni dietka !
Отслабване в главатаПървоначално написано от mxa
![]()
![]()
![]()
![]()
Вика му се намаляне обема на бузките![]()
Първоначално написано от comics
Намали близалките
![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Охоо не знаех, че бузи и глава е едно и също. Мерси че ме светна.Ако изкаш да отслабнеш в ЛИЦЕТО, трябва да отлабнеш като цяло, не знам друг начин.
Don't worry, be happy!
Ми можеш да се консултираш с някой фитнес инструктор за упражнения, които стягат лицето (ако има такива). Според мен е вярно и твърдението, че когато отслабнеш и лицето ти отслабва , но има някои хора който са слаби, но въпреки това са със закръглено лице. Мисля, че е и генетично заложено.
И аз не знаех ,че искаш се пише със зПървоначално написано от Bubbly
![]()
Не знам какво знам и какво не, но виждам, че за да кажеш "Вика му се намаляне обема на бузките" трябва да възродиш тема от преди 2 години
За кво пишете в стари теми.. момичето сигурно за две години и половина се е справило с проблема!