.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

i az

i az mnogo iskam da opitam s momiche....

Guest
    Nqma nishto losho kato ste reshili da probvate da go napravite,tova ne vi pravi lesbiiki ,izjivqvanieto e got i e po nestandartno az samata sam probvala i znam kakvo e ,apak obstanovkata ste stane mnogo zdrava kato si zemete po 2 bonbona(ekstazy) i sled tova napravo go napraite,shte ste vav vaztorg

Мега фен Аватара на koalka
    Не мисля,че това може да се нарече инсконсумиране на приятелството.Ами аз никога не съм изпитвала нужда да имам нещо повече с някоя моя приятелка.Това вашето може да е от любопитство или незнам от какво.Мен лично не ме кефи идеята.

probvaite,shtom imate jelanie,samo 4e izhodite ot tazi ve4er,koqto smqtate da prekarate zaedno,sa 2:
    1.ne se vijdate pove4e,zashtoto priqtelki sled takava slu4ka e absurd da si ostanete
    2.stavate lesbiiki i produljavate da si konsumirate ve4e intimnoto priqtelstvo
    i v dvata slu4aq nqma losho,zavisi ot tova kakvo iskate....v posledstvie

1-во: Темата е стара!
    2-ро: Темата е ебавка!
    НЕ НА МАТУРИТЕ!
    http://ne-maturi.hit.bg/

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    И аз искам да пробвам Ама само целувка.. Оф нз кфо ми става-обръшам резбата ли,само любопитство ли е кфо е..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

много е забавно, аз не съм правила точно това . бяхме 3 момичета , обикновен ден , абе беше много яко

Град
    Kърджали
    Цитирай Първоначално написано от Mandy2
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    МНого е модерно да си лезбийка.Лезбийството не е само лизане и пъхане на визбратори! Лезбийките имат чувства...сексът е чувства!
    verno e
    absolutno

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    az sam se {P} s poe4eto si fr xaxaxaxa kato se napiim leko pak da praish sex s momi4e i da ti e fr za mene tova e super .................. neznam kak go pravqt 4ela sam mnogo pati "s priqtelkata mi g o pravim otdavna" ama tova e ujasno tolkova li ne mojete da si namerite maje 4e .... ujas ujas
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

gleite sq
    na skoro bqh na edna frendka na rojden den i az i o6te 4 4oveka bqhme edinstvenite trezveni .no kakto i da e i nqkolko moi fr-ta mi pusnaha ezik ne go priemam amaa izpo6to li4no poneje 1 te ne zaneha na koi svqt sa 2te sa mi mn dobre frendki i 3 pravq tova koeto mi se iska... se pak deviza mi e ~~~ kupon navsqkade..~~~~~ a kolkoto do lezbiistvoto ..... nqq n6t po razli4no ako dvoikata se obi44a...

Аз лично бих го направила,но не с най-добрата си приятелка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си