.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Разтревожена :(
    Guest

Съвет от специалист..моля

Здравейте!
    Имам един проблем...но не знам на какво се дължи а пък и какво точно е.
    Значи на вагината,по големите срамни устни имам 2 симетрични линии ,като драскотини,от едната от които леко тече кръв като се стисне..то е точно като от одраскано от бръснарско ножче но не е възможно да е от бръсначка ,тъй като са симетрични и от двете страни на вагината ,но е съвсем леко и почти не се вижда .И имам лек сърбеж точно в тези области на "драскотините",който отшумява,като не се пипа..придружен с парене...и лека болка при положия акт в началото..но след това отминава
    Моля кажете какво е....

Re: Съвет от специалист..моля

Цитирай Първоначално написано от Разтревожена :(
    Здравейте!
    Имам един проблем...но не знам на какво се дължи а пък и какво точно е.
    Значи на вагината,по големите срамни устни имам 2 симетрични линии ,като драскотини,от едната от които леко тече кръв като се стисне..то е точно като от одраскано от бръснарско ножче но не е възможно да е от бръсначка ,тъй като са симетрични и от двете страни на вагината ,но е съвсем леко и почти не се вижда .И имам лек сърбеж точно в тези области на "драскотините",който отшумява,като не се пипа..придружен с парене...и лека болка при положия акт в началото..но след това отминава
    Моля кажете какво е....
    Абе ние хубаво ше кажем, но каква е ползата само да те успокояваме!Иди на гинеколог там...Той ще каже със сигурност!
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Guest
    Да,но направлението ми е чак за след Нова Година ,а аз се чудя и ми е кофти..А само да кажа,че като гледах по-обстойно жидях,че въпросните линии ограждат МАЛКИТЕ срамни устни-точно по края им и са където започжат ГОЛЕМИТЕ срамни устни...
    Някой да каже за какво става дума ,ако има представа ..

Голям фен
    Град
    София
    МОже да е някакво възпаление.
    Това кога ти се появи
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Guest
    Еми днес го видях...
    А от вчера ме боли леко..но вече нито ме боли ,нито има сърбеж,тези "драскотини" са си там.

Голям фен
    Град
    София
    Странно нещо
    Случайно да не си носила някакво по стегнато бельо и да ти се притрило
    или да си се ударила на нещо.
    Помисли си за нещо такова
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Голям фен
    Hm...izglejda mi neshto momento,koeto ti e stanalo ot neshtoo...kato da si se otraskala bez da iskash ili prashkite da sa te protrili...ili ako si pravila skoro sex mom4eto da te e odraskalo s neshto...ne znam...ne mi izglejda nishto seriozno!Iz4akai oshte 1-2 dena i ako ne iz4ezne otidi na genekolog!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Guest
    Благодаря за мненията..не се бях замисляла ,но е мн.логично това за прашките..Непременно ще отида на гинеколог ако продължи..Дано-не..чесно казано...10х на всички и весели празници!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си