.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

mxa
    Guest

отслабване в главата

Здравейте,
    Какво ще препоръчате за намаляване на обема мазнини около главата, по точно бузите
    Най-големия при проблем е там, като тяло съм добре- но мястото което не ми отслабва е главата. Какво ще препоръчате

Супер фен
    Град
    София
    Когато човек остлабва, това му проличава на лицето. Но не да може да си стопиш бузките примерно.
    Не се притеснявам когато ми говорят зад гърба, важното е като се обърна да млъкнат.

ми много трудно е там - трябва да си отслабенш като цяло - явно че просто имаш такова лице.

Guest
    uff ima 138513958759813571395719385713895 takia temi : prai kardio i si spregni dietka !

Град
    По света и у нас :)

Re: отслабване в главата

Цитирай Първоначално написано от mxa
    Здравейте,
    Какво ще препоръчате за намаляване на обема мазнини около главата, по точно бузите
    Най-големия при проблем е там, като тяло съм добре- но мястото което не ми отслабва е главата. Какво ще препоръчате
    Отслабване в главата
    Вика му се намаляне обема на бузките
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Като не ям цял ден бузите ми хлътват, но за сметка на това ме боли много главата

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Намали близалките
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Голям фен
    Охоо не знаех, че бузи и глава е едно и също. Мерси че ме светна. Ако изкаш да отслабнеш в ЛИЦЕТО, трябва да отлабнеш като цяло, не знам друг начин.
    Don't worry, be happy!

Цитирай Първоначално написано от 6u6inka
    Когато човек остлабва, това му проличава на лицето. Но не да може да си стопиш бузките примерно.
    +1

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Ми можеш да се консултираш с някой фитнес инструктор за упражнения, които стягат лицето (ако има такива ). Според мен е вярно и твърдението, че когато отслабнеш и лицето ти отслабва , но има някои хора който са слаби, но въпреки това са със закръглено лице. Мисля, че е и генетично заложено.

Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    Охоо не знаех, че бузи и глава е едно и също. Мерси че ме светна. Ако изкаш да отслабнеш в ЛИЦЕТО, трябва да отлабнеш като цяло, не знам друг начин.
    И аз не знаех ,че искаш се пише със з

Не знам какво знам и какво не, но виждам, че за да кажеш "Вика му се намаляне обема на бузките" трябва да възродиш тема от преди 2 години

За кво пишете в стари теми.. момичето сигурно за две години и половина се е справило с проблема!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си