- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос само за момичета и лесбийки
Nqma nishto losho kato ste reshili da probvate da go napravite,tova ne vi pravi lesbiiki ,izjivqvanieto e got i e po nestandartno az samata sam probvala i znam kakvo e ,apak obstanovkata ste stane mnogo zdrava kato si zemete po 2 bonbona(ekstazy) i sled tova napravo go napraite,shte ste vav vaztorg
Не мисля,че това може да се нарече инсконсумиране на приятелството.Ами аз никога не съм изпитвала нужда да имам нещо повече с някоя моя приятелка.Това вашето може да е от любопитство или незнам от какво.Мен лично не ме кефи идеята.
probvaite,shtom imate jelanie,samo 4e izhodite ot tazi ve4er,koqto smqtate da prekarate zaedno,sa 2:
1.ne se vijdate pove4e,zashtoto priqtelki sled takava slu4ka e absurd da si ostanete![]()
2.stavate lesbiiki i produljavate da si konsumirate ve4e intimnoto priqtelstvo![]()
i v dvata slu4aq nqma losho,zavisi ot tova kakvo iskate....v posledstvie
1-во: Темата е стара!
2-ро: Темата е ебавка!
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
И аз искам да пробвамАма само целувка.. Оф нз кфо ми става-обръшам резбата ли,само любопитство ли е кфо е..
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
много е забавно, аз не съм правила точно това . бяхме 3 момичета , обикновен ден , абе беше много яко![]()
absolutnoПървоначално написано от Mandy2
![]()
az sam se {P} s poe4eto si fr xaxaxaxakato se napiim leko pak da praish sex s momi4e i da ti e fr za mene tova e super ..................
neznam kak go pravqt 4ela sam mnogo pati "s priqtelkata mi g o pravim otdavna" ama tova e ujasno tolkova li ne mojete da si namerite maje 4e .... ujas ujas
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
gleite sq
na skoro bqh na edna frendka na rojden den i az i o6te 4 4oveka bqhme edinstvenite trezveni .no kakto i da e i nqkolko moi fr-ta mi pusnaha ezik ne go priemam amaa izpo6to li4no poneje 1 te ne zaneha na koi svqt sa 2te sa mi mn dobre frendki i 3 pravq tova koeto mi se iska... se pak deviza mi e ~~~ kupon navsqkade..~~~~~ a kolkoto do lezbiistvoto ..... nqq n6t po razli4no ako dvoikata se obi44a...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз лично бих го направила,но не с най-добрата си приятелка![]()