- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Къде да я заведа на нова година?
Заведи я на някоя вила.![]()
напий я, удари я с една тухла и после я затвори в някое мази. А и задължително да оставиш един трион![]()
Еми, колкото и странно да звучи. На нова година свободни ресторанти, кафета и тн.. няма. Каква изненада, дане би да има празник или нещо такова? Най-добре ще е или на някой купон, с приятели... но нали на теб няма да ти пука за приятелите, ти отиваш там само за теренатакаче, е все едно дали са ти приятни или не. /това е сериозно м/у другото/ А иначе, може на площада да отидете. Нали навънка, много хора, открито небе, романтика, фоерверки... но за нещо повече и дума да не става... получава се роса през ноща и пейките са мокри, не за друго
![]()
Don't hate me, I'm just blind.
хм... аз имам идея нали да отида на площада и там като помине малко 12 часа, да поразпитам, за нешо купонче и да се присламча. Нз, може пък да ми се отвори парашута. Пробвай и ти, като последна надежда. А на закрито и безплатно, трудно се намира :/
Хм... ти нали каза, че имаш едни 150 кинта... еми използвай ги за такова нещо, ако желаеш.
Don't hate me, I'm just blind.
Първоначално написано от Tyler D.
emi az si wzeh aktiwen subwoofer
http://kolonki.com.ua/shop/?id=5&PHP...b1a0cc8fcd9c86тва най в ляво
i ne syvalqwam. werno 4e e nekaw mentak ama ne e 4ak tolko zle. pred tehniksa nemoje da se meri na nai niski 4estoti ama ina4e s teq mizerni 50W pak e po dobre, otkolkoto bez hu4. sa ob6tata basova mo6t e kum 200w nqkyde. maika mi iska da me izhvyrli ot nas...., съседа също
![]()
Ako se obi4ate i ste zaedno navsqkade 6te vi e qko.
moje da badete u vas-da i otganizira6 ve4erq na sve6ti i da posre6tnete Nova Godina zaedno.Moje da idete na plo6tada posle
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)